Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (728. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
35 Misafir (4 Mobil) - 31 Masaüstü4 Mobil
5 sn
83.264
Cevap
834
Favori
4.224.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustos'ta artık fiyat açıklanır umarım. Hiçbirşey kalmadı çıkışa. Birde çıkıştan ne kadar süre sonra bu civarlarda stoklara girmeye başlar ? Çıktıktan 1 - 2 ay sonra almak daha mantıklı olur sanırım.
  • Fiyatlar açıklansa evet Amazon bizi bekler :) TR den alınmaz bu makinalar. Arasında ki fiyat farkı Amazon dan almaya değer olur umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkışta alacaklar belli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naughty Dog'un yapacağı fps oyunu da scriptlere dayalı full sinematik bir iş olur. Adamlar yıllardır sinematikten ibaret büyük bütçeli film oynatıyor bize yalan yok. Ps4'ü ilk aldığım zaman yanında Uncharted 4 vermişlerdi oyunu oynarken film izliyormuş gibi hissediyordum. Bu iyi mi kötü mü bir şey kişiden kişiye göre değişir. Yer yer zevk alıyorum fakat oyun oynadığımı tam olarak hissetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MontrealR

Çıkışta alacaklar belli mi
    Ben çıkışta Series X, 2023-2024 gibi de PS5 düşünüyorum hocam :)

• B0DY5NATCHER kullanıcısına yanıt
    keşke yapsalar fps türüne yeni bir soluk getirirler, senin çakma bungie 343'e benzemezler buradan tarihine geçmişine yaptılarına bakabilirsin

tr.wikipedia.org
    Naughty Dog - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Naughty_Dog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 26 Temmuz 2020; 11:22:50 >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Yaptıkları oyunların tümü aksiyon tps mi ?

Crash bandicoot,
    Jak and Dexter
    Uncharted
    Last of us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Temmuz 2020; 11:36:49 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Firma yetenekli olduktan sonra fark etmez sadece yarış oyunu yapan playground nasıl rpg oyunu fable yapıyorsa onlar da yapar, playground da çok iyi bir firma başarılı olacakları belli.
    Evet kabuklarından çıkmalılar. Birde sjw elementlerini azaltsalar iyi olur.
  • Beyler bu arada Playground'un yapacağı Fable ile ilgili beklentileriniz nedir ? İşin altından kalkabilirler mi ? Fable markasını diriltebilirler mi ?

Şu an elimizde hiçbirşey yok neredeyse sizce çıkışına ne kadar var ?
  • Naughty Dog oyunları sjw'nin kalesi oldu. Çok sevdiğim Nathan Drake karakteri Nadine adlı siyahi abladan dayak yiyordu, ya karakteri önceki oyunlarda bilip tanısak, iyi yazılmış bir geçmişi olsa laf etmeyeceğim ama yoktan siyahi bir abla geliyor ve 2 kardeşi pataklıyor üstüne bu karaktere spin-off oyun yapılıyor, firmanın amacı belli. Zamanında game-tester'lardan birisi bunu söyleyince kovulmuştu. Senaryoyu Neil Druckmann yazdığı için gram şaşırmıyorum böyle şeylere. Ha sen sjw oyunlarını sever desteklersin o senin kişisel tercihin ben sevmiyorum sjw'yi. Bu yüzden Naughty Dog fps oyunu yapsa umrumda olmaz.
    Geçmişte ne yaptıklarını biliyorum, CBleri psxte zevkle oynadım. Ama Halo tarzı bi FPS boylarını iki kez aşar. Çünkü o zaman başı sonu belli scriptler değil oyun yapmak gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0DY5NATCHER -- 26 Temmuz 2020; 10:52:32 >
  • Biz konsol çıkınca Halo multide sabahlıyorken, siz de hala Brute capsleri paylaşırsınız, zamanın bir şekilde geçmesi lazım değil mi Neyse Xbox bir şekilde sizi bile PS5ten fazla eğlendirmeyi başardı

• Bir de buraya gelip durumum var 500 tlye TLOU2 alıyorum, durumu olmayan Xbox alsın diyen arkadaşlar, kapalı kapılar ardında 7 kişi birleşip Danaya girer gibi oyuna giriyorlar ya tam ibretlik Ne diyelim Allah kabul etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dermes35

Fiyatlar açıklansa evet Amazon bizi bekler :) TR den alınmaz bu makinalar. Arasında ki fiyat farkı Amazon dan almaya değer olur umarım.
    Amazon Turkey mağazasından mı alacaksınız? Yoksa Amerika'daki internet mağazasından mı? Amazon'dan siparişler kaç haftada geliyor. Kargo bedeli bize mi ait oluyor?
  • Olayın özeti

• Hala daha oyunlar çöp diyorlar. Hellblade, Avowed ve fable indirilebilir de biz mi görmedik? Open world multiplayer ve split screen oynanabilecek bir oyunun grafiği beklendiği gibi çıkmadı diye (ki bu da bahane tek dert bok atmak) OyUnLAr çÖP yazmak en basit tabirle akıl tutulmasıdır başka bir şey değil.
  • 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.