Yani pos cihazında diş kliniği görünüyorsa diyorsun degil mi hocam? Oyle olması lazım. Gerci olmasa da baska seçenek yok. Deneyeyim bakalim ne olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (816. sayfa)

-
-
Teşekkürler hocam, çok nadiren kullandığım bir şeydi ama gerçekten ihtiyacım olduğunda kullanamadım.
Genel bir soru olacak ama belge talebi diye bir özellik eklenmiş. Vize görüşmeleri için e-imza geçerli oluyor muydu ki? Enpara'da birikim tutmak da çok mantıklı gelmiyor artık, keşke başka hesaplarda tutsaydım.
-
mtv de mi ödemediniz?
-
aynı fiyata kendi özelinde cüzi indirim yapıyor, yakıt market çeki veriyor gibi gibi.
-
Arkadaşın yazdığı gibi mcc kodu doğru ise sayar.Pederin diş tedavisini yine özel diş kliniğinde enpara kk ile 6 taksitte ödedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 19 Haziran 2025; 9:38:56 > -
zamanında hastaneye yaptığım ödeme kampanyaya sayılmamıştı. arayıp itiraz ettim. pos cihazı genel satış olarak ayarlıymış o yüzden birşey yapamayız dediler. peki ben mcc kodunu nereden bileyim, koca hastane hata yapmaz diye düşündük. önce ufak miktar çektirin sonra bizi arayın biz mcc kpdunun doğruluğunu söyleriz dediler. o yüzden hep risk faktörü kulağımda küpe duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir onda kullanıyorum hocam, anladığım kadarıyla artık sadece onda kullanabileceğim :)
-
Aynı şekilde vakifbankta sorun yaşamıştım. Akaryakıt kampanyasi vardi. Adamlarin posu bilmem ne geçiyormuş. Dedim ne bileyim ben. Sonuçta harcamisim o parayı. Gecersiz saymislardi. 2 güne kadar belli olur hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 güne kadar belli olur hocam. Muhtemelen gecerli olacak.
provizyondan çıkınca harcama taksitlendir aktif olur.
-
Ben kampanya başladığımdan beri YouTube iadesi alıyorum hiç sorun yaşamadım daha, üyeliği nerden yaptınz , ben pc üzerinden YouTube sayfasından yapmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 20 Haziran 2025; 9:31:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diş kliniği, diş deposu, mtv, belediye vergileri, trafik cezası vs. doğru mcc kodu verilmişse taksitlendiriyor. Denendi.
-
Özel diş kliniği mevzusunu sonuclandirdim arkadaslar. 6 taksit yaptım. İşin kötüsü aklıma gelmedigi icin öncekini taksitlendirmemistim. Saglik olsun. Hepinize tesekkurler
Hocam beyanlı trafik cezasını ödeesem taksit yapar mı ? İndirimli ödemek için çabalıyorum taksit olursa enparadan beyanlı kredi kartıyla ödeyeyim olursa
Her türlü sağlık işlerine taksit yapıyor.
Yeterki pos sağlık olarak görülsün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ekleme yapayım, direkt acente üstünden mail order ile ödediğim konut sigortasına da sonradan 6 taksit yaptı.
-
Trafik cezasını beyanla ödesem taksit yapar mı ? Cevap verecek babayiğit var mı
Beyanla vergi dairesinin sitesinden ödeyip sonra yaptırdım uygulamada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen sene enpara kartım vardı yaptım bir cahillik kapattırdım. Bu sene bana küsmüş olmalı ki 3 kez başvurmama rağmen kredi kartını reddetti. Limitle alakalı bir durum yok niyeyse anlamadım.
-
Sbmdeki fiyatlardan yapılıyor mu hocam geçmişte çoğu kişi daha fazla prim söylendiğini belirtmiş firmaya gidince
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X