Şimdi Ara

@@@...Şu an alınabilecek en iyi DIVX player hangısıdır?...@@@ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    DVD PLAYER ALACAK OLAN ARKADAŞLAR! MUTLAKA OKUYUN!

Aklı Olan Philips 3040 tan Uzak Durur...
    4 Arkadaşım Aldı ve Şu An Ellerinden Çıkarıyorlar...
    Eğer Ucuz ve Kaliteli Bir Dvd/DivX Player Alacağım Derseniz "Piranha Aqua X Type" Alın Derim...
    Fakat Herkesin De Bildiği Gibi Konu Dvd/DivX Player Olunca VESTEL 1. Sırayı Kimseye Bırakmıyor...
    Şayet Ben 3 Yıldır Vestel 4500 Kullanıcısıyım...
    Birçok Usta Bu Player İçin MOD FirmWare Üretti (Özellikle MacrosTr nin Yaptığı MOD 9.1)...
    Kumanda Tasarımı Mükemmel...
    Orjinal Yazılımı Mükemmel, Kaldı Ki MOD Firmler Olayı Bitirdi...

Bi De Bu Dvd Playerlar da Chip Markası Çok Önemlidir ve En Kaliteli Chip (Mediatek) MTK'dır...
    Piranha (X Type Olmasına Dikkat Edin) SunPlus (Orta Kalite) Chiplidir...
    Philips 3040 ın Türkiye Piyasasında Dolaşan 2 Modeli Vardır, Biri MTK Diğeri Zoran Chiplidir.
    Sizin Alacağınız (85-130 Lira Arası Olan) Büyük İhtimalle Zoran Chipli Olacaktır.
    MTK Chiplisi İse 160 Lira Civarındadır Fakat Bu Para Bu Dvd Player a Değmez...
    Zoran Chipliler İçin Herhangi Bir Yazılım Güncellemesi Mevcut Değil ve Piyasada Bulabileceğiniz En Dandik Chip tir...
    Zaten Zoran Chip i Üreten Firmayı Mediatek Firması Satın Alarak Zoran Chip i Piyasadan Kaldırdı...
    Vestel in Tüm Yeni Modelleri MTK Chip lidir...

Size Önerebileceğim ;

VESTEL DVD 6500B
    http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/trSimple.htm?CS_ProductID=20222780&CS_Category=_DVD_PLAYER_MODELLER&CS_Catalog=_SES_GORUNTU_SISTEMLERI

VESTEL DVD 6600 DMP
    http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20222250.htm

Hadi Size Kolay Gelsin!!!

• Sunny SNY-4002 aldım ve oldukça memnunum (2 yıldır Zoran çipsetli ve firmware upgrade'li Kawai player kullanmakta idim, bazı videoları renk bozulması ile oynatması dışında oldukça memnun kaldığım bir cihazdı, hala kullanmaya devam ediyorum, tai gibi alet).

SNY-4002 ile SNY-4004, USB ve MMC yuvalarının kapaklı/kapaksız olması dışında aynı cihazlar.

Elimdeki HD olmayan tüm divx/xvid dosyaları başarılı bir şekilde oynattı. Altyazılar da oldukça rahat okunabilecek büyüklükte.
    (Elimdeki HD videoları yani 1280x720, 960x540 çözünürlüklüler, x264/H.264/mkv formatındaki videolar vb'yi ise LCD TV'min yanına kurduğum PC'de oynatıyorum, 7/24 download ve player cihazı olarak kullanıyorum).

FAT32 formatlı USB flash diskteki ve MMC karttaki resim ve videoları da başarılı bir şekilde oynatıyor. USB HDD denemedim (muhtemelen eksternal güç kaynağı gerektirecektir).

Evkur'dan 92YTL'ye 12 taksitle aldım, tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

@@@...Şu an alınabilecek en iyi DIVX player hangısıdır?...@@@

ben phılıps 3040 dıye dusunuyorum

daha ıyısı sızce varmı?

yada 3040 ı dırek alıyımmı

DIVX player

elbette vardir, philips kim oluyor

Panasonic DVD-S52

Denon DVD-1730

Denon DVD-3930 1280euro

Pioneer DV-696AV

Harman/Kardon DVD 37 280euro

Denon DVD-1930

Onkyo DV-SP504E 480euro

Harman/Kardon DVD 47 400euro

Pioneer DV-585A

Panasonic DVD-S97EG

Sony DVP-NS92V

VS VS VS......

cok ucuz ama kaliteli ve hdmi baglantili tabi, Xoro HSD 8500 veya Elta 8847MP4 <<-- Zoran Vaddis 8.88 chipi var bunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrabzonReady -- 22 Haziran 2007; 2:54:47 >

• vestel 6600
    200 YTL
    baya iyi ve sorunsuz hem de yerli malı + yurdun malı

Philips 5980/12
    Ereyonda 170 YTL
    DVD çözünürlüğü 1920 x 1080
    yazılımı güncellenebiliyor.
    tek eksiği analog 5+1 ses çıkışı yok
    DTS çok lazımmı bilmem ama DTS li bir dijital ses sistemi ile "full + bayandan" oluyor.

Philips 5160 ve vestel 6500 daha hesaplı ancak pek çok kişinin ihtiyacını görür diye düşünüyorum.

illa ucuz mal alınacak ise sunny, next, show, voxline vs. gibi en azından garantisi "VAR" olanlardan alınmalı, diğer garantisi "VARMIŞ" gibi olanlardan değil. Ama bunlar da birkaç yıl sonra ses çıkarmaya, görüntü ve sesleri ufaktan bozulmaya başlıyor.

Bence zaten bi sürü para verip TV, ses sistemi, harddisk vs alınıyorsa bi vestel veya philips de alınır. Üstelik yıllarca kullanın sonra sıkılınca bi tanıdığa hediye edersiniz o da yıllarca kullanır.

• öncelikle ne kadar para vermek istedigini yazmadiniz. eger pahli olsun ve en iyisi olsun derseniz. DENON dan sasma ve gerisi yalan derim
    Denon DVD-3930

size sadece bir tane test sonucunu göstereyim daha cok var, isterseniz bi siteye girin ve bakin.
    http://www.areadvd.de/hardware/2006/denon_dvd_3930_1.shtml

DENON, kendisini kanitlamistir hatta AV-receiverde en iyileri DENON.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrabzonReady -- 22 Haziran 2007; 11:58:25 >

• Hala en iyisi belli değil mi yani? Kapsamı daraltalım o zaman, 200 liraya kadar en iyisi? Ya da şöyle sorayım, bozulunca itirazsız geri alacak ya da hemen tamir edip verecek bir marka olsun. Ya da servise gidip "bütün güncellemeleri yap ver" dediğim zaman "ehh mehh" demesin servis.
    edit: çeşitli başlıklardan yanıt gelmeyince Voxline siparişi verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimtokgoz -- 27 Haziran 2007; 9:32:21 >
  • baslığa soru elimde 150 ytl var hangi cihazı alayım yada bu fiyata en iyi model nedir ?
    acil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andezit -- 26 Haziran 2007; 17:35:03 >
  • Bana Kalırsa 85 YTL ye Piranha Aqua X Type Al ve Mod lanmış Son Yazılımını Yükle..
    PM At Yollarım...
  • Konu çok aşağılarda kalmış belki biraz daha bilgi veren çıkar
  • iyi yapmışsın kardeş saol.bende de 3040 var memnun değilim 720 pixel sütü divxleri oynatmıyo altyazılar biraz küçük vede ekranın en altında değil.bu sorunların yaşanmadığı bir divxplayer önerilirse çok makbule geçer tşk.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.