Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (590. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.249
Cevap
833
Favori
4.223.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal medyada hiçbir şekilde bilgi vermiyor stüdyolar. Rare, 343i ve Obsidian hariç kesin emin olduğumuz stüdyo yok temmuzda.

Dün Xbox insiderlardan birisi Compulsion Games'in yeni bir IP tanıtacağını söyledi ama spoiler veremem dedi.

Bir de Linkedin'de Playground Games 35 kişiyi işe almış gözüküyor. 250 kişi oldular. Hedef 400 kişilik stüdyo olmak ve 100 iş ilanı daha mevcut.
  • Bu arada acayip bir beklenti oluştu insanlarda. Eğer sunum beklentileri karşılayamazsa çok fena tepki yer Microsoft. Ama tam tersi beklentiler karşılanırsa da inanılmaz bir rüzgarı arkasına alacak.
  • Beklentiyi kendileri oluşturdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Haziran sunumundan ders aldıklarına eminim. Bence bu sefer hayalkırıklığı olmayacak. Çok iyi oyunlar göreceğiz. Series S'de tanıtılır bence.
  • Ninja Theory Hellblade'i son bir çıkış yolu olarak görüp geliştirmiş. Düşünebiliyor musunuz her sahnesinde büyük emeğin olduğu, böyle müthiş ve duygu yüklü bir oyun yapabilen bir firmanın maddi zorluklar yaşadığını. Phil Spencer'a buradan tekrar teşekkür ediyorum böyle bir şirketi Microsoft'un bünyesine kazandırıp bu hikayelerini anlatmaya devam etmelerini sağladığın için. Umarım ikinci oyunu ergen aksiyon oyununa çevirmezler, müthiş bir iş çıkartmışlar.
  • Hocam ben zaten öyle uçmuyorum. Bana sağlam bir Halo versin sağlam bir motorsport sağlam bir fable bunların yanında zaten Hellblade 2 gelecek. The Medium, Scorn gelecek. Yani şuan bile bana Series X aldıracak oyunlar fazlasıyla var. Extralar gelirse tabi çok daha güzel olur..

• Fable, Halo Infinite, Hellblade II, Everwild, Obsidian RPG, Forza Motorsport 8, Wasteland 3, Psychonauts 2 gelir. inXile ve The Initiative de oyunlarını duyurursa bonus olur.

Stüdyo alımı da görürüz. Yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam japon oyunu lazım. Bu listede tek eksik nokta o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Haziran sunumundan ders aldıklarına eminim. Bence bu sefer hayalkırıklığı olmayacak. Çok iyi oyunlar göreceğiz. Series S'de tanıtılır bence.
    Inside Xbox etkinliğiydi o hocam, bu etkinlik ise E3 fuarı olsaydı orada yapacakları etkinlik olacaktı ama E3 iptal edilince şimdi orada tanıtıcaklarını ayın 23'ünde gösterecekler. E3 etkinliğinde beklentilerimiz nasılsa aynı beklentiler devam ediyor. Çıkacaklar çatır çatır oyun gösterecekler bitti gitti. Ben şahsen beklentilerimi aşacak bir etkinlik bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfiri34

Bu mesaj silindi.
    Üstat konuştu. Artık konu kilitlenebilir forum silinebilir.
  • Hocam peki one x için bir farklılık olur mu?
    Yani oyunlar hala one one x ve series x şeklinde ibare ile mi yapılır?
    Bende one x var ilk sene geçmeyi düşünmüyorum mesela halo haberinde 900 P denmiş xbox one için one x için en azından 1080 P olması tarzı bir şey olabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Day1 Donanimhaber Halo Takimini kuruyoruz hocam.

Ardindan Turk Yildizlari.
    Ardindan Gears of Donanimhaber takimi : D

• zfiri34 Z kullanıcısına yanıt
    Emredersiniz haşmetlim

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Hocam japon oyunu lazım. Bu listede tek eksik nokta o.
    FromSoftware-Sony gibi işbirliği olması lazım. Belki FS ile Microsoft işbirliği yapar bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

Hocam peki one x için bir farklılık olur mu?
    Yani oyunlar hala one one x ve series x şeklinde ibare ile mi yapılır?
    Bende one x var ilk sene geçmeyi düşünmüyorum mesela halo haberinde 900 P denmiş xbox one için one x için en azından 1080 P olması tarzı bir şey olabilir mi
    Onlar hakkında bir fikrim yok hocam.
  • Arkadaşlar yeni üyelik ve mesajları normal değil trolvari yazıyorsa hemen şikayet edin yönetim gerekeni yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 11 Temmuz 2020; 19:8:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Arkadaşlar yeni üyelik ve mesajları normal değil trolvari yazıyorsa hemen şikayet edin yönetim gerekeni yapıyor.
    direk şikayet edin ,ben öyle ediyorum bizim ebavamq yine ceza almış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfiri34

Bu mesaj silindi.
    Büyük düşünürün sözünü dinleyelim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 11 Temmuz 2020; 19:6:55 >
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.