Şimdi Ara

Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
140
Favori
1.732.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tim Robbins

    quote:

    Orjinalden alıntı: suree

    hamur yapmayı bilmiyorum yoksa gerisini kolay

    bi zamanlar bi ablamız vardı hiç gören oluyor mu?

    Alıntıları Göster
    Hatırlıyorum bu topicin acildıgı günü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurcan1

    quote:

    Orjinalden alıntı: mllm


    quote:

    Orjinalden alıntı: Alfredo

    şubat başlarında 94 kilo gördüğüm zaman hayatımdan, hamur, ekmek, cola, cips, şeker tatlı herşeyi çıkarttım. Şu an kilom 81 kilo ve spor yapıyorum. Bu pizzaların tadınızda özledim ama zayıflamanın verdiği mutluluk pizzanın verdiği tatdan daha doyurucu...:)

    herkese afiyet olsun


    Ne güzel. Seni kutluyorum. Kararlı bir şekilde kararlarımızı uygulamak lâzım.
    Kilo başa bela.

    İdeal kilo için bir tablo: Biraz büyük linkini koyayım:
    http://img406.imageshack.us/img406/9255/boykilobs2.jpg

    Biz de ailecek 2-3 yıldır kola içmiyoruz. Kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz. Kış boyunca (tvde izlediğimiz bir profesörün uyarısı ile) hormonlu sebze yemedik. Sigaranın S'i bile eve uğramaz. Bazı kurallarla yaşamalı, çocuklarımızı da böyle yetiştirmeliyiz bence.






    bu yazdıklarınıza katılıyorum ve tarif ile resimler için sağolun

    Alıntıları Göster
    Ben mantar sevmiyorum. Ayrıca pizzanın malzemesinden daha önemli olan şey hamurudur. Hamuru tutturamazsan ekmek gibi olur. İyi pizzacılar hamur sırlarını vermiyorlar. Babamın arkadaşı senelerdir pizza hamuru yapıyor. Bize bile vermedi sırrını. Birde kaliteli sucuk pahalı. 3 milyonluk sucuktan alıcaz artık. Sosiside karışık alırız. %100 danayı nereden alıyorsun . Öğrenci pizzası yaparız bizde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haplo

    Ben mantar sevmiyorum. Ayrıca pizzanın malzemesinden daha önemli olan şey hamurudur. Hamuru tutturamazsan ekmek gibi olur. İyi pizzacılar hamur sırlarını vermiyorlar. Babamın arkadaşı senelerdir pizza hamuru yapıyor. Bize bile vermedi sırrını. Birde kaliteli sucuk pahalı. 3 milyonluk sucuktan alıcaz artık. Sosiside karışık alırız. %100 danayı nereden alıyorsun . Öğrenci pizzası yaparız bizde.

    Alıntıları Göster
    ben hiç beceremiyorum bu pizza işini bir gün yapıcam ama ne zaman malzemeleri anlarımda koyarımda ama hamur açmasını beceremiyorum ben..
    bir gün kimse yokken sucuk mucuk yakalarsam kaşar falan yapıcam biraz bilgim olur hem öğrenmiş olurum..
    normalde donmuş pizza alır yapardım oda 4 tanesi 6 ytl mi ne yapıyordu ikisini biraz çözdürdükten sonra tepsiye koyup doğruca fırına veriyordum donmuş pizzalar çözüldükten sonra 250 ye yakın ısıda 15 dakikada hazır oluyor bazende direk atarsan 20 dakika alır.
    pizzada kullanabilirim dediğim malzemeler;
    domates
    kaşar peyniri
    salam&sosis farketmez
    sucuk..
    birde hamuru salça sürerken onunda hazırlanması annem yaparken gördüm
    önce su bardağına bir kaç kaşık salça koyuyor sonra su ekliyor onu karıştırıyor sonra fırçayla hamura sürüyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcus83

    Bunlarda benim pizzaları daha önceden yapmıştım ama forumda konuyu görünce sizlerle paylaşmak istemdim.

     Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki)


     Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki)



    Ama şunu söyliyim hiç bir ev yapımı pizza dominos extravaganzza gibi olmuyor sanırım içindeki Monosodyumglumat yüzüden midir nedir acayip bir pizzza

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: marcus83

    Bunlarda benim pizzaları daha önceden yapmıştım ama forumda konuyu görünce sizlerle paylaşmak istemdim.

     Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki)


     Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki)



    Ama şunu söyliyim hiç bir ev yapımı pizza dominos extravaganzza gibi olmuyor sanırım içindeki Monosodyumglumat yüzüden midir nedir acayip bir pizzza


    Hocam fırına taş koyup taş fırınımı yaptın?

    İşe yarıyor mu bari? Taşların ısınması zaman almasın. Birde ne çeşit taş kullandın mermer mi? 1-2 bilgi ver bizde yapalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurcan1

    quote:

    Orjinalden alıntı: mllm


    quote:

    Orjinalden alıntı: Alfredo

    şubat başlarında 94 kilo gördüğüm zaman hayatımdan, hamur, ekmek, cola, cips, şeker tatlı herşeyi çıkarttım. Şu an kilom 81 kilo ve spor yapıyorum. Bu pizzaların tadınızda özledim ama zayıflamanın verdiği mutluluk pizzanın verdiği tatdan daha doyurucu...:)

    herkese afiyet olsun


    Ne güzel. Seni kutluyorum. Kararlı bir şekilde kararlarımızı uygulamak lâzım.
    Kilo başa bela.

    İdeal kilo için bir tablo: Biraz büyük linkini koyayım:
    http://img406.imageshack.us/img406/9255/boykilobs2.jpg

    Biz de ailecek 2-3 yıldır kola içmiyoruz. Kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz. Kış boyunca (tvde izlediğimiz bir profesörün uyarısı ile) hormonlu sebze yemedik. Sigaranın S'i bile eve uğramaz. Bazı kurallarla yaşamalı, çocuklarımızı da böyle yetiştirmeliyiz bence.






    bu yazdıklarınıza katılıyorum ve tarif ile resimler için sağolun

    Alıntıları Göster
    Ovvvv iyiymiş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkchild

    Ovvvv iyiymiş

    Alıntıları Göster
    Evet taşfırın yapmaya çalıştım zaten gayette güzel oluyor yeri geliyo lahmacun bile pişiriyorum

    Aslında pizza taşları var

     Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki)

    resimdeki gibi ama onlardan bulamadım bende seramikleri kullandım Taşları öncden ısıtmak gerekiyor tabi ki yoksa pişene kadar ömür geçer!
    Denemenizi tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus83 -- 13 Haziran 2008; 9:19:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: punısher17

    hocam daha kahvaltı yapmadık oldumu şimdi

    Alıntıları Göster
    Canım pis çekti!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurcan1

    quote:

    Orjinalden alıntı: mllm


    quote:

    Orjinalden alıntı: Alfredo

    şubat başlarında 94 kilo gördüğüm zaman hayatımdan, hamur, ekmek, cola, cips, şeker tatlı herşeyi çıkarttım. Şu an kilom 81 kilo ve spor yapıyorum. Bu pizzaların tadınızda özledim ama zayıflamanın verdiği mutluluk pizzanın verdiği tatdan daha doyurucu...:)

    herkese afiyet olsun


    Ne güzel. Seni kutluyorum. Kararlı bir şekilde kararlarımızı uygulamak lâzım.
    Kilo başa bela.

    İdeal kilo için bir tablo: Biraz büyük linkini koyayım:
    http://img406.imageshack.us/img406/9255/boykilobs2.jpg

    Biz de ailecek 2-3 yıldır kola içmiyoruz. Kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz. Kış boyunca (tvde izlediğimiz bir profesörün uyarısı ile) hormonlu sebze yemedik. Sigaranın S'i bile eve uğramaz. Bazı kurallarla yaşamalı, çocuklarımızı da böyle yetiştirmeliyiz bence.






    bu yazdıklarınıza katılıyorum ve tarif ile resimler için sağolun

    Alıntıları Göster
    süperrrrrrrrrr




  • quote:

    Orijinalden alıntı: narsess

    süperrrrrrrrrr

    Alıntıları Göster
    her hafta sonu paso yaptırıyorum evdekilerde bıktı artık Ama çok sevdiler bana nerdeyse kalmayacak bende hemen tepsiden 3 dilimi aşırıyorum herkesten önce.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidden

    her hafta sonu paso yaptırıyorum evdekilerde bıktı artık Ama çok sevdiler bana nerdeyse kalmayacak bende hemen tepsiden 3 dilimi aşırıyorum herkesten önce.

    Alıntıları Göster
    ya bu tavaya yapıştı çıkmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turksauron

    Eveeetttt. Geçen sene bir hevesle yaptığı pizzanın resimlerini çekip anlatımını yapan arkadaş bugün itibariyle benim İbrahim Tatlıses e bin basar kollarımı(kıllardan dolayı) hamura bulamama vesile oldu. Şimdi çıkıp malzemeleri alıcam. Youtube dan izledim tarifi ve hamur açma yöntemlerini. İnşallah elime yüzüme bulaştırmam. Bu arada millet kaşar kullanmıyo, mozerella peyniri kullanıyo. Bakam Bim de bulabilirsem mozerella kullanıcam.

    Alıntıları Göster
    ben yaptım ama altı az pişti. üstündeki kaşarlar iyice eridi. sucuk felan yanmak üzereydi aldım. bu sefer altı tam guzel pişmemiş. neden olabilir??




  • quote:

    Orijinalden alıntı: escap

    ben yaptım ama altı az pişti. üstündeki kaşarlar iyice eridi. sucuk felan yanmak üzereydi aldım. bu sefer altı tam guzel pişmemiş. neden olabilir??

    Alıntıları Göster
    Arkadaslar Annemle birlikte birazdan başlıcaz yapmaya.Foto koyarım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurcan1

    quote:

    Orjinalden alıntı: mllm


    quote:

    Orjinalden alıntı: Alfredo

    şubat başlarında 94 kilo gördüğüm zaman hayatımdan, hamur, ekmek, cola, cips, şeker tatlı herşeyi çıkarttım. Şu an kilom 81 kilo ve spor yapıyorum. Bu pizzaların tadınızda özledim ama zayıflamanın verdiği mutluluk pizzanın verdiği tatdan daha doyurucu...:)

    herkese afiyet olsun


    Ne güzel. Seni kutluyorum. Kararlı bir şekilde kararlarımızı uygulamak lâzım.
    Kilo başa bela.

    İdeal kilo için bir tablo: Biraz büyük linkini koyayım:
    http://img406.imageshack.us/img406/9255/boykilobs2.jpg

    Biz de ailecek 2-3 yıldır kola içmiyoruz. Kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz. Kış boyunca (tvde izlediğimiz bir profesörün uyarısı ile) hormonlu sebze yemedik. Sigaranın S'i bile eve uğramaz. Bazı kurallarla yaşamalı, çocuklarımızı da böyle yetiştirmeliyiz bence.






    bu yazdıklarınıza katılıyorum ve tarif ile resimler için sağolun

    Alıntıları Göster
    Güzel başlık saol kardeş denicem bunu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAKO'

    Güzel başlık saol kardeş denicem bunu

    Alıntıları Göster
    elıne saglık dayı gecen sene yapmısın ama osun
    kahretsın saglıklı beslenıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pércussionist

    elıne saglık dayı gecen sene yapmısın ama osun
    kahretsın saglıklı beslenıyorum


    Alıntıları Göster
    Hemen Girişiyorum Hamura Geçen Yaptım Şimdi Bidaha Yapıcam

    Yaa O Hamurun Şişmesi İçin Beklenen O 45 Dakika Yokmu Ölürseler Daha İyi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KuzuXx

    Hemen Girişiyorum Hamura Geçen Yaptım Şimdi Bidaha Yapıcam

    Yaa O Hamurun Şişmesi İçin Beklenen O 45 Dakika Yokmu Ölürseler Daha İyi


    Alıntıları Göster
    O tepside ne yapsan guzel olur. Annenin borek tepsisidir o be. Borek. corek, pizza hepsinin tadindan yenmezz...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adenozine

    O tepside ne yapsan guzel olur. Annenin borek tepsisidir o be. Borek. corek, pizza hepsinin tadindan yenmezz...

    Alıntıları Göster
    Bu hafta sonuda 2 tepsi banamısın demedi,

    bu tarifler yüzünden iştaha gelip ha babam yemek yiyoruz, ondan sonra tosun gibi olduk. Birde diyet tarifi verseler ya.

    NOT : O pizzanın hamurunu çok kalın da yapmamak lazım. İnce olmalı bir miktar. O kabarıyor pişince.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 23 Haziran 2008; 15:59:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidden

    Bu hafta sonuda 2 tepsi banamısın demedi,

    bu tarifler yüzünden iştaha gelip ha babam yemek yiyoruz, ondan sonra tosun gibi olduk. Birde diyet tarifi verseler ya.

    NOT : O pizzanın hamurunu çok kalın da yapmamak lazım. İnce olmalı bir miktar. O kabarıyor pişince.

    Alıntıları Göster
    ekmek fırınından hamur alsam yapsam olurmu ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: divax

    ekmek fırınından hamur alsam yapsam olurmu ?

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: divax

    ekmek fırınından hamur alsam yapsam olurmu ?


    olur ben öyle yapmıştm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Snaqe

    quote:

    Orjinalden alıntı: divax

    ekmek fırınından hamur alsam yapsam olurmu ?


    olur ben öyle yapmıştm

    Alıntıları Göster
    Hamuru bazlama gibi oldu ama idare eder



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divax -- 23 Haziran 2008; 17:38:11 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.