Şimdi Ara

Ekleme: Bir olay daha oldu - Taksiciler UBER çağırıp, şoförü dövdüler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte bu ne delikanlılığa ne müslümanlığa ne de türklüğe sığar son derece cahilce bir davranış.. Mafyamısınız ulan siz? Serbest piyasa diye birşey var girişim özgürlüğü var.. Adam lüks araçla vip kişilere hizmet veriyor prestij sağlıyor.. Vip kişileri taksine bindirmek istiyorsan eğer git ona göre araç yap adam gibi rekabet et.. Dağ başı mı bura?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scotty O yoksa UBER :) Taksi mi asla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 80-100 Bin tlye Wv Passatlara , BMW F10 5 kasalara bindikleri yetmiyor ucuz ucuz hayla millete dikleniyo dallamalar. Hayatımda 1 kere taksi kullandım. Bir problem yaşamadım ancak bunları gördükçe kullanasım varsada kullanmıoyrum. Azalarak bitsin adi köepekler.

• Uberci bunları öldürse haklı kanunen.

Ayrıca olay organize suça giriyor, cezası büyük.

• Utanmaz herifler milleti dövüyorlar kim güvenip çoluğunu çocuğunu taksiye bindirir artık. Kendi ayaklarına sıkıyorlar resmen

• Tüm taksiciler aynı değil ama otogar taksicileri çok çakal...2 gün önce İzmir'den geldik babamla saatgece 5.otobusten indik taksi bakindim..hepsi doğulu akbaba gbi bekliyolar ellerde tespih deri ceket filan gideceğim yer 25 TL lik biyer..dedim xxx yer hepsi birbirine baktı var 10 taksi boşta...dediler ben gitmem birbirlerine bakıyorlar..biri atladı ben giderim ama giriş ücreti var dedi 30 TL. O nerden çıktı dedim. O seni bağlar dedim ..

Binmiyorum vazgeçtim dedim..sonra.gideken biri çağırdı abi ben giderim siftah yapım bari dedi....böyle çakal bunlar işte..devlette buna müsaade ediyor...adamlar köyden gelen cahil,asker,ogrenci,saf varsa kitliyolar giriş ücreti diye 30- 50 TL diye...ubere hiç binmedim ama pişman olan yok gibi sanırıim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpsiz23 -- 9 Mart 2018; 22:52:43 >
  • Yalnız Uber'de de suç var biraz...Yurt dışında arabalar normal sıradan arabalar...Trafikte hiç anlaşılmıyor ne olduğu...Burada koca koca siyah renkli Viano,Vaneo bilmemne...Adamlar da anlıyor tabii...

• Devletin taksicilere ötv indirimi yapmasını şimdi daha iyi anlıyorum demek ki kaliteyi eşitlemek istemiş çok çakallık yapmış amaaa UBER daha çok ses getirmeyi başardı ama devletin bu planı tutmadı..

• Bundan iki yil once mecidiyekoyden taksi ceviriyordum. El ettim, bi taksi orta seritte digeri sag seritte soldaki dolu sandim el edince sagdan gelen durdu soldan gelende arksmda durmus gormedim onu beni gecmis. Bende dedigim gibi sag seritten gecen taksiye bindim. Vay efendim ben onun musterisiymisimde o neden beni arabasina almis. Yolda onumuze kirmalar ustumuze kirmalar.

Kaldi ki olay ne benim nede bindigim taksi in bi kusuru hatasi var. Sen soldan basip gidiyosun el edincedd beni gecip durdun ben ne biliyim senin durdugunu yoneldim diger taksiye.

Bi kere taksideyim isiklardayiz kirmizi yaniyor ufak ufak kaya kaya gecmeye basladi ses etmedim herhalde saniye var yesil ysncsk sandim kirmizida usul usul gecerken sagdanda yesil yansn araba dogsl olarak yol onun hakki az kaldi carpacakti bizd. Bi iki dakika erken varip yeni yolcu almak icin benimde canimi tehlikeye atti.

Bi kere antalyadan geliyorum. Havaalani cikisi normalde metro kullanirim kartim olmadigi icin metro kullanmadim taksiye bineyim dedim o arada elimdede bi kagit var adama gidecegim yeri soyluyorum bi ysndanda o da saniyorki kagittan okuyorum. Beni istsnbulun yabancisi sandi. Baktim oyle dolaniyor. Pardon nereye gidiyorsunuz dedim o yol falanca yere gidiyor bizimle bi alakasi yok deyince. Adam afalladi ne diyecegini sasirdi. Bana dogruyu soyle seni sikayet etmeyecegim dedim beni dolandirmsyami calisiyodum bosa dolastircakmiydin dedim. Abi kusura bakma falsn dedi. Bu sefer yolu ben uzattim taksimetrede cikanin yarisini verdim gonderdim. Ik mık etmeye calisti firsat vermedim.

Ha iclerinden iyiside cikti karsima yalan yok. Bigun bi arkadasa araci olup bi araba sattim 2bin lirada komisyon aldim. O komisyondan kalan 250 lirayi koyup cebime isim olan bi yere gidiyodum. Baktim adam beni en kisa yoldan goturuyor benimde bilmedigim tahmin etmedigim. 15 dakikalim isim vardi. Adama taksimetreyi kapat bekle dedim 25 lirasini verdim. Donerken taksimetreyi sctirdim abi acmisin yemek yedinmi dedim bugun yogundum yemek yiyemedim dedi. İskembe severmisin diye sordum severim dedi. Çek cennete kinsciya dedim gittik o islembe bdn kellepaca yedim bi yarim bas ayiklatti taksici bende bi porsiyon kokrec aldim gerisin geri semte donduk adamin parasini verdim yolladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Yalnız Uber'de de suç var biraz...Yurt dışında arabalar normal sıradan arabalar...Trafikte hiç anlaşılmıyor ne olduğu...Burada koca koca siyah renkli Viano,Vaneo bilmemne...Adamlar da anlıyor tabii...

o araçları yazın turistleri gezdirmek için kullanıyorlar.bu yüzden kışın iş yok diye boşta kalan şoförler uber çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Yalnız Uber'de de suç var biraz...Yurt dışında arabalar normal sıradan arabalar...Trafikte hiç anlaşılmıyor ne olduğu...Burada koca koca siyah renkli Viano,Vaneo bilmemne...Adamlar da anlıyor tabii...

o araçları yazın turistleri gezdirmek için kullanıyorlar.bu yüzden kışın iş yok diye boşta kalan şoförler uber çalışıyor.

Eyvallah...

• Devam devam. Sesiniz daha çok duyulsun da herkes nefret etsin sizden.

• Keşke şoför, araç sahibi vs. ayrım yapılmadan taksi plakası iptal edilse arabaları da trafikten ömür boyu men edilse..

Ama böyle bir şey olur mu? HAYIR.

Allah bilir arkada bu taksiciler ile ne işler dönüyor. UBER'i ülke dışı ederler de bu çakal sürüsünü yine ellemezler.

Bir de ekmek parası kazanıyoruz diye ağlamıyorlar mı.. sana ekmek verenin geçmişini...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.