Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (722. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: hEro_
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.264
Cevap
834
Favori
4.224.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hepsini denerim büyük ihtimalle. Gösterilen tüm oyunlar ilk gün gamepasste olacak mıydı bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Perils of Gorgon dışında hepsi gelecek diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Temmuz 2020; 22:4:20 >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim sunumda gösterilen tüm oyunlar çıkış günü gamepasste olacak crossfire x campain ve outer worlds dlc dışında ama yine de araştırıp emin olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tam35tr -- 25 Temmuz 2020; 22:1:15 >
  • Halo Infinite demosunda silahın yakından bakışı AA kırıkları bile yok, girintilere çıkıntılara, hatta silahı tuttuğu kabzasındaki çizgiler bile var ama silahı düz tutunca sanki hiç ayrıntı yok gibi gözüküyor bu da yayınlanan demodaki ciddi grafik sıkıntıların olduğunu gösteriyor, özellikle ışıklandırmalar da sıkıntı olduğu söyleniyor Df videosunda, eğer yanlış anlamadıysam tabi. 343 bu hatasını düzeltmesi gerekiyor adamlar kendi ürününü olduğundan daha kötü göstermeyi başarabilmişler valla bravo nasıl bir firma bu ya!

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Digital Foundryyoutube
    Halo Infinite Gameplay Trailer Analysis: Are The Graphics Really 'Flat'...?
    https://www.youtube.com/watch?v=KnQd6W9BxLg&feature=emb_title

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 25 Temmuz 2020; 22:12:54 >

• Bir Sony'e bakın birde bu 343'ün yaptığı saçmalığa bakın. Abi Halo oyununu bu firmadan almaları gerekiyor.

• Yav bu Halo neymiş diyenler için Halo Infinite'nin insanlara aynı heycanı yaşattığını söylemeliyim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 25 Temmuz 2020; 22:18:10 >
  • Bu oyun bayağı hoşuma gitti

• Sunumun özeti

Hocam bu videoyu ana sayfaya ekler misin ? Güzel durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Bu mesaj silindi.
    Google stadia faciası
    Ms'in nesil başı saçmalıkları
    Sony'nin Ps3 çıkışı saçmalıkları say say bitmez.
    Sony Ps sahiplerine 10 $ - 60 TL dağıtıyor şu an , ama kafasına göre kimine dağıtıyor kimine dağıtmıyor hiç bir kriteri yok.Oyuncunun gönlünü almaya çalışırken yarısından küfür yiyor şu an.

Ms nesil başında kinect'i 100 $ fazlaya zorla satıp 2 sene sonra tüm desteği çekti.
    Çıkış argümanları şuydu " Kinect'i kapatamayacaksınız , kameradan sizi 24 saat izleyecek , davranışlarınıza sözlerinize göre profilinizi çıkartıp size reklam sunacak."

Bunu oyuncuya kabul ettirmek için o konsolu bedavaya vermen gerekir ki çoğu onu bile kabul etmez.

Tek söyleyeceğim bu trilyon dolarlık şirketleri gözünde fazla büyütüyorsun.Bunlar da aptallık boyutuna varacak hatalar yapıyor sık sık.Sonuçta ekip ne kadar mükemmel olsa da başına atanacak gerzek bir yönetici her şeyi batırabiliyor.

Sonuç olarak ben fanatik olayım sen objektif sorun değil.Bir sene sonra bu oyunun grafiksel olarak geldiği noktayı burada tekrar konuşuruz.Oynanışa laf etmedim onu da netleştireyim , Halo budur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 25 Temmuz 2020; 22:33:15 >

• Periah kullanıcısına yanıt
    İngilizcesi çok ağırdı bu oyunun elimde sözlükle oynuyordum. Neredeyse her cümlede daha önce görmediğim bir kelime çıkıyordu.

• Periah kullanıcısına yanıt
    baya iyiymiş o zaman. Ben medium gibi timed exc. oyunları gelmeyebilir diye düşünüyordum.
  • Hocam hakkını yememek lazım, downgrade yediği bariz ortada ama oyun yine de muhteşem görünüyor. Yeni çıktığı için bazı buglar ve hatalar var ama düzeltilirse eksiksiz bir oyun olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Gamepass sisteminde Dlc'ler dahil değil bu arada aynısı diğer oyunlar için de geçerli. Bir yandan Dlc satışı da yapıp sistemi döndürüyorlar.
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    O arkadaş Microsoft gamepass ile oyunculuğa zarar veriyor da yazmış.Denecek söz yok.
  • Destiny 2 hariç, bildiğim kadarıyla o bütün DLC paketleriyle gamepass sistemine dahil oluyor

• Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Fanatiklik gözünü kör etmiş şaka gibisiniz ...Ben SONY nin Türkiye politikasının yanlış olduğunu söylüyorum.Sen kahvedeki dayı gibi ''ÇALIYO AMA ÇALIŞIYOR BEE'' diyorsun .Gamepasse de kaliteli oyunlar çıkıyor ya da geliyor bu konuda at gözlüğü takmana gerek yok.Ayrıca Kardeşliğin yasal olmama muhabettine girmeden şunu söyleyebilirim oyunlar 300 liraya çıksın sen yine kardeşlik muhabettini yap Bundan kimse zarar görmez.Dahası ben olayın sadece ekonomi ile olmadığından bahsediyorum evet kur arttı fiyatlar artmasın demiyorum bunu makul bir seviyede ya da sabit kur sistemi üzerinden halledebilirsin.Çözümler ve örnekleri var .Neden herkes ekmeğinde diyorum çünkü streamer diye geçinen arkdaşların pek çoğunun kendi ve oyuncu kitlesine bir yararı yok.Hiç bir şekilde gerçekçi eleştirmiyorlar neden:Özel etkinliklere gidiyorlar,Hediye Kodları alıyorlar,Sponsor alıyorlar ve ya özel kutu gönderiyorlar vs.Kısaca sus payını veriyorlar.Son olarak mesajımda MS ninde aynı şekilde bir politika izlerse onuda eleştireceğimi söylüyorum.Sanki ortada bir laf atma var gibi buna içerleyip firmanın savunuculuğunu yapıyorsunuz.Herneyse iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 25 Temmuz 2020; 22:37:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

Hocam hakkını yememek lazım, downgrade yediği bariz ortada ama oyun yine de muhteşem görünüyor. Yeni çıktığı için bazı buglar ve hatalar var ama düzeltilirse eksiksiz bir oyun olacaktır.
    Ya hocam kızdığım nokta o değil muhtemelen One S sürümünü Pc'ye port ettiler bize onu gösterdiler, ya abicim Series X'den ray tracingli özel bir demo yapamıyor musun ya? Dolguları ultra detaya al, bas ray tracingi ver sonra ahan sana oyun. Zaten öyle olacak bu oyunun Series X sürümünün grafiklerinin müthiş olacağını düşünüyorum ama bari sunumda bunu yapma be abi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Bu oyun bayağı hoşuma gitti

Yanlış hatırlamıyorsam Reddit'te bir kullanıcı tek başına yaptığını söylüyordu bu oyunu. Orada da bayağı beğenilmiş ve ilgi görmüştü.

• Daha önce de yazdım grafikler series x kadar güçlü bir konsol için bana da yetersiz geldi. Ama bu oyunu beğenmeyeceğim anlamına gelmiyor, benim için önemli olan online kısmından aldığım keyiftir.

Bu arada grafiklerin de iyileştirileceğinden eminim, online kısmı da eğlenceli olursa sabah akşam oynarım. Beğenmezsem 10 dakika dener silerim bu kadar basit

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.