|
|

|
|
https://forum.donanimhaber.com/darksiders-iii-turkce-yama-xbox-gamepass-pc--145716445 gamepass için uyumlu hale getirdim ama windows10 için farklı olduguna oyun paketlenmesi yama içindeki Darksiders3/Content/UI/UI_MainMenu/Widget_MainMenu_Base.uexp Darksiders3/Content/UI/UI_Options/Widget_OptionsLanguage.uexp Darksiders3/Content/UI/UI_Options/Widget_OptionsMenu.uexp Darksiders3/Content/UI/UI_PauseMenu/Widget_PauseMenu_Base.uexp dosyaları uyumsuz oyun çevirisine etkiyecek bişeymi bunlar sence port edilmesi lazımmi? |
|
|
AMD Ryzen 5 7500F | ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC | ASUS Prime A620M-K | Samsung 980 PRO 1TB | Corsair Vengeance 2*16GB 5200MHz CL40 DDR5 | AOC 21.5" i2269Vwm | Lenovo Lecoo KB121 Gaming Keyboard | Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse | Steelseries Arctis 9 Wireless
|
|
Çalışmıyor bu yama steam de bende yeni aldım oyunu indirimde |
|
//Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate/// FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH/// ///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi.../// |
|
Oyunu Steamdan aldım türkçe yama yaptım yapamayıp yardım isteyen varsa yazabilir Crocodile steam nick < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkancan16 -- 4 Ocak 2021; 3:55:6 > |
|
|
Eline sağlık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 10 Ocak 2021; 9:13:52 > |
|
Merhaba, yama için teşekkürler. Ben de Steam versiyonu Deluxe Edition bulunuyor yani DLC'ler de dahil. Yama çevirisini devam ettirirseniz çok sevinirim, kolay gelsin. --- Düzenleme: Yama kuruluyken oyun açılmadan crash veriyor, PAK dosyasını mevcut Steam sürümüne güncellerseniz sevinirim. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 22 Ocak 2021; 4:42:31 > |
|
Intel® Core™ i7-8700 İşlemci | Noctua NH-L9x65 CPU Soğutucusu | MSI GeForce GTX1660Ti GAMING X 6GB GDDR6 192Bit DX12 | Asrock H310M-ITX/ac 2666MHz DDR4 Mini-ITX | Windows 10 Pro v1909 - 64 Bit | Corsair Vengeance LPX 24GB 2666MHz DDR4 CL16 RAM (Dual Channel) | Crucial BX500 480 GB SATA 3 2.5" SSD | HGST HTS721010A9E630 HDD 2,5", 1 TB, Nero, 7200RPM | Corsair SF450 450W Gold Modular SFX PSU | SilverStone RVZ02 Small Form Factor Kasa | PORPOISE 17.3" 1080p HDR Taşınabilir Monitör
|
|
çeviriyi yapan kişi hakkın rahmetine kavuştu galiba |
|
|
|
|
Zamanında oynamak için kendi Türkçe yamamı yapmıştım. Biraz önce oyunu yükeyip Steam versiyonu için portladım ve DLCleri çevirdim. Bu yılda hala oynamak isteyen olursa hatalarını düzeltip yükleyebilirim. Bazı yerleri makine çeviri olduğu için hataları vardı çoğunu düzelttim ama illaki kalmıştır birşeyler Yamayı forumda paylaştım dostlar: Konuya gitmek için tıklayın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glichy -- 27 Haziran 2024; 16:34:28 > |
|