Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.915
Cevap
42
Favori
196.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Onu bunu geç de bizim 4 çekirdekliler ne olacak hocam. Odyssey de arada kanser etti.
    oyun karbon kopya olduğu için taktik belli

environment details ve clutter ayarını lowa çekeceksiniz

tüm sorunlar çözülür, geri kalan ayarlar gpu güçlüyse high ultra yapılır

volumetric clouds low yapılır

yazıklar olsun karbon kopya oyun için 2 yıl beklettiler. 2 yıl ara verince düzgün yeni bir şey yapacaklar sandım
  • 3 haftadan fazladır oynuyorum. Şuan Atlantis'in son görevlerindeyim tahminim. Uplay'e göre 161 saat oynamışım. Low olsa da High olsa da farketmiyordu, darboğaz başladı mı bir türlü çözülmüyordu. 3 haftalık oynanışımda 4-5 kez başıma geldi bu durum. Valhalla'yı bilmiyorum, tanıtım videoları geldikçe beklentim düştü. Sızan oynanış videoları da aynısının laciverti dedirtti.
  • sızıntıya göre çıkış tarihi 17 kasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

sızıntıya göre çıkış tarihi 17 kasım
    Kaynak ?

Bu arada 17 Kasım, Cumaya denk gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 11 Temmuz 2020; 22:47:11 >
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Far Cry 6 Trailer ve Valhalla çıkış tarihi sızdırıldı. Bu Ubisoft nasıl bir şirket ya sızdıran sızdırana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Temmuz 2020; 0:52:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ig reklamı
    https://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/hpb6a3/november_17_release_date_according_to_a_now/
    Doğrudur o zaman. Rainbow six ile ilgilili her şeyi istisnasız facebook üzerinden yanlışlıkla(xd) erken yayınlarlardı, bu kez instagramdan yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAAlkio

Bu mesaj silindi.
    Yeri burası değil.
  • Assassin’s Creed Valhalla: Genel Oynanış Fragmanı

Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Temmuz 2020; 22:44:32 >
  • Oyun güzel olacak

Mekan tasarımları büyüledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 12 Temmuz 2020; 22:44:12 >
  • Adamlar piyasada ne kadar böyle oyun varsa hepsinden özellik toplamışlar Umarım Dragon Age Inqusition dan getirdikleri War table sadece yan görevler içindir. Yoksa Seviyeyi kaldırdık deyip ana görev açmak için power toplamamız gerekecekse daha kötü olur bence.
  • Assassin’s Creed Valhalla: Official 30 Minute Gameplay Walkthrough | Ubisoft [NA]

• Bilmiyorum enteresan şekilde son videodan sonra ısındım ben beğendim yani.
  • Sızdırılan görüntülerden sonra bu tanıtım beni yeterince tatmin etti. Oyunu beğendim.

Jackfrags de oyunu oynamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 12 Temmuz 2020; 23:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed Valhalla'yı oynadık! | Peki nasıl olmuş? | Bölüm Sonu Canavarı
    www.bolumsonucanavari.com
    Assassin's Creed Valhalla'yı oynadık! | Peki nasıl olmuş?
    https://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Assassins_Creed_Valhallayi_oynadik__Peki_nasil_olmus-15411.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Temmuz 2020; 23:8:17 >

• Valhalla dlc paket gibi duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni oynanış videolarından sonra açıkcası sızdırılan videolara göre oyunu daha iyi buldum.Her ne kadar Odyssey ile benzer dursada yinede atmosferini beğendim fakat çıkış tarihi biraz düşündürüyor.Eğer bir erteleme olmazsa 19 Kasım'da yılın en çok beklenilen oyunu çıkacak ve her iki oyunda uzun süreli yapımlar olacağı için haliyle birisini oynayabileceğim.Bahsettiğim oyun takip edenlerin bildiği üzere Cyberpunk 2077 ve aralarında sadece iki günlük bir süre var.Valhalla'nında bu sürede bitmesi mümkün olmayacağından dolayı olurda Cyberpunk bir erteleme daha alırsa o zaman Valhalla'yı ön sipariş edebilirim diğer türlü Cyberpunk'ta günlerimi geçireceğime eminim.

• Arkadaşlar epic Store'dan ubisoft oyunları için kupon kullanmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor devam etmiyor normalde 1 kasım'a kadar süresi var neden böyle bilgisi olan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.