Şimdi Ara

PC ALDIM SİZCE İYİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni itopya üzerinden pc aldım 4400 tl ye özelliklerini söyliycem sizce iyimidir
    AMD ryzen 5 1600
    MSİ gtx 1060 6GB
    MSİ b350M VDH PRO
    1 TB BARRACUDA HDD
    XPG 8 GB RAM CL 16 BEN RAİNBPW SİX SİEGEDE ultra ayarlarda 40 50 fps alıyorum siZce pc de bir sorun var mı aynı şekilde watch dogs 2 dede ultra ayar yine 45 fps ortalama alıyorum pubg yine uktra ayar 75 fps falan alıyorum csgo yine full artı ful ayar ÖLÜM MAÇINDA 100 fps de alıyom 150 de alıyom 200 de alıyom 250de alıyom yer yer ama ortalam 180 civarı 200 falan sizce iyimidir acil yardım edin geri iade etmeyi düşünüyorum

sürücülerle windows ve bios güncel mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal falan değil ekran kartı sürücüsünü ne yap ne et güncelle sorun kesinlikle ondan kaynaklanıyor

Orijinalden alıntı: qpelg54

Bişey sormak istiyorum. Bios ne işe yarıyor? Güncellemesek ne olur hocam kısaca anlatır mısınız?
    Merhaba hocam ben kısaca açıklayayım. Bios donanımları(ram, ekran kartı, işlemci, usb soketleri vb.) tespit edip, donanımların birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan anakarta yüklü işletim sistemidir.

Bios'u güncellemek çoğu zaman gereksizdir. Ama bazı durumlarda kesinlikle gereklidir.

Örnek vermek gerekirse:(atıyorum) 2017 aralıkta çıkan bir anakart aldınız ve o dönemde çıkan bir işlemci aldınız bu iki parça birbirleriyle uyum içersinde sorunsuzlar. Sonra gel zaman git zaman bu işlemci size yetmedi, 2018 haziranda çıkan bir işlemci takmak istiyorsunuz. (soketlerin uyumlu olması gerekiyor.) İşlemciyi takarsınız ama görüntü alamazsınız. Görüntü alabilmeniz için bios sürümünü güncelleyip, işlemcinizi anakartınıza tanıtmanız gerekiyor.

Bios güncellemeleri bazı performans geliştirmeleri, küçük sorunların çözümünü de içerir.

Ama eğer bilgisayarınızda sorun yoksa kesinlikle bulaşmayın.

Bios güncellemesinin bir tehlikeli yanı da var.

Eğer ki bios güncellemesi sırasında elektrik kesilirse anakart servislik olur. Biosun silinip bir daha yüklenmesi gerekir. Pahalı anakartlarda bu duruma önlem olarak çift bios var.

Ama tekrar söylüyorum eğerki bilgisayarınız sorunsuzsa gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.