< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 21 Aralık 2017; 15:6:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 21 Aralık 2017; 15:6:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Psychedelic Reflection demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
istemezse bakmaz ne lan civciv mi doguruyorsun ? Insani ahlaki boyutunu gectim yasal olarak bu azgin köpeklere yaptirim gelmesi lazim öyle devlet bakacak zaten vurusalim diye bir sey olmaz |
Dikkat ederseniz ben dovmek istiyorum mu dedim yada dövdüm mu ne alakasi var. Biz suan cocuga bakıyoruz. Sadece etkilendigim olayi paylastim sizle. Ama dh nin yarisi malesef sizin gibi herseyi her konuyu elestiren kotuleyen ergenlerle dolu.Dovmek ısteyen burdaki hamile diger kadinlar ki onlarinda suan nasil psikolojide olduklari ve karninda bebekleri oldugu icin de boyle dusunmeleri normal.
|
amma boş yapıyorsun adamın asabını bozuyorsun
|
Heeee oldu anasını satıyım nasıl olsa devlet bakiyyyy diyip seviş seviş çocuk yap nasıl olsa devlet bakiiiyy.
![]() |
Psychedelic Reflection demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
18 yaşına kadar bakmak zorundalar. |
En az 3 çocuk yapın devlet bakar... Sonuçlarını bu forumda görebilirsiniz.
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychedelic Reflection -- 16 Aralık 2017; 17:14:52 > |
|
|
|