Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
465.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcmstar

Hocam Decathlon un Kalenji ayakkabısında 42 Adidasta 42 2/3 no ayakkabısını giyiyorum. Sanus 354 ve Elite markalı Hangi numara ayakkabınızı almalıyım?
    merhabalar uzunluk biriminize bakarak almanızı öncelikle öneririz sonra 43 numara ayakkabı daha dogru olacaktır bilginize :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    27cm imiş ayakkabılarım o zaman 42 daha doğru olmaz mı?
    Bir de öğlen almak istesem stok olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmstar

27cm imiş ayakkabılarım o zaman 42 daha doğru olmaz mı?
    Bir de öğlen almak istesem stok olur mu?
    cm ile baktıysanız en dogru ve saglıklı olan sonuc odur :) stok durumuna bir şey diyemeyiz acıkcası elite stokları güçlü ancak diger modelde stok sınırlı bilginize
  • 12 li çorap fiyatını hala düzelteceksiniz beklemedeyim kısalar 12li hala 134 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptık bakalım 3 adet. umarım 41-42 numarası olur da sizi uğraştırmayız değişim için. sipariş alındı fakat ödeme alınamadı. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandiler

12 li çorap fiyatını hala düzelteceksiniz beklemedeyim kısalar 12li hala 134 tl
    Dün gece yazdıgınızdan beri sisteme erişemedik malesef 6 lı sıparıs verın ,sonrasında biz arka planda 12 olarak cıkıs yapıcaz, fiyat güncellemesi bir yana panale giremiyoruz çok karısık bir gün anlayısınıza sıgınıyoruz ,sipariş numarasını ıletmenız yeterlı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

kaptık bakalım 3 adet. umarım 41-42 numarası olur da sizi uğraştırmayız değişim için. sipariş alındı fakat ödeme alınamadı. teşekkürler.
    sipariş soru cevap maıller gelıyor ancak bızde sıparıs panelıne erişemiyoruz N11 resmen çökertti bizi keşke bu altyapıyı hazır etselerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Dün gece yazdıgınızdan beri sisteme erişemedik malesef 6 lı sıparıs verın ,sonrasında biz arka planda 12 olarak cıkıs yapıcaz, fiyat güncellemesi bir yana panale giremiyoruz çok karısık bir gün anlayısınıza sıgınıyoruz ,sipariş numarasını ıletmenız yeterlı olacak

Alıntıları Göster
    6 lı çorap 84 tl ama

• Hocam ayak numaram 45, tabanligi 48-45 mi 44-45 mi sipariş geçeyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Hocam ayak numaram 45, tabanligi 48-45 mi 44-45 mi sipariş geçeyim?
    Merhabalar acıklama kısmında yer alan uzunluk cm sınden bakmanızı öneririz ,orayı baz alarak sipariş oluşturursanız cok daha dogru olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandiler

6 lı çorap 84 tl ama

Alıntıları Göster
    12 çift 90 TL cekıcektık kısa corapları sorun degıl bu kargaşada 6 TL lafını etmeye hakkımız yok
  • 1balana 1 bedava sepette işlemiyor 1 tane veriince siparis 2. Yi siz mi ekleyeceksinz burdan mi ulasalim size n11den mi

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

merhabalar sistemde 1 defa 1 alana 1 bedavadan yararlanabılırsınız daha fazla almak ıstersenız sistem hediye almanıza izin vermiyor tekli fiyat 29.90 TL cıkarıyor halıyle bazı kişiler 2 çiftten fazla almak istedigi için de hediye ürün seçemiyor ve mağdur oluyor bundan dolayı 2 çiftten fazla almak isteyen müşterilerimiz sipariş verdikten sonra sipariş numarası ile geri dönüş yaparlarsa arka planda biz hediye ürün konusunda hakkı olan ürünü sepetine eklemiş olacaz ekstra bir şey yapmıyoruz burada yanlış anlaşılmak istemeyiz :)
    Sizin nazarınızda herkese tekrardan hatırlatalım N11 soru cevap veye buradan sıparıs numaranız ve 2. numara ve renklerı belırtmenız yeterlı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 11 Kasım 2019; 11:23:50 >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    204144633183 nolu siparişte ikinci ürün olarak siyah 37 ekleyebilir misiniz. Bu arada teşekkür ederiz kampanya için

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

204144633183 nolu siparişte ikinci ürün olarak siyah 37 ekleyebilir misiniz. Bu arada teşekkür ederiz kampanya için
    şu an panele erişemiyoruz ancak notumuzu alıyoruz
    rica ederiz umarız tüm satıcılar gerçek indirim yapmışlardır..
  • sepet 399,96 bunu nasıl 400 yaparım?? tavsiyesi olan var mı?
  • Büyük gelmesi durumunda kesim yapılır kı?

• quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

sepet 399,96 bunu nasıl 400 yaparım?? tavsiyesi olan var mı?
    düşük ücretli bir ürün yok bizde malesef 1 çift daha tabanlık ekleyın ekstra hediye ile telafı ederiz sizin için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 11 Kasım 2019; 10:4:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

Büyük gelmesi durumunda kesim yapılır kı?
    kesim yapılabılır özellıgını yıtırmez
  • Ayakkabılarda numara yok hocam böyle kampanya mı olur ?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.