< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3205. sayfa)

-
-
İlk Sayfadaki mesajda sorunuza cevap bulabilirsiniz.
-
Arkadaşlar elimde Steelseries Artics 9 Wireless (PS uyumlu) kulaklık var. Xbox Series S'de bunu kullanamıyorum. Xbox Controller için USB alıcı var ancak bunu Series S'e bağladığımda ışığı yanmıyor. Belki bluetooth bağlantısı ile sesi alabilirim diye umdum ama olmadı. Mecburen controllerde ki ses jak girişine kulaklığı takarak ses alabiliyorum.
Xbox Controller jak girişine takılan mikrofon ile sesli sohbet yapabiliyor muyuz. Yoksa sadece ses aktarımı mı yapıyor. Mikrofon ayarlarında ses kalitem 0 görünüyor. Ses testinden başarıyla geçemiyor. Ayrıca bu jak girişi 2 kanal mı oluyor. Kulaklık 7.1 ses sistemine sahip. Ayrıca xbox controllerın alt kısmına takılan bir adaptör var. Bunu taksak kulaklığın özelliklerinden faydalanabiliyor muyuz. Adam gibi ses almak için Xbox kulaklığı almaktan başka çözüm var mı.
-
Kulaklığın kendi kablosunu kullanıyorsanız uçlarını kontrol edin. 4 boğumlu ise kabloda mikrofon desteği de vardır. Bazı kulaklıklarda bu destek olmayabiliyor ve kablo ile mikrofonu çalışmıyor.
Mikrofonlu 5 liralık kulaklıklar bile kulaklık+mikrofon olarak çalışıyor, bir sıkıntı yok.
Kulaklıklar sanal olarak 7.1 desteği verir, haliyle hepsi stereo bağlanır, Dolby Atmos yada DTS yazılımlarını satın alarak çevresel ses alabilirsiniz.
Xbox'ın harici USB alıcı ve bluetooth desteği bulunmuyor. Yalnızca Xbox için özel üretilmiş kulaklıklar çalışıyor.
Önceki mesajlarımda gamepad'e bağnanan bluetooth adaptör videosu paylaşmıştım ancak onlarda da mikrofon o cihazın üstünden çalışıyor ve şarjı bittikçe şarj edilmesi gerekiyor. Konu içi arama yaparak ulaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Nisan 2023; 12:48:4 > -
-
Atomic Heart'ı azıcık düzelsin ve elim hafiflesin diye salmıştım fakat 2. ana yamadan sonra oyundaki Dolby Vision&Atmos desteklerini kaldırmışlar sanırım.
Reddit'te ilk çıktığı gün Atmos desteği olduğundan bahsetmişler. Baya beklediğim bir oyundu ve çok da yeni bir oyun; çok şaşırttı ve hayal kırıklığı oldu azıcık...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bu attığınız eski model mi hiç görmemiştim 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diğer eski oyunlara dahi çılgın zamlar gelirken bu oyunlar nasıl hala böyle ucuz olmayı başarabiliyor, ilginç. Veya o zam yapanlar keyfi zam yapıyor demek ki.
ubisoft un şuanda hiçbir oyunu alınmaz zaten bu ay ubisoft plus gelicek senelik olarak 240 250 tl ye filan gelirse 1 yıl ubisoft alıp geçersiniz bu oyunlara para yatırılmaz
-
A plague tale requiem başladım, normalde oyunlarda hdr dolby vision hayatta kullanmam ama baktım bunda otomatik dv başladı hadi dedim bir deneyeyim bari, kendimden geçtim resmen.
-
O dönem PS alırım diye uzun vadeli olsun demiştim ama şimdi Series S aldım kulaklığı düşünmedim öncelik olarak ama kullandıkça ihtiyaç oluyor tabi. Harici adaptör ile çözülebileceğini düşünmüştüm pek araştırmadım bu detayı. Xbox için yine Artics 9x modeli varmış. Şimdi onu alsaydım diyorum tabi ama iş işten geçti.
-
Bende bilmiyorum ama bazı oyunlarda 10 kata yakın fiyat farkı var. Bu tipte gördükçe alıyorum.
Fark yaratıyor hocam 😁
Atomic Heart'ta canımı sıkan ama bütün sistemin ayarlarını bozuyor. Çift ses alıyorum. Kablo vs. çekmek de zor oluyor... Kulaklıkla oynayacağım.
Edge ile de denedim fakat yine aynı, clarity boost'un görüntüsünü de pek beğenmedim. Çok keskin yapıyor görüntüyü iyice bozuyor
Üstte ki arkadaş neredeyse 4k gibi diyor, inanılmaz cidden. Bir de xbox dan deneyecegim sonra..
-
Atomic heart sonunu da değiştirmişler güncelleme ile
Merhaba,
xbox series s sahibiyim. Ancak analog üzerinden fps oynayamıyorum. Yıllarca mouse a alışınca sorun oldu :)
kontrolfreek tarzı analog yükselticiler ile denemek istiyorum. Tavsiyeniz var mı acaba ? Ne alabilirim ? Ne yapabilirim ?
Saygılar
Sevgiler
Arkadaşlar iyi geceler. Daha önce skyrim için mod listesi paylaşılacaktı ama bulamadım. Elinde mevcut olan bi listeniz varmı acaba? Grafiği ve oynanışı etkileyen ?
Size lazım olan aparat falan değil sabır ve pratik.
Zamanla hallolacak. Beceremeseniz de oynamaya devam edin.
Single player fps oyunlarını easy mod oynayın alışana kadar.
Bir de oyunlarda options dan "aim assist" i fulleyin.
Zamanla düşürürsünüz.
1 aya kalmaz akmaya başlarsınız.
Pratik için gamepass de bulunan Quake i öneririm.
Gelişmiş grafik modlarını da açınca başka bir keyifli oluyor bu efsane.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X