Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.745
Cevap
153
Favori
371.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4a gigabit çin firmware kullanıyorum sinyali çok iyi iletiyor global kısıtlı berbat

• Konuyu eskisi gibi takip edemiyorum arkadaşlar, eğer yazıldıysa kusura bakmayın.

21.02.3 sürümü çıkmış.

• Hala bu yöntem ile kurulum sağlayabiliyor muyuz arkadaşlar ? yakın zamanlarda deneyen var mı ? Bende yeni aldım router'ı yarın elime ulaşacak umarım direk openwrt yükleme amacı ile aldım.

• Are_You_Okey A kullanıcısına yanıt

4a gigabit se basit yüklemek openwrt ben kaldırdım çin kullanıyorum dahi çekiyor sinyal duvar delme var

sinyal çekim sıralamam şöyle

1-çin firmware

2-openwrt

3-global firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 27 Nisan 2022; 14:51:9 >
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt

Openwrt son sürümde wifi gücü 200mw kalkmış sanırım. US yapınca da çıkmıyor.

Çin hangi sürümü kullanıyorsunuz?

• agritux kullanıcısına yanıt

2.28.69

https://mirom.ezbox.idv.tw/en/miwifi/R4A//

kanal 6

40m

yap

google chrome çeviri yapabilirsin

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!
    Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 27 Nisan 2022; 18:32:55 >

Evet 4A gigabit satın aldım aynı rehberdeki gibi yüklemeyi düşünüyorum şuanda. Benim için önemli olan çekim gücü değil zaten elimde 2 tane fazladan repeater var. Bufferbloat'tan bıktım illallah ettim artık. Telekomun verdiği dandik modemi aradan çıkartıp fiber internet wan bağlantısı ile direk Mİ4A GİGA'yı kullanacağım OpenWRT SQM ile, amacım bu.

• agritux kullanıcısına yanıt

seninki 4a 100m mü 4C mi

nerden aldın şansıma 2020 üretimli geldi

Trendyol üzerinden aldım sanırım yazınca başlarda o geliyor Mi router 4A giga versiyon şeklinde. Daha teslim almadım ama şuanda aktarmada. Yarın dağıtıma çıkar teslim alırım diye düşünüyorum. Bundan dolayı üretim yılı vs ile ilgili bir bilgim yok.

istersen sana dosya atayım openwrt yüklemeli video beraber

https://s2.dosya.tc/server17/u7zp80/R3GV2_patches.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 27 Nisan 2022; 18:57:9 >

Bakıyorum hemen.

Bakıyorum hemen. Baktım bunu daha önce de görmüştüm fakat yabancı forumlarda bunun yerine Linux üzerinden kurulumun daha sağlıklı olacağını söyleyenler çoktu emin olamadım bende. Ama bu şekilde daha basit gibi. Yöntemin asıl sahibi kim bu arada onunda linkini atabilir misin ?

linux karışık biraz

• cihaz gelirse bence açmayın 2020 üretimli mi diye bakın openwrt 2020 gibi bişeyler yazıyor tam olarak anlamadım ne demek istediğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 27 Nisan 2022; 19:24:26 >

Nasıl ? kaç üretimi olması lazım yani ? Amman be desene iade etmek zorunda kalacağım.

Forumda görünce OpenWRT sayfasını kontrol etmeden satın almıştım direk. Başka bir modele bakacağım o zaman. Girip baktım yeni Eon flash çipine sahip modellere kurulamıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are_You_Okey -- 27 Nisan 2022; 19:34:0 >

kutu arkasında 2020 olacak ben teknostore den aldım şansıma kusursuz geldi açılmamış

Bakalım bir teslim alayım EON flash çipine sahip cihazlara kurulum sağlanamıyormuş EON gelirse iade edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.