Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rhaxd

50 gibi cokda olmuyor 50de sonra cok oluyor sende bir dene bak gor oluyormu:))
    Cihazı kapatıp açınca şarj yüzdesi değişiyor bende de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    o herkeste var .sende atakilma oluyormu sarj yuzdesinde? bazen asiri hizli dusuyor sonrasinda gec dusuyor oluyormu boyle?

pil sagligi ne kadar ? ios 12mi ? onceden varmiydi boyle sorun?

• Sağ üst köşede beyaz bir baloncuk belirdi, nedir bu bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rhaxd R kullanıcısına yanıt
    Önceden yoktu ios 12den kaynaklı mı bilemiyorum pil sağlıgı &99 düsük güc modunda oluyor zaten &25di bir kaç dakika sonra &16 olmus kapatıp açtım &23 oldu
    sarj yuzdende takilma oluyormu? mesela 43% iken takilip kaliyor 10 dk filan sonra 2dk icinde 42% 41% 40% oluyormu boyle?

• haftada bir güncellemeye alışmıştık ne oldu ya betadan mı çıktık naptık
  • rhaxd R kullanıcısına yanıt
    Oluyor bazen ama cogunlukla dikkat etmiyorum dikkat ettigimde anlıyorum:)
    cok kotu bir durum sarj yuzdesi sorunu:)

• arkadaşlar 7plus ios12 pil perfomansı ios11 e göre nasıl ?
  • İphone 6s telefonum var ios 10.3.3 sürüm yüklü , ios12'ye geçmeli miyim ? Apple hollanda çalışanı ios 11 kötüydü ancak 12 telefonunu hızlandırır dedi .

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    12 ye geçince bariz hız farkını hissedeceksin ama bir süre sonra 10 un stabilitesini arayacaksın. Servis elemanı doğru söylemiş bir 11 kadar kötü değil kesinlikle ama 10.3.3 kadar hatasız da değil. Büyük hatalar yok ama saçma sapan seyler var. Alıştık artık sanırım bazı hataları farkediyorum ama pek umursamıyorum normal geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

haftada bir güncellemeye alışmıştık ne oldu ya betadan mı çıktık naptık
    tvOS için 12.1.1 beta 4 geldi ama iOS için hala yok:
    https://developer.apple.com/news/releases/
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Yok hocam İOS 6 gitmiyor. Uygulamanın adı Coolbooter. Cydia’dan kuruyorsun, uygulamaya giriyorsun ardından install butonuna basıyorsun istediğin sürümü seçip indiriyorsun. O hep orada kalıyor yani sürüm telefona kuruluyor ancak uygulamadan başlatabiliyorsun İOS 6’yı. Birde İOS 7’ye de düşürebiliyorsunuz söyleyeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu hafta artık finali alırız gibi duruyor. 1 haftayı boş geçtiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Sağ üst köşede beyaz bir baloncuk belirdi, nedir bu bilen var mı?

Bilgisi olan yok mu? Sadece kilit/bildirim ekranında çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bundan 4 ay önce MediaMarkt'den İphone 8 Plus 64Gb Rose Gold cihaz aldım aldığımda ios 11.4'dü. Herşey stabil ve sorunsuz calışıyordu taki İOS 12.1 İlettini update yaptıktan sonra. WhatSapp'da mesela ön kamerayı ilk actığımda Ekranın flaş gibi patlaması. Bağzı uygulamalar'da crash vermesi. Uygulamalar'da efektli geçiş yaptığında ekranı titeriyor. ToucID ile bile bu problemi yapıyor. Telefonu hiç yere düşürmedim "Pil Sağlığı:97'lerde" Apple ile iletişime geçtim güncellemeden kaynaklı olduğunu söylediler. Apple Yetkili Servisinde tekrar güncelledik fakat aynı. Şimdi benim sormak istediğim bu hata Yazılımsal mı yada Donanımsalmı. İos 11.4'de iken bu problemler yoktu aynı sorun başka birinde varmı yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadBrotherS

Arkadaşlar bundan 4 ay önce MediaMarkt'den İphone 8 Plus 64Gb Rose Gold cihaz aldım aldığımda ios 11.4'dü. Herşey stabil ve sorunsuz calışıyordu taki İOS 12.1 İlettini update yaptıktan sonra. WhatSapp'da mesela ön kamerayı ilk actığımda Ekranın flaş gibi patlaması. Bağzı uygulamalar'da crash vermesi. Uygulamalar'da efektli geçiş yaptığında ekranı titeriyor. ToucID ile bile bu problemi yapıyor. Telefonu hiç yere düşürmedim "Pil Sağlığı:97'lerde" Apple ile iletişime geçtim güncellemeden kaynaklı olduğunu söylediler. Apple Yetkili Servisinde tekrar güncelledik fakat aynı. Şimdi benim sormak istediğim bu hata Yazılımsal mı yada Donanımsalmı. İos 11.4'de iken bu problemler yoktu aynı sorun başka birinde varmı yardımcı olun
    Crash vermesi genelde uygulamanın geliştiricileriyle alakalı oluyor apple’ın suçu yok bunda. Mesela macfit uygulaması zırt pırt kapanır ve halen güncelleme yok

Titreme konusunda bişey diyemedim hocam. Ben hiç karşılaşmadım o sorun donanımsal olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada uzun süredir neden güncelleme yok beyler? Güncelleme takvimini bilen var mı? Resmen adamlar günceleme vermeyi unuttu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Kullandiklari cihaz 2018 model xs ve xs max oldugu için ios 12 de xs max de daha stabil caliştigi için pil de yeni oldugu için adamlar gecen sene ve bi önceki cihazlari unursamayipp yayinlamiyolar ugraşmak istemiyolarrrr diyeee düşünüyorumm:))

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.