Şimdi Ara

@@@...Şu an alınabilecek en iyi DIVX player hangısıdır?...@@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki 5960 Philips HDMI çıkışlı , USB ve ultradivx desteği var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Tabiki 5960 Philips HDMI çıkışlı , USB ve ultradivx desteği var

hdmı ısıme yarıyan bır ozellık degıl,
    usb destegı ,
    harıcı 2.5" hdd lerı desteklıyormu_?

ultradıvx nedır
    dıvx6.5 dan ne farkı vardır
  • Ben 70 ekran hdmi girişli tüplü tv kullanıyorum ve 3040 ın altyazı boyutlarından memnunum, fakat yazılar film ekranının üzerinde ve aşağıya kaydırılamıyor. 5960 ta bu yapılabiliyormuş forumkişilerin firmware destekleri ile, yani ilk aldığınızda makinayı yapamıyorsunuz öyle hoşluklar. Ayreten harici harddisk bağlanıyomuşmuş, bana çok sağlıklı gelmedi ama 1.1 bağlantı hızı yetmez gibi görüntü aktarımı için saanki. takılmıyorsa maaşallah demek lazımdır, deneyen insanların yorumları eksik olmasın. Ultra divxler dvd menülümsü oluşumlar diye biliyorum ama nerde vardır nasıldır hiç kullanmadım.
  • the web ps2 in var mı? eğer cevap evet ise onu divx player olarak kullanabilirsin!
    altyazı rengi , büyüklüğü vs bir çok ayarı var ben yeni yeni kullanıyorum, türkçe fontları da var,
    sms player adında bir program ile açıyor . istersen ayrıntı yazarım.
  • Ultra divx hakkında bilgileri sitesinden alabilirsiniz. USB den 250GB ,320 GB HDD bağlayanlar var büyük kapasiteler için harici besleme şart
    quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Tabiki 5960 Philips HDMI çıkışlı , USB ve ultradivx desteği var

hdmı ısıme yarıyan bır ozellık degıl,
    usb destegı ,
    harıcı 2.5" hdd lerı desteklıyormu_?

ultradıvx nedır
    dıvx6.5 dan ne farkı vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: grcim

the web ps2 in var mı? eğer cevap evet ise onu divx player olarak kullanabilirsin!
    altyazı rengi , büyüklüğü vs bir çok ayarı var ben yeni yeni kullanıyorum, türkçe fontları da var,
    sms player adında bir program ile açıyor . istersen ayrıntı yazarım.

malesef ps2 veya xbox ım yok
  • o kadar üzülmene gerek yok the web, o zaman "show me the money"
    100 ytl sınırında oldukça başarılı cihazlar var,
    sadece 3040 alma şu an, minton 1304 olabilir her medyayı gayet başarılı okuyor
    arkadaşım sirkeciden 70 ytl ye aldı, istersen firmware leri de mevcut ama gerek yok.
    işin sonu yok, bu iyi değil dersen alacağın cihaz LG olabilir iki yeni modeli var teknosada
    biri 129 diğeri 139 ytl ama gerek yok minton fazlasıyla iş görüyor, al beğenmezsen kafama atarsın
    the web ne alırsan al denemeden görüntüsünü alt yazısı test etmeden alma
    5600 vestellerde oldukça başarılı firmvare vs yüklemene de gerek yok ama fiyatı mintonun 2 katı.
    3040 da minicik lat yazılar siyah bant üzerinde ve değiştrime şansında yok şu an satılanları.
    işin özü 140-150 ytl civarında ben olsam LG veya vestel alırım ama ucuz alıcaksam, minton gayet başarılı.

• quote:

Orjinalden alıntı: grcim

o kadar üzülmene gerek yok the web, o zaman "show me the money"
    100 ytl sınırında oldukça başarılı cihazlar var,
    sadece 3040 alma şu an, minton 1304 olabilir her medyayı gayet başarılı okuyor
    arkadaşım sirkeciden 70 ytl ye aldı, istersen firmware leri de mevcut ama gerek yok.
    işin sonu yok, bu iyi değil dersen alacağın cihaz LG olabilir iki yeni modeli var teknosada
    biri 129 diğeri 139 ytl ama gerek yok minton fazlasıyla iş görüyor, al beğenmezsen kafama atarsın
    the web ne alırsan al denemeden görüntüsünü alt yazısı test etmeden alma
    5600 vestellerde oldukça başarılı firmvare vs yüklemene de gerek yok ama fiyatı mintonun 2 katı.
    3040 da minicik lat yazılar siyah bant üzerinde ve değiştrime şansında yok şu an satılanları.
    işin özü 140-150 ytl civarında ben olsam LG veya vestel alırım ama ucuz alıcaksam, minton gayet başarılı.

3040 da ben almıstım 3-4 ay once,
    sonra ıhtıyac olamdıgından teknosaya gerı vermıstım,

gayet hostu alet aslında ama yazılar sarı renk mıydı ole bısıydı,
    buyuklugu bıraz kucukdu hakkakten

baska tercıh onerısı olan varmı acep

• Benim sana naçizane tavsiyem Philips 5500S olacak.Çünkü bu aleti yaklaşık 7 aydan beri kullanmaktayım.Gerçi pek DivX izlemiyorum ama almadan önce baya bir araştırmıştım her türlü formatı destekliyor.Kullananların öneriler doğrultusunda Philips 720SA ya denk geldiği için almıştım.DivX6 yıda desteklemektedir.

Fiyat ve ürün açıklaması:

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=76&IID=14238

Edit:Ben bu ürünü tavsiye ettim ama sanırım bu ürün artık pek bulunmuyor. Bunun muadili olarak piyasada arkadaşların da bahsettiği PHILIPS DVP5960 HDMI DVD PLAYER önerebilirim.Teknik açıdan yeterli bir üründür bana göre.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130228&CS_Category=_DVD_PLAYER724&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmatic1 -- 19 Nisan 2007; 12:12:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: karizmatic1

Benim sana naçizane tavsiyem Philips 5500S olacak.Çünkü bu aleti yaklaşık 7 aydan beri kullanmaktayım.Gerçi pek DivX izlemiyorum ama almadan önce baya bir araştırmıştım her türlü formatı destekliyor.Kullananların öneriler doğrultusunda Philips 720SA ya denk geldiği için almıştım.DivX6 yıda desteklemektedir.

Edit:Ben bu ürünü tavsiye ettim ama sanırım bu ürün artık pek bulunmuyor. Bunun muadili olarak piyasada arkadaşların da bahsettiği PHILIPS DVP5960 HDMI DVD PLAYER önerebilirim.Teknik açıdan yeterli bir üründür bana göre.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130228&CS_Category=_DVD_PLAYER724&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

walla 5940 a usn koysalarmıs alırdım ama dıvxplayer a 200 ytl verılmez,
    cok para, az daha koyar kendıme medıa center pc ederım
    maks. verıcegım para 140-150 ytl olur

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karizmatic1

Benim sana naçizane tavsiyem Philips 5500S olacak.Çünkü bu aleti yaklaşık 7 aydan beri kullanmaktayım.Gerçi pek DivX izlemiyorum ama almadan önce baya bir araştırmıştım her türlü formatı destekliyor.Kullananların öneriler doğrultusunda Philips 720SA ya denk geldiği için almıştım.DivX6 yıda desteklemektedir.

walla 5940 a usn koysalarmıs alırdım ama dıvxplayer a 200 ytl verılmez,
    cok para, az daha koyar kendıme medıa center pc ederım
    maks. verıcegım para 140-150 ytl olur

Philips 3040 ıda annemlere Bim den almıştım 89 ytl.ye.:D Ama biliyorsunuz Bim e gelen ürünler 1 haftada bitiyor ve yenisi gelmiyor.Küçük ama işlevselliği bakımından güzel bir ürün.Yine Teknosa da bu ürün bulunmakta ama fiyatıda 109 ytl.:

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130189&CS_Category=_SBA_724_1662_665_1797&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_PLAYER724

• Özellikle DivX için en ideal oynatıcı VOXLINE DVD Player.

Yok ben uyduruk bişey almam. Kaliteli olsun dersen, LG markaya yönel. LG lerde DivX konusunda çok çok iyidir.
  • bizim 3040'in okuduğu divx'leri arkadaşın LG okumuyor, altyazıları arada bir duruyor.
    tabi modelden modele de fark olabilir, LG'nin de iyisi kötüsü var.

3040 bazı divx'leri okumuyor, bir de altyazı küçüklüğü sorunu var.
    bir sonuç çıkmayacak mı bu başlıktan, ben de düşünüyorum 150 ytl'ye kadar.
  • Aslında teknosadan lg dv 276/286 alıp 1 hafta denemeli sonra geri verip SAMSUNG DVD P365 DİVX player alıp 1 hafta denemeli.Sonra hangisi iyiyse onu almalı
  • quote:

Aslında teknosadan lg dv 276/286 alıp 1 hafta denemeli sonra geri verip SAMSUNG DVD P365 DİVX player alıp 1 hafta denemeli.Sonra hangisi iyiyse onu almalı

teknosa mı? aman diyim.

teknosa magdurlari
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal08

Aslında teknosadan lg dv 276/286 alıp 1 hafta denemeli sonra geri verip SAMSUNG DVD P365 DİVX player alıp 1 hafta denemeli.Sonra hangisi iyiyse onu almalı

Bu LG nin yeni modelleri nasıl acaba bilen var mı?
    LG DV276/286/298H bimeks de 3 model var.
  • samsung dvd-p365

14Bit/108MHz İleri Video DAC
    Multi Progressive Scan(PAL/NTSC)
    Digital Audio Çıkış(Optik&Koaksiyal)
    DivX(MPEG4) Oynatım
    DVD/CD/VCD/SVCD/MP3/WMA/JPEG Oynatım
    EZ View Özelliği İle Değişik Ekran Formatlarına Kolay Erişim
  • philips 3142 cıkmıs bu nasıl bılen varmı?=
  • Dostum vallahi en sonunda size imzamdaki 720 sa philips dvd playeri sana satayım(V 37 modeli) diyeceğim artık.Valla hocam 3040 modelini de kullandım 1 hafta kadar ama 720 sa bambaşka tek kelimeyle mükemmel bir cihaz.
    quote:

philips 3142 cıkmıs bu nasıl bılen varmı?=
  • Sanırım ben aradığım cihazı buldum... Altyazı hakkında bişey demiyor ama, wireless, fulhd, bilgisayara bağlanma.. Müthiş bir cihaza benziyor

http://www.neodigits.com/new/body/products/Xline/x3000.asp
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.