< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekule -- 19 Aralık 2018; 20:7:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekule -- 19 Aralık 2018; 20:7:46 > |
Donanım ve çevre birimlerinde gaming ibaresine ayar olan insan.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekule -- 19 Aralık 2018; 20:34:10 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekule -- 30 Aralık 2018; 19:17:6 > |
Yukarıda bahsettim gibi kendim için ticari olmayan hatta hobi olarak derleyerek yazmaya çalıştığım webler yedekleme sctipti biraz daha geliştirdim Web sitenizin: Görev Zamanlayarak: Veri Tabanı yedeğini almasını yerele depolamasını yapabilirsiniz Uzak FTP nin varsa uzak FTP hesabına depolayabilir Google Drive Servis Hesabı ile Drive'a yedekleyebilir Ve Web dizinlerinizi zip yaparak yerele depolayabilir Uzak FTP nin varsa uzak FTP hesabınıza depolayabilir Google Drive Servis Hesabı ile Drive'a yedekleyebilir Ayrıca yerel sunucuda veri tabanı ve dizin zip dosyaların son kaç yedeği korunacak özelliği var Uzak FTP ve Drive içinde ayrıca son kaç yedeğin korunacağı özelliği var Bu sayede depolama alanı verimli kullanmayı ve eski dosyaları sileceğim diye uğraşmazsını kendisi otomatik olarak siler Elle FTP ye ve Drive'a dosyaları yükleyebilir ve indirebilirsiniz Elle web dizinleri zip yapabilirsiniz ve istediğiniz yere açabilirsiniz Elle veri tabanı yedekleyebilir geri yükleyebilirsiniz Örnek site güncellemesi yapacaksınız bu script ile veritabanı yedeği ve web dizini zip yaparak sunuucda indirmeden yedekyebilirsiniz aksi giden bir durum olursa geri dönmek kolay olur sorun yoksa yedekleri silebilirsiniz Ayrıca Döviz kuru merkez bankasından kurları alabilir Yani istediğiniz bir dosyayı çalıştırabilir Google Drive IP ve FTP ye sıkıştırılmış dosya yükleyin indirebildiğiniz gibi alt dizinler ve dosyalar içeren dizin yükleyebilir ve indirebilirsiniz Kendi web siteme buradaki bazı özellikleri kullanıyorum onun için bunu harici olarak yapmaya çalıştım Buradan indirebilirsiniz: GitHub - adem-genc53/weblerinyonetimi: Basit amatörce yapmaya çalıştığım web dizinleri, veritabanıları yerele, uzak FTP ve Google Drive a yedekleme scripti https://github.com/adem-genc53/weblerinyonetimiELLE YERELDEN GOOGLE DRIVE A SEÇİLEN DİZİN VEYA YOSYA YÜKLEME ![]() YÜKLENEN DİZİN İÇERİKLERİ İLE YEREL İLE UZAKTAKİ KARŞILAŞTIRMA ![]() ELLE GOOGLE DRIVE DAN YERELE DİZİN İNDİRME ![]() GOOGLE DRIVE DAN YERELE İNDİRME BAŞLANGICI ![]() GOOGLE DRIVE DAN YERELE İNDİRME ONAYLAMA ![]() FTP VE YEREL SUCUDAKİ DOSYALARI GÖRÜNTÜLEME ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekule -- 11 Şubat 2024; 21:23:38 > |
...
|