Şimdi Ara

amd crossfire sorunu yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar elimde 2 adet asus hd7870 ekran kartı var birisi sitemde takılı diğeri boşta boşta olan çalışıyor yalnız ekrana görüntü vermiyor bu ekran kartında diğer çalışan kartla beraber cross yapma şansım varmı 2 sini bağlasam çalışan karttan görüntü alabilirmiyim yani

Çalışacak olsa bile, sağlam kart arızalı olanla riske atılmamalı diye düşünüyorum.

çipin altındaki bir kısa devre, güç entegresindeki bir arıza diğer kartı doğrudan etkileyecektir.
    AMD Ryzen 5600x with Wraith Prism RGB -- ASUS Rog Strix B450-F Gaming -- Corsair Vengeance Pro Rgb 3200mhz DDR4 2x8gb -- Crucial Bx500 240gb x2 SSD // Kingston A400 240gb x2 SSD- XFX QİCK 319 6700XT --ASUS ROG STRİX XG27VQ 27" 1080P MONİTOR--ASUS ROG AURA TERMİNAL for Halo-- RAMPAGE JOYANCE RGB CASE & RAMPAGE 1050w 80+ Gold PSU--BEHRİNGER UMC202HD // KHADAS TONE BOARD DAC & FX TUBE BUFFER 03 + USA JAN5654w TUBE & YAMAHA HS5

Modded Squier Affinity Stratocaster / Seymour Duncan Pickup

Laney Cub12R All Tube Amplifier

Boss ME 70 // Mooer Green Mile (Ts Clone) // Joyo American Sound // Behringer Cab Sim DI // Mooer Marshall UK Gold PLX Clone // Shure SM57
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 460 Sorunu yardım Acill
    16 yıl önce açıldı
    CPU voltaj sorunu yardım lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.