< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4165. sayfa)

-
-
Bugünlerde hava sıcaklığı mevsim normalinin üzerinde. Bunu da hesaba katmalı. Ready or Not'ı oğlum oynuyor; kapanmasına hiç şahit olmadım. Oda da klima çalışır genelde belki onun etkisi vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oda da klima çalışıyorsa konsol kapanmaz hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Termal macun kaç yılda yenilenir hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende merak ediyorum bunu . Benim konsol 2022 mayı çıkışlı. arkasında ki bandrol da öyle yazıyor yani .
-
Ortalama 3 yıl.
Bunu kendimiz çekebilir miyiz ki acaba?
-
Yapabilirsiniz çok basit. Aşağıdaki videodaki gibi ilerlerlemeniz yeterli.
Teşekkürler
-
Teşekkürler hocam. Benim daha var o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8.nesil ile uyumlu mu bunlar?
Ready or Not'ı her şeyiyle (başarımlarıyla, yan görevleriyle, S-rank seviye kasmasıyla) oynayacak arkadaşlar arıyorum.
İki el oynayıp başka oyuna geçecek değil de hedef odaklı, gerektiğinde tekrar tekrar aynı şeyi yapmaktan sıkılmayacak arkadaşlarla oynamayı tercih ederim. Malum, bazı görevler zor ve taktik oynamak gerekiyor.
Düşünen olursa ekleşelim.
Oğlum, tam sizin mantık ile oynuyor. Kendisine sordum onay aldım.
GT: FlushRoyal#9745
Ben o oyuna daha başlamadım ama bende aynı mantıktayım. Belki ekleşmişizdir ama bende GT'ımı yazayım: SahibiX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Temmuz 2025; 21:16:59 >
Selamlar, hatırladığım kadarı ile Galaxy Note FE ana konusu sizdeydi 😊 Nasılsınız? Note FE ne alemde? Biz hala devam ediyoruz.
Teşekkür ederim! Sizi de oğlunuzu da ekliyorum. Denk geldikçe neden oynamayalım ki?! 😊
Konsolların termal eksikliği seviyesine geldiğini düşünmüyorum. Konsolun durduğu yer çok önemli, serin bir yerde ve havalandırma deliklerinin iyi çıkış yaptığı bir konumda durmalı. Ayrıca fazla toz yemiş olma ihtimali de muhtemel.
-
Evet; telefonu oğlana verip Note 10plus almama rağmen sayfayı devredemedim. O da bi 5-6 yıl kullandı; üniversiteyi bitirip meslek hayatına atılınca s24u'ya geçti. Orijinal bataryası ile ekranı çatlak ama çalışır durumda yedek telefon olarak duruyor. Gri renklisini kullanıyordum; hala daha elime aldığımda hayran hayran bakarım. Çok estetik bir telefondu.
-
Ben hala kullanıyorum cihazı, inanın çok kaliteli bir duruşu var. Bazen bilmeyenler sorar bu hangi telefon diye, eskilerden, bilmezdiniz deyip geçiştiriyorum 😊 Ben de s24 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum. Cihaz temiz, kullanıyoruz ancak kıyamıyorum yormaya 😄
Çok estetik, çok klas duruyor.
Bu arada, sizi ekledim. Bilginize sunarım 😊
Aşağıdaki linkten devam edebiliriz.
Ben de az önce benzer bir talep yazdım.
"READY OR NOT timine adam arayan varsa katılabilirim arkadaşlar.
Oyunu ZOR modda ve
taktik olarak ciddiyetle disiplinle oynayacak
bir ekip arıyorum"
donanımhaber forum
Ready or Not | XBOX ANAKONU | DonanımHaber Forum » Sayfa 2https://forum.donanimhaber.com/ready-or-not-xbox-anakonu--161492002-2#161787056 -
Bu nasıl ilan
Çok ilan gördüm anlamsız ama buna hiç bir şekilde anlam bulmaya da çalışamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X