Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18556. sayfa)

5 sn
376.714
Cevap
6.330
Favori
65.195.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1258 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    Baldır desteği D ye sokulan bir çok araç da bile yok malesef.
    Ama tersi, C de olmaz diye bir şey yok.
    3008 de var mesela :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Temmuz 2025; 9:23:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cangk kullanıcısına yanıt
    Farkindayim lisede bir arkadasimla aramdaki bir hatira sebebi ile yanlis sekilde yaziyorum, gene de tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Temmuz 2025; 9:32:29 >
  • Geçen zeytinyağlı pırasa yapayim dedim, baktım kilosu olmuş bilmem kaç lira.. Sonra dedim Bodrum da bir tatil ayarlayalım, arkadaş dedi gel yunan gidelim. Pasaport kuyruğunda beklerken, tesla nin envanteri açılacakmış dediler Ona sardık.. Ordan ver elini Sicilya...

Sevgili dostlar, yaptığınız muhabbet bundan öte degil..
    Uzatmayalım artık şu jazz mubabettini ve kişisel ego gösterisini. Bir kullanıcınin mesaj atmasını başka kullanıcı ENGELLEYEMEZ.. Şikayet edersiniz, kullanıcıyi bloklarsiniz olur biter... Bu basit islemi YAPMIYORSANIZ, sizler de aynı şekilde forumun akışını bozup başka kullanıcıları rahatsız ediyorsunuz. Şikayet ettiğiniz şeyi YAPMAYIN...

Degerli adminimiz konuya bir müdahil olursa sevinirim..

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Temmuz 2025; 9:36:25 >
  • dervol D kullanıcısına yanıt

Bu 400 kW geçince iki kat fatura olayı resmen elektrikli araçlar geldi. O kadar akaryakıta zam yapılıp elektrikler unutulur mu?

Aşırı Fakir fukara yani en az yüzde 60 70 zaten etkilenmez bu zamdan diye düşünmüş olmalılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frzstate kullanıcısına yanıt

400kW yıllık mı yoksa aylık mı?

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Keşke olsa :)

• dervol D kullanıcısına yanıt
    Bu konuda herkes farklı bir şey yazıyor. Şimdi aylık 417 kw a mi bakılıyor yoksa yıllık 5000 kw a mi bakılıyor? Aylık ben 417 yi geçersem hemen o ay mı yüksek tarife başlıyor, yoksa 5000 olduktan sonraki bir yıl boyunca mi?

• seneskilic kullanıcısına yanıt
    Aylık

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Tr de but tip bilgiler hep muallaktir. Tebliği açıklamak için tebliği yayınlanan bir ülkedeyiz.

KESİN cevap için, 1 ay 418 kw tüketin be görün be çıkıyor :) doğru odur..

Or:, 3 ay 500 kwh harcadınız 1500 etti, ama sonraki aylarda harcamadiniz yıllık 5000 etmedi.
    Şimdi 500 için size x2 fatura gelmemesi mantıklı iken, eğer yıllık 5000i geçerseniz, geçmişe dönük 500 ler için toplu fatura mı gelecek?? Bu daha mantıksız

Ha derseniz ki ülkede mantıklı iş mi var, yorum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Temmuz 2025; 9:45:23 >
    Taraf olarak bende mesajlarimin incelenmesini rica ediyorum,

Hani her gun her saat surekli jazz dan bahsediyormusum ya

Ben mi hergun jazz dan bahsediyorum yoksa bu bana organize olarak saldiran arkadaslar mi bahsediyor ortaya ciksin.

Yalan yanlis forumu galeyana getiriyorlar sonra sizin pirasadaki zeytinyagi gibi bir de uste cikmaya calisiyorlar.

Adam gece 24 te bana destan yazmis ya ( ben ona bir cevap mesaj atmamisken) nasil bir icguduyle gece 24 te beni taciz ediyorsun derdiniz nedir arkadaslar?

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Temmuz 2025; 9:45:53 >
  • Şu adam ne çekti sizden be kardeşim , jazz seviyorsa seviyor salın adamı ya :)

• olayın tamamen dışından, sadece okuyan biriyim ve bu foruma ilk defa yazıyorum. valla alacak durumum olsa burada gömülen bir çok aracı koşa koşa alırım. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin. elinizdeki araçların kıymetini bilin. başka bir şey demiyorum.

• Ya rica ediyorum son 5 gündür gerçekten şu malum konuların iyice cıvkını çıkardınız ya. Tamam otomobil fiyatı paylaşmıyorsunuz onu anladıkta bari konuyu kişisel husumet konusuna çevirmeyin. Harbiden son 4-5 gündür konu iyice çekilmez hale döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bloklama nasıl yapılıyor. tarif eder misiniz rica etsem

Benim ev içerisinde aylık tüketimim 180 kwh. Aracı 4 defa şarj etsem %100 kapasite ile 400kWh'a ulaşıyorum

• bamorex kullanıcısına yanıt
    İlk kez elektrikli araç alıp, evde ac şarj için wallbox kurmayla işin bitmediğini buradan söylemek istiyorum.

Evden aracınızı şarj etmeden önce elektrik idaresinden abonelik sözleşmenizi güncellemeniz gerekiyor.

Mevcut abonelik sözleşmesinde bir güç tüketim limitiniz vardır. Bu limitin üzerinde tüketimlerde ceza ile karşı karşıya kalırsınız. Bizzat çevremde iki kişinin başına böyle bir olay geldi.

Elektrik idaresinin açıklaması şu yönde. “Ben seninle yaptığım abonelik sözleşmesideki güç limitine göre bir altyapı kuruyorum. Herkes senin gibi bu limitin çok üstünde tüketim yaparsa benim altyapı yetersiz kalır ve elektrik kesintileri olur. Ama bana önceden sözleşme güncellemesi ile bilgi verirsen, benim de altyapıyı iyileştirme fırsatım olur.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 10 Temmuz 2025; 10:24:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt
    Bu is patlayacak bir yerde.kafasina fore kablo çekiyor ınsanlar.. Bir kontrol denetim yok..
    Eline kontrol kalemi alan şarj için tesisat kuramıyor olması gerekir.. Bir gun bir yerde haberlerde duyacağız sonra "Kim suçlu" diye aylarca Mahkeme sürecek..

• akenatons kullanıcısına yanıt

Sözleşme güncellemesi nasıl oluyor? Benim araştırmama göre tek başına gidip ben çekeceğim gücü değiştirmek istiyorum diyemiyorsun önce anlaşmalı ustalarından birisi gelip şebekeden apartmana kadar bütün hattı inceliyor çekeceğin max güç miktarını belirliyor vs. süreç çok uzun özellikle tekil apartmanlarda.

Niye patlasın ki? Trifaze olarak düşünüyoruz ancak 220V ile şarj eden çok fazla insan var. Fön makinesi gibi, klima gibi bir şey bu da.

• seneskilic kullanıcısına yanıt

aylık hocam zaten bir aracın bataryası 60 70 kw ortalama

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.