Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
191.269
Cevap
1.627
Favori
10.829.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 95609561956295639564
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halo: Campaign Evolved - "The Silent Cartographer" Trailer | PS5 Games

PlayStationyoutube
    Step into the fight with Halo: Campaign Evolved. The Covenant believe the Silent Cartographer lies hidden beneath this island — a key that could unlock the secrets of Halo itself. Your mission: locate the map room and uncover the path to the ring’s control center. Halo: Campaign Evolved, coming to PlayStation 5 in 2026, is a faithful yet modernized remake of Halo: Combat Evolved’s campaign, rebuilt from the ground up with high-definition visuals, refined controls, 2-player split screen co-op on console, up to 4-player online co-op on console and PC, 3 new missions, an expanded arsenal of weapons, vehicles, new enemies, and more. Wishlist now on PlayStation. #ps5 #ps5games #halo
    https://www.youtube.com/watch?v=175XWulP__Q
  • Sorum biraz saçma olabilir ancak mazur görün lütfen. :) Şimdi ps 5 slim'i dik tutan stanttan aldım da. Standı taktım ancak bu stant aşağıdaki hava deliklerini kapatıyor. Oradan soğutma sağlanıyor mu bilmiyorum ancak sormak istedim. Bir problem olur mu bu çünkü dikey stant orijinal değil muadil olandan aldım. Orijinal olanlarda da delikler kapanıyor mu bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Onları bilmiyorum ama hava bölümleri altta değil o kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • PS5 ile kullanırken discord engelini nasıl aşabilirim var mı kullanan ?

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • 
Sayfa: önceki 95609561956295639564
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.