Hiç haberim yok, hiç üzerinde düşündüğüm sorguladığım bir şey değildi...psayı dava açıldığında öğrenmiştim. Diğer eski aracım 2014 micraydı ordan hatırladığım kayış vardı ve dışarda kuru dönüyordu sanki, 10 yıl kullanmıştım, değişmesi gerekmemişti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18602. sayfa)

-
-
Emin değilim, bilen birisi varsa yazsın. Bakımlarda değişmemişti, satarken alıcı expere özellikle sormuştu tekrardan sağlam mı değişmemiş hiç diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar daha sattıkları aracı bilmiyorlar üste de yazdım hocam triger zincir Puma larda kayış değil.
Psa’nın 1.6 benzinli motoru halen aynı motor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ohooo silindirdeki eğilmeden ne olacak. O kadar da abartmayalım. Oval yüzeyler sıkıntı
Arkadaşlar ablama c5 aircross aldık.Bugün tescili yapıldı e-devlette plakası çıktı ancak temmuz bandrolü ödenmemiş görüyorum?Bu bandrolü bayi ödemek zorunda değilmiydi?
-
Konuyu açıklamak için belirttim ama yeterli olmadı sanırım.. Öyle kalsın. Bir şey olmaz haklısınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ay daha bitmedi. Toplu öderler. Ödediğiniz tutara dahilse Tabi.(anlaşmanızda yazar).
Borç sizin borcunuz bayinin degil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Temmuz 2025; 18:45:1 >
Evet basit.
Haklısınız..
Dünya yanlış yapıyor. Saflar işte.
Bu işe girin, paraya para demezsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Temmuz 2025; 18:46:43 >
Anahtar teslim son fiyat verdiler yatırdık hesaplarına,herhangibir mtv anlaşması görüşmesi yapılmadı aramızda..Bu işin standartında bandrol ödenmesi gerekmiyor mu?Umarım temmuz ayı için de ödeme yaparlar.Yoksa fırça atacağım...
-
Ford u ben diğer bazılarına göre sağlam biliyordum o yüzden dahil olmuş bulundum konuya, şimdi gerekirse gidin bir de forda bakın diyebilirim yani değil mi?
Dizel benzin? Fiyat nedir? Hangi bayi?
Yaaa burası bilgi paylaşımı yerimi yoksa idrar yarışı içinmi burdasınız? Yaşlarınız kaç acaba? Liseli ergenler gibi git orda oyna git şurda ağla. Sizin boş boş msj larınızı okumak zorundamıyız??? Herkes istediği markayı aracı beğenir biner. Biri sorun yaşar diğeri yaşamaz. Her markanın artısıda vardır eksiside. Bi bitin artık yaaa.
Standardı yok. Genelde adet fiyata dahil edip bayinin ödemesi. Bazı durumlarda (az da olsa) bayi fiyata dahil etmez siz ödersiniz. Anahtar teslim ifadesinde genelde bayi oder. Yine de aracı alırken size verilen sözleşmeye Bakın mutlaka yazar.. Bayiyw de sorabilirsiniz.. Ama ödeyecekse de 31 temmuza kadar vakti var.
-
evet bir şey olmaz, gerilme tek yönlü olur. 1 m çapındaki bir silindirde 12 mm bir gerilme olur 2 mm kalınlığındaki bir kaplama için. tek yönlü olduğu için de pratikte gerçekten önemsizdir. buradaki derdimiz geometrik ispat değil. otomobillerin yüzeyi silindir gibi değil, birden fazla eğim var, o yüzden daha sıkıntılıdır demek istedim.
-
Böyle şeyler sadece psa da olur
1660.000 fiyatla hyundai kona elektrikli 2025 model aldım. 40bin komisyonla 5 ay 300bin TL yüzde 0 faizli kredi veriyorlar. Bilginize.
Cupra Born MY24 - 82 kw batarya
1.705 TL satın alındı.
Gittiğim bayi özelinde son 4 stok kalmıştı, fiyat bu seviyeye inince satışlar hızlanmış. Pazar günü 1 saat içerisinde 2 kisi kapora atıp çıktı.
Tüm bankalara kredi kartı 12 ay taksit imkani mevcut. (100k toplam geri ödemesi 133k - toplam yillik %33-34 arasi)
Bakiyenin tamamı kredi kartıyla ödenebilir. Bende kk ödeme avantajı sebebiyle tercih ettim.
Opel psa çatısı altına girmeden önce ya stokta olur / ya izmir depo da olur / ya da 1 -2 hafta da dışardan parça gelirdi
Son kullandığım Opel de termostat değişecekti ve tam 3.5 ay da geldi , araç 3.5 ay bekledi serviste
psa varsa işin içinde aman , diğerleri de matah değil ayrı
Nerede garip üretici var makyaj ile işi götürdü bugün otomobil dünyasını bu hale soktu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X