Şimdi Ara

AMD X2 3600 ACİL YARDIM!!!! AMD CİLERRRRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kutusunda AD03600CUBOX yazan ve cpunun üzerinde ise AD03600IAA4CU yazan bir X2 3600 AM2 aldım ancak özellikle 3-4 kez telefon ederek 65 nm lik brisbane çekirdekli olması için satıcıyı ikaz ettim ve brisbane geleceğini söyledi fakat hanüz kutuyu açıp cpu yu takmadım

CPU YU MONTE ETMEDEN SERİ NOLARINDAN NASIL ANLARIM CPU NUN TÜRÜNÜ

ve barkod etiketinde yazan aynen bu AMD ATHLON 64 X2
    WİTH 384KB+384KB CACHE
    OPERATES AT 2000 MHZ (hyper transport sanırım)

BU CPU NUN ÇEKİRDEĞİ WİNSOR MU BRİSBANE MİDİR LÜTFEN YARDIM EDİNİZZZ

ÖZELLİKLE BRİSBANE İSTEDİM OC. İÇİN YOKSA X2 4000 ALACAKTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemirmarine -- 17 Nisan 2007; 22:20:27 >

• sen ısrarla uyardıysan satıcıyı eğer brisbane çıkmazsa direk geri verebilirsin senin cod 65 watt kodu ama çekirdek hakkında bilgi bulamadım
    brisbane çekirdekler..
    640kb+640kb..
    benimkinin kodu'da şöyle..
    Z294013B70167
    X2 3600+ brisbane..

Orjinalden alıntı: odrin34

AD03600(DD)BOX yazması lazım seninki büyük ihtimal eski 3600 lerden kutuyu açma geri ver direk

benimkinde de ADO3600DDBOX yazıyo ama brisbane yeni eski ne farkederki...

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

quote:

AD03600(DD)BOX yazması lazım seninki büyük ihtimal eski 3600 lerden kutuyu açma geri ver direk

DD olanlar brisbane zaten ki 640+640 yazar arkadaşınki wınsdor belli

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

quote:

DD olanlar brisbane zaten ki 640+640 yazar arkadaşınki wınsdor belli

yanlış anlamışım pardon..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athlon x3 450 o.c. yardım
    12 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Brisbane 3600+ 1900 mhz de çalışır. Windsor 3600+ 2000 mhz de çalışır.

Bugün aldım kendilerini
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
  • ADO3600IAA5DD eğer işlşemcinni tam üstünde bulunan kod DD ile bitiyorsa 65nm brisbanedir ama CU ile bitiyorsa windsordur arada pek fark yok gördüğüm kadarıyle brisbane lerin cache hızı düşük ama çekirdeği iyi windsorların tam tersi ama imkan varsa brisbane almak daha iyi olur kaça aldın bide hocam?

ve barkod etiketinde yazan aynen bu AMD ATHLON 64 X2
    WİTH 384KB+384KB CACHE
    OPERATES AT 2000 MHZ (hyper transport sanırım)

384+384KB cache demişsin Brisbane 3600+ larda 640+640 ve 1900mhz dir.
  • dün öğlen tüm aramalardan sonra vatan bilgigisayarı arayarak raftan bir x2 3600 am2 1.9 ghz aldırttım ve satış sorumlusu ile elimdeki ürünün etiket bilgilerini karşılaştırarak elimdeki cpu nun windsor olduğunu anladım

iyiki kutuyu açmamışım aynen iade bu gün (cpu yu aldığım kişi 65 abi o 65 diye ısrar etmezmi deli oldum sanırım 65w anladı 4 kere tel. etmem yetmedi 16 kere tel etmeliydim ) hoş koyuncu izmir bile tam bilgi sahibi değildi bu konuda AMD ist. u aradım sekreter dışında kimse yok ofiste herkes toplantıdaymış anlıyacağınız zaten AMD yıllardır kötü pazarlama ve müşteri desteği ile bilinmekte en iyisi forum DH

cevap yazan tüm DH dostlarına teşekkürler ederim .. + vatan bilgisayar çalışanlarına tşklr ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemirmarine -- 19 Nisan 2007; 13:27:06 >
    kötü niyetli (iyileri kapsam dışı tutuyorum) satışcılar kim bilir...
    ben karşıdaki raflara baktım en sonunda gördüm çağırdım var ya dedim..
    pardon unutmuşum diyo..
    bunlar brisbane değilmi 65nm dimi dedim...(ki sitelerinde zaten belirtmişler 65nm diye)
    bilmiyomuş Allah'tan ordan başkası geldi evet bu dedi verdi kutuyu baktım aldım..
    koymuş cardfinansı yok şu kadar indirim yok şu yok bu. gittim canlı para verdim yinede cardfinanstan daha ucuza alamadım işlemciyi boyle malakistan cumhuriyeti bi yer işte. sen istanbulun göbeğinde pc store açıyosun
    m.koydeki dükkan senden uygun fiyat veriyo. nasıl kar ettiklerini siz tahmin edin artık rezalet.

• yok yaramaz adamlar çoğu oradakilerin. kıytırık bi eğitim verip 3 kuruşa çaliştirirlarsa böyle olur. oraya paraya kıyıp donanim lafı duyunca gözleri parlicak öğrenmeye gelişmeye istekli elemanlar almalilar ki böyle rezaletler yaşanmasin.

i-trique ile z4 ü inceliyordum geçen 2.1 hoparlörlerden sizce hangisi dedim, i-trique dedi adam çünkü titanyum dedi biliyosun titanyum en iyi iletkendir dedi. tabi titanyum tweeter in ne anlama geldiğini bilmediği çok ortadaydi. bu ve bunun türevi, konu üzerine bilgisiz vatandaşlara geçirmek üzere eğitilmiş personel. tekno sa da böyle mavi bilgisayar da. bazen çok iyi bi elemana da denk gelinebiliyor ama şans meselesi.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.