Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frt1334 , satil , thecrowly Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 187 Misafir (118 Mobil) - 72 Masaüstü118 Mobil
5 sn
388.493
Cevap
6.448
Favori
67.365.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1274 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Konu başlığının farkında olmanız için olabilir mi? Sıfır araç, Fiyat performans, Öneri. Haklı ya da haksız şu boş muhabbetiniz hangisine giriyor? Araç konusunda aracın A’sından bahsetmeyip bana mı boş boş yazma diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 10 Temmuz 2025; 1:7:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adminler nerde ? Yeter çol çocuk işsizler konunun içine ediyor nerdesiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DD6929F4 -- 10 Temmuz 2025; 1:10:18 >
  • Cji kullanıcısına yanıt

Konu başlığı sabah akşam jazz övme başlığı değil kardeşim. Ne geçmişi bilirim ne konuyu yazmışsın. Bilmediğin için boş diyorum zaten. Aradan çıkarsanız iyi olur. Troll beslemeyin boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 10 Temmuz 2025; 2:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 10 Temmuz 2025; 6:36:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A3 fiyatı alan var mı

bu veriler çok doğru değil,

evden sarjın da 3 kademesi var,

en üst kademede (ki aylık yaklaşık 1000 TL ye denk geliyor) kwh'ı 5 TL ye geliyor nerdeyse

ayrıca 100 km de 278 TL yakan benzinli araç yok gibi bişey,

ben nerdeyse sıfır trafikte gidiyorum, ortalamam 7 'nin altına inmiyor, yani 300 altı mümkün değil, üst limitte 500 TL bile abartı değil

• Konudan bağımsız bugün şunu fark ettim. Bazı elektrikli ve hibrit araçlarda tam rejeneratif mod var, yani tek pedal frensiz kullanım. Frene basılmadığından dolayı araç yavaşlarken doğal olarak stop lambaları yanmıyor. Refleks olarak fren lambasını takip eden sürücüler için baya riskli bir durum. En azından araç belli bir ivmeden fazla yavaşladığında stopların yanması gerekiyor.

• akenatons kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta Mersin bayisinden 4x4 prestige i 2500'e aldım. Ödemeyi ve fiyatı 10 Haziranda tamamlamıştım. Şimdi ne fiyat verirler bilemiyorum ancak sormakta fayda var.

Tablo yanıltıcı. Evde şarj kw 3,92 TL , dc şarj 10 TL civarında sizde 7.5 kat fark var. Benzinli 278 TL yakması için 5 litre tüketim olması lazım, bu da gerçekçi değil. Kabaca dışarıda dc şarj evde şarjın 2.5 katı. Elektrikli 17 kw harcasa, dc şarj 170 TL, ac şarj 135 TL , benzinli 7 litre desek iyimser olarak 365 TL. Evde şarj ise 67 TL.

Yanıyor hocam, hatta önünüzdeki araç elektrikli ise her ayağını gazdan çekince fren lambası yandığı için rahatsız oluyorsunuz. Aslında frene basmıyor çoğunlukla öndeki sürücü. Çok defa yaşadım bu durumu.

2 haftadır E-308'i deneyimliyorum. Biraz bahsedecek olursam:

Aracın sürüş dinamikleri, konforu ve tasarımı çok iyi.
    Dışardan kesinlikle dikkat çekiyorsunuz.
    Batarya rahat 400kmleri görüyor şehir içinde. Uzun yolda ise 300-350km.

Aracın tek eksik yanı ise bence elektrikli ve bel/baldır destekli koltuklar. Bu koltuklar C segmentte olur mu bilmiyorum ancak olsaydı tadından yenmezdi.

Onun dışında 10 TL/ kwh olan bir DC istasyon buldum. 30dkda %86'ya kadar şarj ediyor.

Ben memnunum, alacak arkadaşlara bilgi olsun.

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Ya yazmayayım diyordum ama neyse. Eğer ejderha mızrağı destanı serisinden nickinizi yazdıysanız bence siz nickinizi doğru yazın. Tabi siz kitapları okuyup oradan yazmadıysanız sadece isim benzerliği ise kusuruma bakmayın. Bu arada Tasslehoff Burrfoot bu serideki net en sevdiğim karakterdir kendisi.

Edit: Raistlin ikinci

Tasslehoff Burrfoot

https://dragonlance.fandom.com/wiki/Tasslehoff_Burrfoot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangk -- 10 Temmuz 2025; 8:56:26 >
    Battlenet : cangok#2306
    Xbox : JohnGox#5759
    Steam : cangoktr
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum şehir de torres i çok fazla görüyorum. Test sürüşü yapınca zaten anlarsiniz. Land in yanına koy sırıtmıyor. Araç yalitim, konfor, teknoloji hepsi çok iyi durumda. Golf ile aynı fiyat şaka gibi bir şey. Buradakilere bakmayın. Ben golf alırken bile bin bir şey söylediler. Aracın menzili ioniq ve tesla dan daha fazla. Isi pompası yok ama bataryası büyük. İoniq 5 ve tesla ya göre artışı dönüş çapı çok iyi. Onlarla 3 kez ileri geri yaparak çıkabileceğin bir otoparktan tek hamlede çıkabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Temmuz 2025; 9:23:49 >
  • cangk kullanıcısına yanıt
    Farkindayim lisede bir arkadasimla aramdaki bir hatira sebebi ile yanlis sekilde yaziyorum, gene de tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Temmuz 2025; 9:32:29 >
  • Geçen zeytinyağlı pırasa yapayim dedim, baktım kilosu olmuş bilmem kaç lira.. Sonra dedim Bodrum da bir tatil ayarlayalım, arkadaş dedi gel yunan gidelim. Pasaport kuyruğunda beklerken, tesla nin envanteri açılacakmış dediler Ona sardık.. Ordan ver elini Sicilya...

Sevgili dostlar, yaptığınız muhabbet bundan öte degil..
    Uzatmayalım artık şu jazz mubabettini ve kişisel ego gösterisini. Bir kullanıcınin mesaj atmasını başka kullanıcı ENGELLEYEMEZ.. Şikayet edersiniz, kullanıcıyi bloklarsiniz olur biter... Bu basit islemi YAPMIYORSANIZ, sizler de aynı şekilde forumun akışını bozup başka kullanıcıları rahatsız ediyorsunuz. Şikayet ettiğiniz şeyi YAPMAYIN...

Degerli adminimiz konuya bir müdahil olursa sevinirim..

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Temmuz 2025; 9:36:25 >
  • dervol D kullanıcısına yanıt

Bu 400 kW geçince iki kat fatura olayı resmen elektrikli araçlar geldi. O kadar akaryakıta zam yapılıp elektrikler unutulur mu?

Aşırı Fakir fukara yani en az yüzde 60 70 zaten etkilenmez bu zamdan diye düşünmüş olmalılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.