Şimdi Ara

Linux Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Linux un chip ile werdigi Linux Gelecege Turkce cd sinden makınama linux u kuramadim bana yardimci olacak arkadas warsa lutfen anlatsin.. Tesekkurler

By Designer

• sanırım ben yardımcı olabilirim
    ama ne tür bir yardım istediğini daha açıkca belirtmelisin
    hangi adımda takıldın?
  • cd otmatik olarak acilmiyo yani autorun yok cdnin bir baslangic disketi gibi bir disketini olusturuyorum ondan sonra klavye secimine kadar geliyorum ama sonra kurmaya devam etmiyo hata falanda wermiyo s3 drivers deleted dio o kadar..
    ayrica bisi daha sorcam linux kurmak icin hard disk in formated olmasimi lazim?

By Designer
  • cd otmatik olarak acilmiyo yani autorun yok cdnin bir baslangic disketi gibi bir disketini olusturuyorum ondan sonra klavye secimine kadar geliyorum ama sonra kurmaya devam etmiyo hata falanda wermiyo s3 drivers deleted dio o kadar..
    ayrica bisi daha sorcam linux kurmak icin hard disk in formated olmasimi lazim?

By Designer
  • formatlamana gerek yok bi partisyon programı ile bir takas alanı ve linux kurcak partisyon yaratmalısın.sorun ekran kartında galiba cd yi otomatik açmak için bios tan ilk boot yapılacak sürücüyü cdrom diye ayarlamalısın ben kurdum gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir linux olmuş.herkese tavsiye ederim

Celeron 500@624
  • Bırçok Linux sürümü partition lama işlemini yapabiliyor. Eğer ne yaptığını biliyorsan bunu kullan. Bilmiyorsan işleri Linux e bırakma. Bir de bakmışsın Windows uçmuş.
  • benım paritasionlan mıs bır d dirveim war oraya kurabilirim ama kuramıyorum yaw delircem olmassı gidicem harbi linux alcam

By Designer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win2000 kurulumu
    22 yıl önce açıldı
    Linux kurulu pc ye windows kurma.?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • linux almayı düşünüyosan suse7.1'i tavsiye ederim.Merak etme Suse Gelecek gibi dandirik değil(yine de Türklerin güzel bir şeyler yapmaya çalışması güzel)Gelecek benim de ekran kartımı tanımamıştı ama Suse hiç bir konuda en ufak bir sorun çıkarmamıştı.Linux'e partition ayırman yeterli,zati o bölümü kendi formatlayacaktır Linux
  • takas alanı yapman gerek 70 mb falan onu yaptınmı peki onu yapmadıysan kurmaz bide o d sürücünü linux un dosya sistemine çevirmen gerek

Celeron 500@624
  • evet power haklı
    takas da yapman lazım
    Ama Suse de öyle bir sorun da yok.Takas alanına yer ayırıp ayırmaman ketfine kalmış,onun dışındakilerde takas alanı sanırım mecburi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.