Şimdi Ara

@@@...Şu an alınabilecek en iyi DIVX player hangısıdır?...@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @@@...Şu an alınabilecek en iyi DIVX player hangısıdır?...@@@

ben phılıps 3040 dıye dusunuyorum

daha ıyısı sızce varmı?

yada 3040 ı dırek alıyımmı

• Yav kardeş. Sana da bir şey yazılmaz ki şimdi!

Baksana forum yöneticisiymişsin.

Valla, önereceğimiz Divx Player'de sorun çıkarsa, Atarsın ALİMALLAH forumdan.

Bikmem ki ne desem. Mırın. Kırın. Kem. Küm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Yav kardeş. Sana da bir şey yazılmaz ki şimdi!

Baksana forum yöneticisiymişsin.

Valla, önereceğimiz Divx Player'de sorun çıkarsa, Atarsın ALİMALLAH forumdan.

Bikmem ki ne desem. Mırın. Kırın. Kem. Küm.

yaw sız onerın
    beklıyorum degerlı yorumlarınızı

• Bak yazıyorum ona göre abi. Kızma bak tamam mı?

Ben olsam.

Eğer illa ki Philips alacaksam 720 sa alırdım ama artık üretilmiyor. Piyasada da bulmak zor.

Yeni model, güncel ve biraz daha iyi bir şey istiyorsan 5960/12 al. Bu aralar en tutulan cihaz.
    Önerdiğin model çok standart bir model. Ben almazdım şahsen.

Ama başka bir alternatif istersen ben en iyi ve sorunsuz okuma açısından Pioneer önerirdim ki zaten kullanıyorum.

Ancak, önemli bir fark da şu ki, ben hiç divx film seyretmiyorum. Divx film sadece 10-15 tane seyretmişimdir. Ama bir Dvd Player olarak, Pioneer'den daha iyisini düşünemiyorum. 16 adet Dvd Player alıp değiştirdim bu güne kadar. Her zaman en sorunsuz Dvd Player, Pioneer'ler oldu.

Yalnız seninde bildiğin gibi Divx film seyretme olayı biraz da yazılım güncellemelerinin sık ve rahat temin edilebilmesi ile doğru orantılı. O yüzden divx konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

daha ıyısı sızce varmı?

Merhabalar;

Sn.The_Web,açtığınız konu başlığını görünce;çok şaşırdım!
    Ben de, sn.teknika arkadaş gibi,olaya temkinli yaklaşmak istiyorum!
    En ufak bir tehlike hisseder-etmez kaçar-giderim,ona göre!

Hocam,hayrola,gecenin bu saatinde bu 3040 düşüncesi nereden esti?
    Sorduğun soruda ciddi misin,yoksa;bizlere yoklama mı çekiyorsun?
    Yoksa,sıcacık yatağında;mışıl-mışıl uyurken;rüyanda,ulu bir kişi sana;
    ''Ey,The_Web,uyuma!,çabuk kalk,hemen bir 3040 al!'' mı dedi?
    Yoksa, tuşlara basarken,yanlışmı bastın hocam?
    Vallaha,senin ''en iyi DIVX player''i merak etmenden fazla,
    ben,senin,neden böyle bir başlıkla,3040'ı düşündüğünü merak ediyorum!

Yaptığım,bu uzunca girişten sonra, sorduğunuz sorunun cevabına geçeyim;
    (sabah-sabah,inşaallah,başımıza iş almayız!)
    (hem baksanıza sorunun altındaki''smiles''e,doğru cevap veremezsek,kafamıza-kafamıza
    inecek herhalde o sopa!)
    Sn.The_Web,öncelikle,sn.teknika arkadaşımızın cevabına tamamen katıldığımı belirteyim.
    İlave olarak,görüşlerim;
    Şu anda DVD/DIVX oynatıcı piyasasında,toz-duman,bir karmaşadır,gidiyor.
    Kimin ne yaptığı,kimin ne aldığı,kimin,ne sattığı belli değil!
    Bu piyasada; ucuz ''yetenekli''cihazlar olduğu gibi,pahalı,''yeteneksiz''cihazlar da var!

(hocam,saf-saf yazıyorum ama,bunları zaten sen biliyorsundur,
    ne olur bizi fazla uğraştırma da,söyle şu 3040 tercihinin sebebini de,biz de bilelim!
    Yoksa,hani bir ara bir kuyumcunun yeni 1 YTL leri,''alaşımına altın karışmış''diye
    topladığı gibi;3040'ların imalatında içlerine altın falan mı kaçmış!?
    öyleyse,bize de söyle de,en yakın satıcıdaki ürünlerin hepsini kapatayım!)

Evet hocam,işte,tüm bu karambol içerisinde;aynen;''Körler ülkesinde,TEK GÖZLÜ ADAM Kral'dır!!''
    sözündeki gibi; Philips'in 5960 modeli,en çok aranan,tercih edilen model olarak gözüküyor.
    Haddim olmayarak,ben de,aynı modeli tercih etmiş bulunuyorum.Ama,kızarsan söyle,gidip,
    aldığım yerden(Teknosa),hemen 3040'la değiştireyim!
    Hocam,şaka biryana,3040'ın şu anda tek bir avantajı var;piyasada bol-bol bulunması.
    Hatta, o kadar bol ki;en yakın süpermarkette bile.bulabiliyorsunuz neredeyse!
    Hepsiburada.com'daki fiyatı:126YTL/12 taksit,Teknosa fiyatı:109 YTL/12 taksit,
    Bim'de de,peşin(kredi kartına tek çekme) fiyatı yanılmıyorsam,90YTL civarında.
    Yani sizin anlayacağınız,neredeyse;''almayanı dövüyorlar!''
    Benim bildiğim;3040'larda ''Zoran vadis''ve de,''Mediatek''olmak üzere,iki çeşit çipset kullanılmış.
    ''21 versiyonlular'' Mediatek , ''31 versiyonlular''ise,Zoran çipsetliymiş.
    Biliyorsunuz;Mediatek,firmware avantajından dolayı,daha çok tutuluyor.
    Philipsin 3040 modelinden; ''bazı medyaları zor okuyor,takılıyor''diye şikayetçi olanlar da var,
    ''ben gayet memnunum,NO PROBLEM''diyenler de var!
    Hocam,benim şimdilik yazabileceklerim,bu kadar.
    Zaten geçmiş konularda görüşlerimizi zaman-zaman belirtmiştik.
    Hem sizler değilmisiniz üyelere;''lütfen evvela site içi arama motorunu kullanın,sonra yeni konu açın''diyen,
    (bu işte bir iş var ama,hayırlısı.Mesajımı yollamaktan vaz mı geçsem acaba?)
    ama,''çocuklar,araştırmaya vaktim yok''diyorsanız,daha tafsilatlı rapor da sunabiliriz!
    Nede olsa,''paylaşım'' için buradayız!Değilmi ama?

Saygılar,sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWfriend -- 13 Nisan 2007; 8:49:51 >

• DVD player değil de Divx player sorduğuna göre sorunu şöyle yanıtlayabilirim.
    Divx ya da Xvid belli bir standardı olmayan, kimler tarafından ripleniyorsa standartını onların belirlediği formatlar. Ve şu an piyasada fabrika çıkışı baz alınarak sorunsuz biçimde eski yeni her türlü filmi gösterebilen bir alet yok. Kiminin GMC Warp Points, kiminin PB, kiminin DİVX 3,4,5,6 yada Xvid formatlarını okumada sorunu var. Bu nedenle her zaman adlarını takdirle andığım bazı yerli ve yabancı arkadaşlar bazı modeller için firmwareler yazıyorlar. Ellerindeki cihazın hangi sorunları varsa o sorunu gidermek için yazılım üretiyorlar. Örnegin Türkçe altyazı sorunu varsa yeni altyazı fontları ekliyorlar. PB'li (yani takılarak oynayan) filmlerin sorunsuz oynamasını sağlıyorlar. Divx ya da Xvid formatlarının en azından birkaç tanesini sorunsuz oynatmasına yönelik düzenlemeler yapıyorlar. Tabi bu arada kullanıcının işini kolaylaştıracak ve DİVX filmlerde kumandadan filmin istediğin yerine gidebilmeni sağlayacak ya da yine kumandadan sesi açıp kapatabileceğin yazılımlar da üretiyorlar. Benim bildiğim bu konuda şimdiye kadar üzerinde en çok yazılım üretilen ve artık neredeyse sorunsuz sayılabilecek en iyi cihaz Philips 720 SA, ancak artık piyasada bulmak çok zor, ikinci eli bile 120-130 YTL'den aşağı satılmıyor. Yine Philips'in 5960/12'si 720 SA'nın şu an için en iyi alternatifi gibi duruyor. Bunun dışında önerebileceğim ve yazılım desteği olan diğer markalar ise Minton 1304 ve Trimax 6220(bu da bulunmuyor artık). Yardımcı olabildiysem sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: NEWfriend

quote:

daha ıyısı sızce varmı?

Merhabalar;

Sn.The_Web,açtığınız konu başlığını görünce;çok şaşırdım!
    Ben de, sn.teknika arkadaş gibi,olaya temkinli yaklaşmak istiyorum!
    En ufak bir tehlike hisseder-etmez kaçar-giderim,ona göre!

Hocam,hayrola,gecenin bu saatinde bu 3040 düşüncesi nereden esti?
    Sorduğun soruda ciddi misin,yoksa;bizlere yoklama mı çekiyorsun?
    Yoksa,sıcacık yatağında;mışıl-mışıl uyurken;rüyanda,ulu bir kişi sana;
    ''Ey,The_Web,uyuma!,çabuk kalk,hemen bir 3040 al!'' mı dedi?
    Yoksa, tuşlara basarken,yanlışmı bastın hocam?
    Vallaha,senin ''en iyi DIVX player''i merak etmenden fazla,
    ben,senin,neden böyle bir başlıkla,3040'ı düşündüğünü merak ediyorum!

Yaptığım,bu uzunca girişten sonra, sorduğunuz sorunun cevabına geçeyim;
    (sabah-sabah,inşaallah,başımıza iş almayız!)
    (hem baksanıza sorunun altındaki''smiles''e,doğru cevap veremezsek,kafamıza-kafamıza
    inecek herhalde o sopa!)
    Sn.The_Web,öncelikle,sn.teknika arkadaşımızın cevabına tamamen katıldığımı belirteyim.
    İlave olarak,görüşlerim;
    Şu anda DVD/DIVX oynatıcı piyasasında,toz-duman,bir karmaşadır,gidiyor.
    Kimin ne yaptığı,kimin ne aldığı,kimin,ne sattığı belli değil!
    Bu piyasada; ucuz ''yetenekli''cihazlar olduğu gibi,pahalı,''yeteneksiz''cihazlar da var!

(hocam,saf-saf yazıyorum ama,bunları zaten sen biliyorsundur,
    ne olur bizi fazla uğraştırma da,söyle şu 3040 tercihinin sebebini de,biz de bilelim!
    Yoksa,hani bir ara bir kuyumcunun yeni 1 YTL leri,''alaşımına altın karışmış''diye
    topladığı gibi;3040'ların imalatında içlerine altın falan mı kaçmış!?
    öyleyse,bize de söyle de,en yakın satıcıdaki ürünlerin hepsini kapatayım!)

Evet hocam,işte,tüm bu karambol içerisinde;aynen;''Körler ülkesinde,TEK GÖZLÜ ADAM Kral'dır!!''
    sözündeki gibi; Philips'in 5960 modeli,en çok aranan,tercih edilen model olarak gözüküyor.
    Haddim olmayarak,ben de,aynı modeli tercih etmiş bulunuyorum.Ama,kızarsan söyle,gidip,
    aldığım yerden(Teknosa),hemen 3040'la değiştireyim!
    Hocam,şaka biryana,3040'ın şu anda tek bir avantajı var;piyasada bol-bol bulunması.
    Hatta, o kadar bol ki;en yakın süpermarkette bile.bulabiliyorsunuz neredeyse!
    Hepsiburada.com'daki fiyatı:126YTL/12 taksit,Teknosa fiyatı:109 YTL/12 taksit,
    Bim'de de,peşin(kredi kartına tek çekme) fiyatı yanılmıyorsam,90YTL civarında.
    Yani sizin anlayacağınız,neredeyse;''almayanı dövüyorlar!''
    Benim bildiğim;3040'larda ''Zoran vadis''ve de,''Mediatek''olmak üzere,iki çeşit çipset kullanılmış.
    ''21 versiyonlular'' Mediatek , ''31 versiyonlular''ise,Zoran çipsetliymiş.
    Biliyorsunuz;Mediatek,firmware avantajından dolayı,daha çok tutuluyor.
    Philipsin 3040 modelinden; ''bazı medyaları zor okuyor,takılıyor''diye şikayetçi olanlar da var,
    ''ben gayet memnunum,NO PROBLEM''diyenler de var!
    Hocam,benim şimdilik yazabileceklerim,bu kadar.
    Zaten geçmiş konularda görüşlerimizi zaman-zaman belirtmiştik.
    Hem sizler değilmisiniz üyelere;''lütfen evvela site içi arama motorunu kullanın,sonra yeni konu açın''diyen,
    (bu işte bir iş var ama,hayırlısı.Mesajımı yollamaktan vaz mı geçsem acaba?)
    ama,''çocuklar,araştırmaya vaktim yok''diyorsanız,daha tafsilatlı rapor da sunabiliriz!
    Nede olsa,''paylaşım'' için buradayız!Değilmi ama?

Saygılar,sevgiler...

soyle cvp verıyım
    5-6 ay once 3040 almıstım fakat ozamn kı fılm arsıvım %80 ı WAF oldugu ıcın HD grubuna gırdıgı ıcın hıcbır dıvxplayer ın oynatamadıgını gordum
    3040 ın sevdıgım yanı su ıdı, fılm ne olursa olsun, yada yazı ıse nerde olursa olsun fıle browser dan ıstedıgım altyazıyı fılmde oynatabılıyordu,

komsumda su an 5940 modelı var, yanı usb ve hdmi olmayan surumu, ondada altyazı sorunu oluyor ,3040 takı ıgıbı ıstedıgın altyazıyı secemıyorsun,
    oturup 100lerce dvd arsıvımı tekrar altyazı uygummu dıye bakamam

lakın 3040 turkce font sorunuda olmasada altyazı rengı ve boyuu degısmıyor,

benım ıstedıgım,
    1. 3040 gıbı fıle browser edıp altyazı secebılecegım
    2.altyazı boyu yada rengı degıstırebılecegım
    3.sorunsuz dıvx lerı okuyacak bır alet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Full HD video Oynatıcı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @The_WeB kardeş.

Farkındaysan millet döktürmüş.

Normalde bu kadar uzun yazmazlar.

Neden acaba?

• @teknika,

Neden olacak arkadaşım,ne demiş atalarımız?''korku dağları bekler''!

İşin ucunda,banlanmak da var!

quote:

soyle cvp verıyım
    5-6 ay once 3040 almıstım fakat ozamn kı fılm arsıvım %80 ı WAF oldugu ıcın HD grubuna gırdıgı ıcın hıcbır dıvxplayer ın oynatamadıgını gordum
    3040 ın sevdıgım yanı su ıdı, fılm ne olursa olsun, yada yazı ıse nerde olursa olsun fıle browser dan ıstedıgım altyazıyı fılmde oynatabılıyordu,

komsumda su an 5940 modelı var, yanı usb ve hdmi olmayan surumu, ondada altyazı sorunu oluyor ,3040 takı ıgıbı ıstedıgın altyazıyı secemıyorsun,
    oturup 100lerce dvd arsıvımı tekrar altyazı uygummu dıye bakamam

lakın 3040 turkce font sorunuda olmasada altyazı rengı ve boyuu degısmıyor,

benım ıstedıgım,
    1. 3040 gıbı fıle browser edıp altyazı secebılecegım
    2.altyazı boyu yada rengı degıstırebılecegım
    3.sorunsuz dıvx lerı okuyacak bır alet

Hocam,haklısınız da,bu işler,ticari işler.
    Adam,3040'ı da satacak,5940'ı da satacak,5140'i de satacak,5960'ı da satacak!
    Bütün özellikleri tek cihaza koyup da,iflas mı etsin koskoca Philips firması!?
    Baksanıza;forumlarda o kadar '' yandım Allah ''diye feryat eden arkadaşlar var,
    firmalar,tenezzül edip de,iki satır açıklama bile yapmıyorlar.Onlar için;
    ''müşteri memnuniyeti'' falan,hikaye!
    Ürünü sattılar mı,iş bitiyor.
    İnşaallah,gönlünüze göre bir ürün bulursunuz.

Saygılar,sevgiler...

(inşaallah,banlanmamışızdır!)

• Bu gidişle sululuktan banlanacaksınız haberiniz olsun.
    Dostlar affınıza sığınarak şaka yaptım.
  • pekı bır zamanların gozde cıhazı olan voxlıne ıcın ne dersınız,
    yada vestel yada dıger markalar,

ayrıca bır dıvxplayer a 200 ytl verme nıyetım yok
    300 ytl ye komple kasa kurar, her turlu HD fılmımı ızlerım
  • quote:

Orjinalden alıntı: umit_1907

Bu gidişle sululuktan banlanacaksınız haberiniz olsun.
    Dostlar affınıza sığınarak şaka yaptım.

Fener'li olmasaydın,görürdün sen!

Allah,gülmekten ayırmasın(Amin.)

Saygılar,sevgiler...

• baska onerısı olan yokmu?
  • 85 ytl ye minton al bence mediatek chipli.. mod firmware side var
  • yeni çıkan lg dv286 için teknosadaki yetkili herhangi bir sorun yaşamazsın(altyazılarda divx-xvid oynatmada) dedi.sizcede öyle mi?
  • Hd divxler için kiss marka divx playerı öneririm, kendisi aynı zamanda dünyanın ilk divx playerı olurlar, avrupa malıdır o yüzden tuzludur, dp 1100 gibi modelleri hd bakımından zayıf ve full hd olmuyormuşmuşhttp://forum.donanimhaber.com/m_5742105/tm.htm burda ayrıntılı incelemesi var. Ama değmez bence beklemek lazım derim daa erken bu teknoloji ayağa düşmeden çok masraf derim 3040 + component kablo yeter ya, bu multimedya dopingli cihaz ise en az 3 yıl sonrasına mantıklı birşey olur. şeklinde şemalinde ve özelliklerinde hatırı sayılır bir "vaovw" ve "adamlar yapıyor canım" faktörüde olsa sabredelim derim.
  • aha gecenin köründe cvp yazılırsa böyle olur işte, yazının başında önerirken sonunda ne gerek beklemek lazım demişim ya şöyle düzeltelim. Evde beni bekleyen ağız sulandırıcı bir ses sistemi olsa sonra ev mustakil, salon ses yutumlu ve tavan 2.30 + alan 60 metrekare olsa perde olsa yada 150 ekran full hd tv olsa, ozaman kissin en multimedya canavarı, full hd, hardisklisinden öpüle möpüle alınır, öyle biryere de hakkını verir. O yüzden aslında en sağlıklı tavsiye şöyledir kanımca ,evdeki herşey ortalamaysa, ortalama birşey yeter 3040 gibi, ama evinizde en azından 106 ekran hd tv ve kaliteli bir ses sistemi varsa kissin herhangi bir modeli kesinlikle alınası bir alet. Onun dışında durum nükleer enerjiyle çalışan saate benzer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRgAKaRA

aha gecenin köründe cvp yazılırsa böyle olur işte, yazının başında önerirken sonunda ne gerek beklemek lazım demişim ya şöyle düzeltelim. Evde beni bekleyen ağız sulandırıcı bir ses sistemi olsa sonra ev mustakil, salon ses yutumlu ve tavan 2.30 + alan 60 metrekare olsa perde olsa yada 150 ekran full hd tv olsa, ozaman kissin en multimedya canavarı, full hd, hardisklisinden öpüle möpüle alınır, öyle biryere de hakkını verir. O yüzden aslında en sağlıklı tavsiye şöyledir kanımca ,evdeki herşey ortalamaysa, ortalama birşey yeter 3040 gibi, ama evinizde en azından 106 ekran hd tv ve kaliteli bir ses sistemi varsa kissin herhangi bir modeli kesinlikle alınası bir alet. Onun dışında durum nükleer enerjiyle çalışan saate benzer.

salonda sadece 82 ekran 16:9 CRT tuplu TV var,
    ses sıstemımız yok,
    tv ye sadece svıdeo yada scarttan baglanıyor,

ıstedıgım sadece altyazılarla oynabılmek mumkun oldugunca

• up
  • Ben 3040 kullanıyorum, benim 51 ekran televizyon var. Ne yazık ki altyazılar çok küçük kalıyor, ama bende ki zoran chipsetli olduğu için. Şu kadarını söyliyeyim eğer Mediatek çipsetli bir 3040 ım olsaydı, çok memnun olurdum. 82 ekran yada 106 ekran bir televizyonda eminim ki altyazı çok sorun olmaz. Fakat ben şu anda bir sürü para verip bir Lcd televizyon mu alsam yoksa divx playır mı değiştirsem karar aşamasındayım. O yüzden bu foruma verilecek farklı tavsiyeler şu an için ilgimi çekiyor. Sonuç 3040 altyazı dışında bence güzel.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.