Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarin belki gelebilir. Cadilar bayramı Şükran günü derken uğraşmadılar herhalde güncellemeyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Kullandiklari cihaz 2018 model xs ve xs max oldugu için ios 12 de xs max de daha stabil caliştigi için pil de yeni oldugu için adamlar gecen sene ve bi önceki cihazlari unursamayipp yayinlamiyolar ugraşmak istemiyolarrrr diyeee düşünüyorumm:))
    Yok artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Yarin belki gelebilir. Cadilar bayramı Şükran günü derken uğraşmadılar herhalde güncellemeyle.
    Çok değişik adamlar bu amerikalılar. Japonlar sahip olsa bu markaya asla böyle saçma şeyler yapmazdı.

Prensip meselesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında değiştireceksen pil sağlığını görmeleri için ios12 güncellemeleri gerek maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Garanti biteli 1 yıl oldu. Ücretiyle değiştireceğim.

• Uzun süredir güncelleme gelmeme sebebi Apple’ın Amerikada bulunan Verizon operatörünün e sim desteği için cihazlara destek vermesini beklemesi. Bu da Amerikalı olmayan diğer insanların tabiri caizse koyun gibi beklemesine neden oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hangi servismis belli mi hocam? Pupa , basari vs?

Alıntıları Göster
    Biraz geç gördüm. Ben batarya değişimi yaptırdım 6s için 10.3.3 sürümündeydim. Özellikle güncellemeyin diye not düşürttüm servis formuna, sadece bataryayı değiştirip verdiler cihazı. (Akasya Apple)

• Güncellemeler emojilerden ibaret olacaksa hiç gelmesin. Yakında harfleri bırakıp tamamen emojilere geçebilirler

• H harfi halen gelmedi

• Bugün gelir mi yeni bi Beta ya da tam sürüm?

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

H harfi halen gelmedi
    Bu h harfi sorunu sanırım her modelde yok iPhone se kullanıyorum ios 12.1 h harfi rehberde de klavyede de mevcut

• güzelin de güzeli vardır hocam :)
  • erkutk84 kullanıcısına yanıt
    Olabilir belkide 7 de yok suan...

• iphone SE'de olan şarj sonrası widget'lerin yeniden yüklenmesi sorununa çözüm bulamadım, bir ihtimal 12.1.1 ile düzelir diye umuyorum..gerçi 7 de olmuyor,bu da ram kullanımını dengeleme ile ilgili gibi geliyor..
  • İpx cihazımı ankarada servise vermeyi düşünüyorum nereyi önerirsiniz

• Yaşam belirtisi yok.

• Almanyadan alinma a1687model 6s plis cihazimi izmir karsiyaka mavibahce alisveris merkezindeki pupaya pil degisimi icin verdim. 199tl ucret. Islemin bitmesini bekliom. Degistirecek olanlar elini acele tutsun. Bu ay son.

• iphone pil değişimi için istanbul - bostancı kvk'yı tercih ettim, 1 saatte değiştirdiler, nokta çizik yok, temiz iş yapıyorlar, tavsiye ederim, yalnız cihazı sıfırlıyorlar ve ekran koruyucuyu çıkarıyorlar bilginiz olsun, bakalım pil kullanımı fark edecek mi :)
  • bayfeynman B kullanıcısına yanıt
    kızılaydaki genpa servisine verebilirsiniz ben sürekli oraya veriyorum cihazımı gayet memnunum
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sürede değişim yapıyorlar? Ben genpaya sordum 10 iş günü ortalama dediler.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.