Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.859
Cevap
96
Favori
190.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Giriş

Keybinding kısmından kafanıza göre ayarlayın tuşları.

• Yok hocam aslında üzerimdeki eşyaları satma huyum çok yoktur. Sadece her şeyi toplayıp koleksiyon yapma merakım var. Aldıklarımı satmam pek. Ama dediğin gibi satma işine girilirse orası sıkıntı zaten. Hile için de teşekkürler hocam  

Eyvallah hocam sağolasın.

• Yıllardır işten ev sorumluluklarından kaçıp girmem gereken bir oyun olduğu olmamıştı. Dedim büyüdükçe sıkıldık oyunlardan heralde. Dün akşam ev halkını uyutup ses yapmadan Starfield'a girmeye çalışırken buldum kendimi. Bugün de bikaç saat uykuyla işe gelmeler. En son kaaaç sene önce olmuştur bu bilmem. diablo 3 çıkışındaydı sanırım.

Meğerse oyunlardan sıkılmamışım, ortada bana bunu yaptıracak bir oyun yokmuş.

Ben bunları tekrar hatırlayıp bir oyunu oynamaya tekrar tutku duyduğumu farkettiysem, oyunu linçleyen veya sevmeyenlerin köküne kibrit suyu bana ne. Kimsenin ne düşündüğüyle ilgilenmezseniz çok rahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Eylül 2023; 11:53:19 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Gamepad ile oynuyorum,inventory ve build menüye nasıl gireceğim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
    ve ben buna, layığım!
  • Atlantise indiğimiz alanda etrafta dolaşırken güvenliğin biri; işe alım yapıyoruz, güvenlik ofisine uğra istersen dedi. Hemen oyunu kaydedip alt + f4 çektim. Düzgün Türkçe yama çıkınca devam edeceğim yoksa bu şekilde oynarsam bu oyuna yazık ederim

Oyunda devamlı bir şeyleri kaçırıyorum hissi doğuyor nedense. Ana görevlerde biraz ilerleyip etrafa dalacağım bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • Frost05 kullanıcısına yanıt

O kadarda kötü değil hdd de mi oyun yada sistem rami 16gb mı bu ikisi o kadar düşürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

gayet güzel bir ssd ?

Keza bende 32GB var ama hiç drop yemedim 20+ saat de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt
    Ortadaki taşlardan biriyle

Starfield'da totalde 11 saatlerdeyim ve gram sıkılmadım, iş bitse de eve gidip oynasam diye saat sayıyorum.

Bu arada benim gibi RPG özürlüsü için bir sorum var. Gittiğim bir çok şehirde Kaçakçılık teklifi aldım. Bunu yapabilmek için gemide gizli depo + sinyal karıştırıcı olması gerekiyor. Bunu satan adamın galaksisine kadar gittim ama gemiyi modifiye edemedim :D 1 tane sinyal taktım ağır oldu dedi, motor takmaya çalıştım kabul etmedi. Bir türlü beceremedim.

1. Kaçakçılık için gemiyi nasıl modifiye ederiz
    2. Eğer kaçakçılık yapıp yakalanırsam, (ki gereki konfigürasyon yoksa kesin gibi bişey) bana kötü bir etkisi olur mu? Oyun akışını bozar mı?

Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

• Silkolet kullanıcısına yanıt
    Yok üstat pek bir şey de açmadım ama bilemedim sanırım tam olarak grafik ayarlarını yapamadım. Eve gidince tekrar deneyeceğim.

bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
    ve ben buna, layığım!
  • Kaşım gözüm derken 9 saat bitmiş. Daha level 9'um. Daha çok saatler geçer gider. İçeriği dolu dolu enfes bir oyun olmuş. Şimdi baştan bir karakter oluşturup acemilikle yaptığım bazı şeyleri baştan yapacağım. Zerre acımıyorum. Her karakter ayrı hikaye.

Mesela bir gezegene gittim. Garip bir gemi gördüm. 2100 yılında dünyadan ayrılmış kolony gemisi. İçeride nesiller doğmuş büyümüş :) 200 senede yeni yaşam için gelmişler. Diyemedim yazık ben 2sn'de hyperdrive ile geliyorum diye   Sonra kendimi onlara yerleşmeleri için yurt ararken buldum. Sonrası olaylar olaylar...

MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • Tayff kullanıcısına yanıt

de..bana en saçma gelen bölüm, bir yerde kovboy dövüş benimle diyor dövüşürken tabanca sıkıyor derken bütün tüfek şarjörünü boşaltıyoruz ölmüyor bir de sırıtıyor level 6 yım daha

MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • Para verdik millet oynuyor biz 6sını bekliyoruz 😒

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.