Şimdi Ara

***Kiss DivX Playerlar*** Bence en iyisi... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
10.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyada bir ilki gerçekleştiren Danimarkalı dvd player üreticisi Kiss herkezin bildiği gibi ilk divx destekli Playerı üretti

çok çok başarılı ve farklı olan bu ürünler yıllardır satılıyor

Heleşükür Multimedya aracılığı ile bu playerlar Türkiyeye getiriliyor

Son derece gelişmiş olan bu ürünler bilgisayarınıza Lan ve wireless ile bağlanarak hd filimleri cd siz dvdsiz oynatabiliyor...

üst modellerinde hd bulunan bu ürünlere dvd kopyalanbiliyor veya wireless ile attığınız flimileri hd saklayabiliyor hatta bunları dvd yazabiliyor

Türkiyeye 3 modeli gelen bu ürünler:

Ethernet ve wireless olamayan

Kiss DP-1000

Ethernet ve wireless Olan

Kiss DP-1500

Ethernet Wireless Ve 200GB HD olan

Kiss DP-558

Fiyatlar 110$ - 198$ - 692$ +kdv

tüm bu ürünler 5.1 dijital çıkış mp3 ve ogg desteği bile çalışıtırıyorlar bilgisayarda açılan HER filmi açıcakları garanti ediliyor

burada belirtemeyeceğim tek şey bu ürünlerin alt yazı özellikleri türkçe destekleri var fakat nası bilmiyorum...

detaylı bilgi içinwww.multimedya.com

bilgisi olan arkadaşlar lütfen eklesinler...

Ethernet ve Wireless olmayan

Kiss DP-1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 16 Şubat 2006 1:48:51 >

• Ethernet ve Wireless ı olan

Kiss DP-1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 5 Şubat 2006 15:18:33 >
  • Ethernet Wireless Ve 200GB HD olan

Kiss DP-558

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 5 Şubat 2006 15:17:33 >
  • Benimde en çok ilgimi çeken marka buydu ancak fiyatlar yüksek görünüyordu. Gördümki uygun fiyatlılarda var. Divx playerda almayı düşünüyordum OOG desteğide var. neden olmasın.
  • Bence şuan piyasadaki en kaliteli ürünler

ethernet istemiyorsan 110 +kdv bu kalitede bi ürün için kesinlikle çok değil

ayrıca tasarımlarıda müthiş bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

Bence şuan piyasadaki en kaliteli ürünler

ethernet ve wireless'ın avantajlarından biraz bahsedermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: starway

quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

Bence şuan piyasadaki en kaliteli ürünler

ethernet ve wireless'ın avantajlarından biraz bahsedermisin

Bu ürünlerle birlikte Kiss'in bi programı geliyor pc ne kuruyorsun ve bu playerlar senin hd ini görüyorlar lan kablosu veya wireless ile

böylelikle hd deki jpeg mp3 wma ogg divx altyazıları vb

cd dvd HATTA KABLO kullanmadan tv de izliyorsun

hd modelde ise direk hd atabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 5 Şubat 2006 23:47:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Full HD video Oynatıcı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Kiss gerçekten çok iyi. Yabancı sitelerde falan cok ovuyorlardı. Hatta DivX player almayı dusundugum donemler hayıflanmıştım Türkiye'ye gelmiyor diye.

Altyazı desteği de iyiyse DivX player almak isteyenler için iyi bir alternatif olabilir. İlk iki modelin fiyatları da bayagı uygun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Evet Kiss gerçekten çok iyi. Yabancı sitelerde falan cok ovuyorlardı. Hatta DivX player almayı dusundugum donemler hayıflanmıştım Türkiye'ye gelmiyor diye.

Altyazı desteği de iyiyse DivX player almak isteyenler için iyi bir alternatif olabilir. İlk iki modelin fiyatları da bayagı uygun.

fiyatlar kalite için kesinlikle çok çok iyi bi minton veya premier bile 90 ytl ise bu ürün onların yanında bedava işçilik ve malzeme en önemlisi ise teknoloji çok farklı en basidinden ogg çalmak içinçok güçlü ve iyi bir işlemci gerekir bu yüzden bunu birçok ürün destekliyemiyor

kumandadan bile fark anlaşılıyor...

benzer ethernet özellikleri ancak 500 600 dolarlık sistemlerde var bence kiss kesinlikle 1 numara

Alternatif değil

• DVD de zone seçiyor ama,
    DVD Region 2 dışında oynatmıyor
  • bu konuda bir bilgim fakat aramızda kim 2 dışında bi region oynatıyorki

tabi yanlışım varsa düzet...

mesela bu kopya dvd ler region kaç?
  • kiss iyi marka da teknosada yok bu meret. voxline vardı bi ara hatta dernek bile kurmuşlar forumdaşlar. şindi de kyoto diye osuruktan bi marka var. 89 YTL

• Arkadaşlar phılıps 720-sa yıda yabana atmayalım metepe firmware'leri ile alet kissden sonra 2. seçenek olmalı
  • kissler hepsi burada satılıyorlar

buna ek olarak multimedya ile alışveriş yapan tüm bilgisayar firmaları

eksen

gold

eksa hepsi getirtip satabilir...
  • Bence bu ürünün en önemli yanı wireless ethernet desteği bu yüzden eşsiz bir ürün oluyor eğer ethernete ihtiyaç yoksa zaten ethernetsiz modeli çok ucuz bu kalite için 110 dolar

ben 99 altı ürünlerin 1 yıldan kısa sürede arıza yapacaklarına eminim

kullandığım tüm kawai gibi markalar öyle yaptılar
  • türkçe altyazı desteği nasıl peki?
  • 2 Font seçeneği var türkçe içim çevesi gölgeli ve türkçe karakterlerde sorunsuz...

ufak bir sorun var fakat bunda emin değilim alt yazı ile film aynı isimde olmak zorunda...
  • biz bu ürünü nasıl satın alıcaz anlamadım?
    multimedya müşteriye satmıyo bildigim kadarıyla
    exa,eksen gibi magazalarda satılmasınımı beklicez?

ayrıca "ethernet ve wireless" olmayan derken,ethernet var wıreless yokmu? yoksa ıkısıdemı yok?
    bide alet cok kalıtelı die soruyorum:) kalitesine yakıştıramayıp kopya dvd leri okumamazlık etmesin?
  • şuan piyasadaki en güvenilir ürün olduğuna emin olabilirsin kopya işleri için

ilk model sadece player

ikinci model ethernet li eğer istersen pcmcia girişi var notebook için wireless kartı takıyosun wireless oluyo

üçüncüsü 200 gb hd li versiyonu ve kayıt yapabiliyor..
  • şuan gold ve hepsiburda.com satıyor sipariş verisen eksa ve eksen getirebilir sonuçta kadıköydeki bütün firmalar multimedyadan ürün getirtebilir...

bu arada haberi olmayanlara duyrulur multimedya dijitalcenterın tüm distrübütörlüklerini satın aldı

quote:

Orjinalden alıntı: brom

biz bu ürünü nasıl satın alıcaz anlamadım?
    multimedya müşteriye satmıyo bildigim kadarıyla
    exa,eksen gibi magazalarda satılmasınımı beklicez?

ayrıca "ethernet ve wireless" olmayan derken,ethernet var wıreless yokmu? yoksa ıkısıdemı yok?
    bide alet cok kalıtelı die soruyorum:) kalitesine yakıştıramayıp kopya dvd leri okumamazlık etmesin?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.