Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.515
Cevap
134
Favori
282.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
Giriş

M4 GT3 ü bende istiyorum umarım gelir ama Porsch iyi oldu gerçekten

• Power pack'teki biberli yarışlar gerçekten çok zevkli olmuş.Evet zorluk olarak baya zorlayabiliyor. Ama tampona tampona giden yarışlar baya heyecan katıyor. Özellikle ilk 4-5 araba, biraz arayı açabiliyor.Genelde birincilik mücadelesi bu araçlar arasında oluyor. Yapay zeka burda gerçekten çok iyi, sanki online bir yarışta gerçek kişiler ile yarışıyormuşsun gibi bir his veriyor. Yani dediğim gibi biraz zorlayıcı ama yine de zorluk kabul edilebilir seviyede. Pist ve arabayı alışınca birinci bitirmek çokta zor olmuyor. Ayrıca vr'sız ve vr ile oynadığım zamanlar arasında, 1-2 sn fark olabiliyor.Vr ile oynarken biraz daha hızlı oluyorum. Yani kısaca 2 biberli yarışları herkese tavsiye ederim. Power pack'in bence en güzel modu bu olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisansların hepsi altınla bitti.Mclaren Mp4/4 1988 i para vermeden almış oldukGran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | Bundan sonra görevlere odaklanıp onları da bitirip sonra online a geçiş yapmayı düşünüyorum.Şu ana kadar oyun gayet hoşuma gitti.Sabah erken kalkan benim gibi birine bile uyku saatinden feragat ettirmede başarılı.

Bu arada pist deneyimlerinde güzel para veriyormuş.O da güzel olmuş.Para sıkıntısı çekmeden ilerlemek mümkün gibi duruyor şu ana kadar.

Bravo walla. Ben pist deneyimlerinde çıldırdım. Daytona yı Gold yapmak istiyorum ama defalarca denememe rağmen olmuyor :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tebrikler, tüm lisansları altın yapmak çok zorlayıcı.

Power packi az oynayabildim;bu yeni yarışlarda araç modifiyesi yok galiba.1. olmak epeyi zor gibi.1.ve 2. araçlar alıp başını gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Update 1.67 for Gran Turismo 7 will be released on January 29, 2026. This video introduces some of the content introduced in this update including the Hyundai ELANTRA N TC '24, a track-only version of the Elantra developed for racing victory, the Porsche 911 GT3 R (992) '22, a pure racing version of the 8th generation 911, and the Xiaomi SU7 Ultra '25, the smartphone giant's vision of the ultimate mobility vehicle. *For more details regarding Gran Turismo 7, please visit the official website at https://www.gran-turismo.com/ 2026年1月29日、『グランツーリスモ7』はアップデート(1.67)を実施します。 勝利のために研ぎ澄まされた、サーキット専用エラントラ、ヒョンデ エラントラ N TC '24。8代目911に用意されたピュアレーシングマシン、ポルシェ 911 GT3 R (992) '22。そしてスマートフォンの雄が放つ究極の移動体、シャオミ SU7 Ultra '25など、多岐にわたるアップデート内容の一部を映像でご紹介いたします。 *『グランツーリスモ7』に­関するより詳しい情報は、グランツーリスモ公式ウェブサイト「グランツーリスモ・ドッ­トコム」をご覧ください https://www.gran-turismo.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=HfOO_8uhJuE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • x (formerly twitter)
    山内 一典 / Kaz Yamauchi (@Kaz_Yamauchi) on X
    https://x.com/i/status/2016805060643004652

• Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 29 Ocak 2026; 13:11:8 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt

Kendi kütüphanemizdeki arabalarla yarışamıyoruz zaten. Her etkinlikte 3 tane araba seçme hakkı veriyor. En baştaki yani biber simgesi olmayan araba ile yarışınca çokta zor olmuyor bence. Diğer iki araç seçimi zorlayıcı olabiliyor.Ama şöyle bir şey farkettim.Her etkinlik aynı olmuyor.Bazı yarışlarda 2 biberli araç ile çok kolay kazanıyorken, bazı yarışlarda 2 biberli yarışı kazanmak baya zorlayıcı olabiliyor.Bunu da bazı pistlerde hızlı iken , bazılarında yavaş olmama bağlıyorum.Mesela ben Willow Springs International Raceway'da kesinlikle hızlı olamıyorum. Yavaş kalıyorum. O yüzden biber simgesi olmayan bu pist yarışı benim için zorlayıcı olabiliyor. Yani birazda bu zorluk pisti iyi bilip , bilmemeye bağlı. Ne kadar iyi bilirsen o kadar hızlı ve kolay olabiliyor.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.