Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
80.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PS4KardeşlikReferansları:DA Or.(Dante-rdmcnrmk),Drive Cl.(barbar52-cakal41234),Sha.Of.Mor.(Mustafa-gringo01),Witcher3(BoSS_228-Symphatic),Bloodborne(kırkdokuzelli-erengiray1),Unc.Col.(schumacher__-Polwenan),AC Syn.([TAB]ip-Lithium),FİFA(-Mudvayne-_Astronmony),R6(cihan_50-berkay326),GTA(khedira_34-metalgearx24)
    AC Unity(GodLeSs CapTive-pabl0esc0bar),İnf.SS(arkham92-kivancsenvardar-sstropic),TLOU(deadangel1344),Order1886(sonufuk-goxel1989),BatmanAK(Arnold Schwarzenegger-ekene),UntilDawn(Stickand-weros),NFS([TAB]ip-quikbuster),SW(die.Rache-mk5361),BOPS3(merenk-buraoca2),Roc.Lea.(cihan_50),DS3(delioglan77-*Lazrail*),R&C(redow-zepharoth)
  • Çok önemli 1 puandı. Helal olsun Milli Takım'ımıza bizi gururlandırdı birkez daha.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • kaleci aldı 1 puanı aferin mert günok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukuki05 -- 14 Ekim 2019; 23:43:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevginin çocukları insan 15-20 saniye de olsa gösterir. Yaprak Fransız rejisi.

• Burak ve ozan yüzünden en az 1 golümüz gitti , galip de ayrilabilirdik.
    1 puani da kalecimiz kazandı.

• Valla milli takım çok iyi özellikle savunma kısmında harikayız. Eskiden saçma sapan takımlara puan kaybediyorduk. 2 maçta Fransa bizi yenemedi birinde 2 0 net skor birinde 1 1 beraberlik. Böyle oynamaya devam edersek iyi işler yaparız inancım tam benim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: fatih_BC
  • Memlekette Burak'ın yerine konacak 100 tane adam var hala burak da burak.. bi bırak alümünyum...
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

Takım taktik faul yapmayı bilmiyor anasını satayım :D
    Aynen bilmiyoruz. Son ataklarında Fransız oyuncuyu kendi alanında yere indirmemiz lazım iken adamın kalemize kadar gelmesine izin verdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 2 Temmuz 2020; 13:12:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

Hakan ç aşırı çöp futbolcu ama bu maçta çok olumlu işler yaptı hakkını yemeyelim
    Bu adama nasıl çöp diyorsun. Maça girdiğinde teknik klasını hissettiren tek kişiydi.

Diğer maçları kastediyorum diyip, ezber cavap yazma. Adama resmen futbol cahillerinin yorumlarıyla kara leke sürüldü.

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bu mesaj silindi.
    daha da yeni sıfır pejo aldım

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • ser*fsizlere bak karartma yapiolar yayinin sonunda.Pkknin avrupa kolunun gozu yasli.Cok iyi oldu be helal olsun cocuklar.Allahim cok sukur sunlari mort ettik sahalarinda ya...Griezmana bak hele bilenip gelmis.Oyle terk edersin iste sahayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 14 Ekim 2019; 23:46:3 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.