Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.264
Cevap
114
Favori
466.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helsloot

Ayakkabılarda numara yok hocam böyle kampanya mı olur ?
    eksi sezon ayakkabılarda stoklar az kalmıştı ondan olabılır mı ?:) yeni sezonlarda stok sorunu yok bılgınıze
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg30

sepet 399,96 bunu nasıl 400 yaparım?? tavsiyesi olan var mı?
    Arama kısmına wallpaper yaz fiyatı düştükten yükseğe sıralayın 0.50 kuruşa wallpaper alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 207916944382
    201472573180
    Bu siparişleri aynı kargo ile gönderebilirsiniz. N11 kopmaları ile bu şekilde alabildim...
    *çorapları denemek için aldım 3 adet gri renk gönderirseniz sevinirim. Hayırlı işler dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Köroğlu_

207916944382
    201472573180
    Bu siparişleri aynı kargo ile gönderebilirsiniz. N11 kopmaları ile bu şekilde alabildim...
    *çorapları denemek için aldım 3 adet gri renk gönderirseniz sevinirim. Hayırlı işler dilerim.
    N11 kopmalarından dolayı sabah 6.30 dan beri satıcı panelıne gırıs yapamıyoruz malesef ,kargo birleştirme 1 ay önce kapatıldı satıcılara malesef ayrı ayrı kargolarla cıkıs olacak, stok durumuna göre coraplar cıkıcaz gri boşta varsa yardımcı olmaya çalışıcaz ancak söz vermiyoruz :)
  • Ürünü 2 den fazla ekleyince hediye düşmüyor nasıl çözeriz bunu ?
  • Saat 12de memory foam kampanyasi sona mi eriyor? Ozel indirimli urunlerde geri sayim var suan

• quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

Saat 12de memory foam kampanyasi sona mi eriyor? Ozel indirimli urunlerde geri sayim var suan
    kampanya gece yarısına kadar devam edıyor o kısma takılmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Sizin nazarınızda herkese tekrardan hatırlatalım N11 soru cevap veye buradan sıparıs numaranız ve 2. numara ve renklerı belırtmenız yeterlı olacaktır

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 11 Kasım 2019; 11:26:50 >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    N11 sipariş numaram: 203696373182

ikinci ürün için varsa 36 numara siyah yoksa ilk siparişin aynısı da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov81

N11 sipariş numaram: 203696373182

ikinci ürün için varsa 36 numara siyah yoksa ilk siparişin aynısı da olabilir.
    notumuzu alıyoruz çıkış işlemlerinde dikkat edilcektir
  • Teşekkür ederim şimdi konuyu okurken fark ettim. Kesilebileceğini, özelliğini kaynetmeyeceğini belirtmişsiniz. 36 numara yoksa 37 de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov81

Teşekkür ederim şimdi konuyu okurken fark ettim. Kesilebileceğini, özelliğini kaynetmeyeceğini belirtmişsiniz. 36 numara yoksa 37 de olabilir.
    stok durumuna göre 37 sıyah olarak degişiklik yapıyoruz
  • Üstad İyi Günler. M300 ve M900 arasında kalınlık farkı çok mu?Spor ayakkabılarımda bimden aldığım tabanlık kalın olduğu için rahatsız etmişti.İkisinden hangisini tercih edeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolsevgim -- 11 Kasım 2019; 12:7:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsevgim

Üstad İyi Günler. M300 ve M900 arasında kalınlık farkı çok mu?Spor ayakkabılarımda bimden aldığım tabanlık kalın olduğu için rahatsız etmişti.İkisinden hangisini tercih edeyim?
    Merhabalar M300 13 mm yükselige sahıp M900 20 mm yükseklige sahip bilginize :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Malesef insanları bu kadar beklentiye sokup hiçbir indirim yapmayanlar çoğunlukta gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Teşekkürler. Malesef insanları bu kadar beklentiye sokup hiçbir indirim yapmayanlar çoğunlukta gibi
    Malesef bir cok satıcı indirim yapmadı N11 sistemide çöktü , bizdeki ürünlerde kuponla bırlestırıp alanlar varsa ıyıdır, satıcıların cogu fıyat artırdı ve onlar yüzünden işini dürüst yapanlarda arada kaynadı gıttı :(
  • merhabalar
    Sanus Bambu 6/12 Çift Erkek Patik Çorap Seçenekli (Kutulu)40-45 bu ürünü sipariş olarak 6 lı verdiğimizde siz 12 li mi göndereceksiniz sanırım böyle bir konuşma geçmişti konu içerisinde emin olmak için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandemi

merhabalar
    Sanus Bambu 6/12 Çift Erkek Patik Çorap Seçenekli (Kutulu)40-45 bu ürünü sipariş olarak 6 lı verdiğimizde siz 12 li mi göndereceksiniz sanırım böyle bir konuşma geçmişti konu içerisinde emin olmak için soruyorum
    Dogrudur, N11 fiyat güncellemesi yapmamıza izin vermıyor kampanya öncesi indiremedik malesef ,sipariş verdikten sonra mutlaka sipariş numaranızı bıze mesaj olarak atın arka planda 12 çift olarak cıkısta yardımcı olucaz
  • Adidas 44,5 giyiyorum. M900 modelde 45-44 olan numara seçeneğini mi alayım?
  • N11'den M900 aldım bu sefer. Bakalım nasılmış.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.