Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.800
Cevap
18
Favori
266.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam trailerda 1:30’da bu Skyline’dan gelen ses 2 Fast 2 Furious filmindekiyle aynı.

Vinicius Monteiroyoutube
    2 Fast 2 Furious Skyline scene HD
    https://youtu.be/hWcID2JgztU

Bu modifikasyon Nfs Heat’e mi özgü yoksa diğer Nfs’lerde yapılabiliyor mu ?
    Traileri izlediğimde o sesi duyunca anladım ki mecbur alacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Payback`te aynı aracı yapan var hocam fakat bodykit değişikti sadece. Yeni bodykit olması lazım gelenin.

Evet, o ses efsane.
  • 7 Minutes of Need for Speed Heat 4K Gameplay - Gamescom 2019

• Konuya atılan videoların hepsini izledim.Bu arabaların dönüşleri aşırı sert ve saçma değil mi ? yani aşırı aşırı arcade duruyor.Dönüşlerde biraz Forzayı örnek alsalardı iyi olmazmıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Ağustos 2019; 21:7:43 >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    O ses için Payback’te yapacak bir şeyimiz yok mu bildiğiniz ?
    Şu aralar Payback oynuyorum en azından Heat çıkana kadar idare eder. 🙂

• Kör oldum, süren kim şu IGN`de ya.
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Maalesef, ses yeni oyuna geldiği için NFS Payback`e modlanması oyun çıktıktan sonra olur.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Daha dur hocam , motor değiştirme varmış ...
    Ferrayiye vtec yapıcaz şunun gibi bi sesi o kırmızı araçtan alabilme ihtimalimiz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 20 Ağustos 2019; 20:56:57 >
  • Oyuncular ya büyük bir NOS tüpü ya da 3 küçük NOS tüpü kullanacak. Büyük NOS tüpünü istediğimiz zaman kullanabiliyoruz, küçüklerde ise daha fazla NOS depolanıyor fakat bir tüp dolmadan basamıyoruz. Tüp dolmadığı sürece NOS`u yarıda bile bıraksanız kullanamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Konuya atılan videoların hepsini izledim.Bu arabaların dönüşleri aşırı sert ve saçma değil mi ? yani aşırı aşırı arcade duruyor.Dönüşlerde biraz Forzayı örnek alsalardı iyi olmazmıydı ?
    Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Yeni bir "boş kutu" sürme oyunumuz geldi Simülasyon yapın demiyoruz ki sadece araba kullandığımızı hissetmek istiyoruz. Araç fizikleri Asphalt oyunu ile aynı neredeyse
    Forza Horizon ile bu "kutu simülasyonu" arasında dağlar kadar fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Xbox ve pro kısmında nasıl yine 30fps mi olacak acaba bilgin varmı ?
    Bilgim yok ama video'da 30 fps olduğu belli. Büyük ihtimal paybackte'ki gibi tüm konsollarda 30 fps olur.Sadece çözünürlük farkı olur platformlar arasında.Ben büyük ihtimal pc'de oynarım yine.En azından 75 fps ile fiziklerin hissiyatını daha iyi anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

PS4 Pro 30 FPS, PC Unlocked, Xbox One X 60 FPS
    Bu bilgi nerden. Kaynak nedir.Eğer one x 60 fps ise xboxta oynarım.
  • Şu oyunu one x de bile 30fps yapıyorlar kasti olarak. Konsolun gücü yetmese tamam dıyecem aynı motorla 4K 60fps devasa map larda 64 kişi BF V çalıştırıyor konsol.

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

7 Minutes of Need for Speed Heat 4K Gameplay - Gamescom 2019

fizikler malesef paybackinkiyle aynı duruyor. polisler malesef hala çok basit duruyor, o mwdeki carbondaki agresif polisler nerde? yoksa ea gamesin 4-3 yaş arası kitlesini kaybetme korkusu mu var?

edit: sürüş fizikleri olucaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi begamermc -- 20 Ağustos 2019; 21:50:20 >

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Reddit`te söylemişler.
  • Modifiye seçeneklerinde biraz daha çeşitlilik isterdim.Basit geldi gözüme.Umarim demo oldugu içindir.Performance parçalarini falan goremedim.Neon,air suspansion falan..Demo oldugu icindir muhtemelen.Şu polisten yakalandigimiz vakit arka plan oyunda bulundugumuz yer olsa daha iyi olurdu.Renkli bir fon geliyor.Mw da polisten yakalandigimiz gibi olmasini beklerdim.Şehir guzel gozukuyor.Grafikler iyi.Polisler sert gozukuyor.Bakalim son surum nasil olacak.

• Yalan yok oyuna çöp gözüyle bakıyordum ama görüyorum ki güzel birşey bizi bekliyor.

Dönüşlerdeki o ağırlığı hissettim.

Peki araçların handling ayarlarıyla oynaya biliyormuyuz nfs 2015 teki gibi ??

• Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Evet en gelişmiş handling ayarı olacak.

• youtube de izledim en son ki oynanis video sundaki 04:17 deki ne oyle ya 😂

• Çıkış tarihi belli mi ben oyunu genel olarak beğendim forza oyuncusu olarak
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.