Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18600. sayfa)

5 sn
374.843
Cevap
6.299
Favori
64.855.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Benzer öneriyi arkadaşın aracını kaplatirken söylemiştim, adamlar gülmüştü. Genelde Corolla, togg kapliyoruz diyorlardı arkadaşın kaplamacı. Dedim ki o zaman aracın üzerinde falcata ile kesmek yerine neden togg un üzerinden parçanın kartondan şablonunu alıp karton şablon üzerinden kesim yapmıyorsunuz dedim. Gülmüşlerdi. Öyle ölçüler aynı olmaz demişlerdi. Bu kafada adamlar esnaflık yapıyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt

308 kötü bir seçim olmuş. suv modasından sonra o sınıfta satabilen tek araç golf kaldı -ki onun bile satışlarında ciddi düşüş oldu-.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Duzlemsel olmayan Bir yüzeyden, Duzlemsel (karton vb) bir yüzeye direk ölçü alırsaniz hata edersiniz.
    Bkz. Projeksiyon.

Bu bilgiyi bilmeyen ESNAFLIK yapmasın :)

Aşağıdaki şekilde kartona çizdiğiniz bir şekli, Aynı şekilde silindirik bir yüzeye sararsaniz, kırmızı işaretlediğim çizgi boylarının, kartonda ve silindir üstünde farkli olduğunu görürsünuz..

Derseniz ki bunu hesap edip öyle kessin.
    O zaman şu bilgiyi vereyim, eğer bunu yapabilirseniz her farklı araç için hızlıca, pztesi NASA da baş mühendis olarak işe başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Temmuz 2025; 15:15:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• seneskilic kullanıcısına yanıt
    1.6 benzinli elbette 1.2’den iyi ama sorunsuz değil. 2012-2015 arası BMW F30’da kullanıldı. Çok sorunlu bir motor. Bu motor yüzünden BMW’nin karizması çizildi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brkynk B kullanıcısına yanıt
    : 4,52 vade farkı var aylık.

1.5 dizeller taş gibi o yüzden gruplarda ağlayan ağlayana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen düzeltiyorum, benim bilgisizliğim🖐️ Dediğiniz gibiymiş. Teşekkürler.

• Egea 1.4 benzinli fiyat alan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksahinler K kullanıcısına yanıt

Biz de böyle araba almıştık ertelemeli yani 3 ay sonra öde diye. Faiz oranı 3 falandiyrolardı Hyundai BAYON almıştım 2023’te. Sonra bi hesapladık meğer 4.5 orandan falan kredi vermiş Hyundai.

gidip ihtiyaç kredisi çekip kapamıştık o krediyi.

2024 sonunda 0 faizli kredi çekip aldım sonra Hyundai’den başka bir araç

• Marka fanatikliğinden gına geldi. İki satır yazmaktan imtina eder olduk. Herkes önceliğine göre satın alma kararı verebilir, her malın alıcısı vardır. Ezelden beri İtalyan ve Fransız markaları tasarım, Japon ve Alman markaları mühendislik üretir. Neredeyse bütün imalat sektörlerinde durum bu.

Yere göğe sığdırılmayan teksil firmalarının ürünleri güzel görünür, 2. yıkamada dağılır gider. Örneğin: Timsah logosu için ayakkabı alıp 6 ayda dağıtanların ülkesi burası. Biz ailecek Asics alıp yıllarca giyerek modadan, giyimden anlamadığımızı ilan ediyoruz. Beklenti ve önceliklerimiz kararlarımızı belirliyor.

Psa modellerini beğenen alsın güle güle kullansın ama bir zahmet sorunsuzluk, mühendislik gibi kelimeleri aklından bile geçirmesin. Çok havalı plastik parçaları kaportaya monte edince sorunsuzluk bonus gelmiyor.

• acquiles A kullanıcısına yanıt

silindirde sıkıntı olmaz. kürede sıkıntı olur, oval yüzeylerde sıkıntı olur.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Geometriye update mi geldi?

Her türlü fark olur. Silindirde tek eksende hata olacaktir. Bunu paylı kesip yolere/tolere edersiniz. Kartonun kalınlığı 0 olsaydı, olabilirdi.

Sıvamayi yapan isi Ile çekiştirir siz farketmez siniz Sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Temmuz 2025; 16:35:45 >
  • Araç filtremi 2 araca indirdim
    Ds7 1.6 225 hp opera
    Passat sw 1.5 elegance / 2. El r-line de olabilir

Oylari alalim beyler :) 1 hafta icinde ikisinden birini aliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 16 Temmuz 2025; 16:40:0 >
    1.6 225 hp eat8 e katilmakla beraber diger hicbirisine katilmiyorum hocam zaten 1.6 motorda saglam oldugundan getirmiyorlar herhalde artik yada maliyeti yuksek . O motor genelde ariza vermediginden ucret alamiyorlar. Biraz daha sorunlu motorlara yonelmis durumddalar 1.2 motorlar tirt rakipleriyle yarisamayacak kadar kötu. Dizellerde bolca adb sorunu mevcut iptal ettirmek zorunda degil kimse tabi ama boyle bir sorun var.Yeni hybrid motordada rakim sorunu cikti hybrid motor calismiyor yuksek rakimda(bunu benim bulundugum konum yuksek rakim degil diye kimse sorunsuz ilan edemez)

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Asla Suv ve Psa ürünlerini kullanmadım, gelecekte de kullanmayı düşünmüyorum. Buna rağmen kısa bir seyahatte kullandığım için Ds7 diyorum. Nasıl olsa müstakbel sorunlardan siz müzdaripsiniz  

• smoke2efreet S kullanıcısına yanıt
    Neden asla kullanmayacaginiz arabayi onerdiniz simdi 🤣

Ben tercih etsem Passat Sw alırım ama bu objektif bir bakış olmaz. Tarafsız bir gözle tavsiye vermek istedim. Aldığını yücelten, sattığını yerin dibine sokanların kol gezdiği ortamda şaşırmanızı anlıyorum. İki ihtimal de kalburüstü modeller. Niş modeller olduğu için 0 yerine düşük km 2. el alternatifler f/p açısından daha makul olabilir. Muhakkak mukayese edersiniz. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    markayı yi değiştirince hatri sayılır kullanici Sizin için de bu paragrafı yazabilir .

Dinime küfreden Müslüman olsa durumu oldu sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Temmuz 2025; 16:57:56 >
    Büyük bagaj lazımsa passat sw.(Ikinci elde sw coo talep edilmez Ama passas diye piyasası varsa ve sizin için bu önemliyse, yine passat derim)

Bu ikisi Değilse DS7..

Not: 1 hafta şirketin arkadaşa verdiği passat sw yi kullanmış olarak yorumladım. Kendisi bmw 3 e terfi etti yenileme de istemedi Aynı Aracı. Bmw 3 daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Temmuz 2025; 17:1:47 >
  • smoke2efreet S kullanıcısına yanıt

"Marka fanatikliğinden gına geldi" yazıp "Psa modellerini beğenen alsın güle güle kullansın ama bir zahmet sorunsuzluk, mühendislik gibi kelimeleri aklından bile geçirmesin. Çok havalı plastik parçaları kaportaya monte edince sorunsuzluk bonus gelmiyor." demişsiniz .kendi içinizde çelişki olmuş.

neyse f/p olarak her marka aracı almayı düşünürüm ,marka babamın malı değil neticede. psa dediğiniz marka 5 yıl önceki psa değil vag dediğiniz markada 5 yıl önceki gibi değil.Kabul etmekte zorlansanızda psa iyi yönde gidiyor vag kötü

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.