< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 1 Nisan 2019; 19:33:59 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 1 Nisan 2019; 19:33:59 > |
|
System : Asus Prime B550M-K AM4 Motherboard / AMD Ryzen 5 5500 Cpu / Gskill Ripjawsv DDR4 32GB(16x2) 3600 Mhz CL18 Ram / Sapphire Pulse RX 6700XT 12G Ekran Kartı / Samsung 970 Evo 500GB Nvme m.2 SSD / Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200RPM 3.5" HDD / Corsair Carbide 400R, CX600M Psu / Asus MX259h 25" 5ms FHD Ah-Ips Monitör
|
|
Yav ilk halini oynayamıyorum resmen Boston'da kasıp duruyor ayarları ne kadar düşürsem de. Bunda düzeltmişler midir acaba dedim ama belli ki daha beter etmişler. Ne güzel oynuyordum şimdi atlayarak gitmek de olmaz kahretsin ya. |
|
Oyunun önceki halinde performans sorunları vardı, bunda daha da mı betermiş...? Rezillik... Birinci ve son çıkan oyun hariç oynamadığım tek oyundu. |
|
Oyunu daha yeni geçen 10 martta bitirdim de arkadaşlar sizin kullandığınız sistemlerde bir sıkıntı olabilir mi? i7-9750H ve GTX 1650 ile Medium-High ayarlarda 40 fps de Steam üzerinden bitirdim. Bende bir sorun olabilir mi diyeceğim de yok yani 30 saat akmışım, bitirmişim. Oynamayı düşünen arkadaşlarda bence kütüphanelerinde varsa ve AC3 seviyorlarsa deneyebilirler. İlk çıktığında berbattı ama şimdi en azından optimize yönden belini doğrulttular oyunun. Ufak tefek buglar da var tabi. Sırf devrim Amerikasını yansıttığından sevdiğim bir oyundur AC3. |
|