Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.375
Cevap
539
Favori
1.963.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani pos cihazında diş kliniği görünüyorsa diyorsun degil mi hocam? Oyle olması lazım. Gerci olmasa da baska seçenek yok. Deneyeyim bakalim ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, çok nadiren kullandığım bir şeydi ama gerçekten ihtiyacım olduğunda kullanamadım.

Genel bir soru olacak ama belge talebi diye bir özellik eklenmiş. Vize görüşmeleri için e-imza geçerli oluyor muydu ki? Enpara'da birikim tutmak da çok mantıklı gelmiyor artık, keşke başka hesaplarda tutsaydım.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

mtv de mi ödemediniz?

• wolkien kullanıcısına yanıt

aynı fiyata kendi özelinde cüzi indirim yapıyor, yakıt market çeki veriyor gibi gibi.

• Pi kullanıcısına yanıt

Arkadaşın yazdığı gibi mcc kodu doğru ise sayar.Pederin diş tedavisini yine özel diş kliniğinde enpara kk ile 6 taksitte ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 19 Haziran 2025; 9:38:56 >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    zamanında hastaneye yaptığım ödeme kampanyaya sayılmamıştı. arayıp itiraz ettim. pos cihazı genel satış olarak ayarlıymış o yüzden birşey yapamayız dediler. peki ben mcc kodunu nereden bileyim, koca hastane hata yapmaz diye düşündük. önce ufak miktar çektirin sonra bizi arayın biz mcc kpdunun doğruluğunu söyleriz dediler. o yüzden hep risk faktörü kulağımda küpe duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

Bir onda kullanıyorum hocam, anladığım kadarıyla artık sadece onda kullanabileceğim :)

Aynı şekilde vakifbankta sorun yaşamıştım. Akaryakıt kampanyasi vardi. Adamlarin posu bilmem ne geçiyormuş. Dedim ne bileyim ben. Sonuçta harcamisim o parayı. Gecersiz saymislardi. 2 güne kadar belli olur hocam.  

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

2 güne kadar belli olur hocam. Muhtemelen gecerli olacak.

• Pi kullanıcısına yanıt

provizyondan çıkınca harcama taksitlendir aktif olur.

• Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    Ben kampanya başladığımdan beri YouTube iadesi alıyorum hiç sorun yaşamadım daha, üyeliği nerden yaptınz , ben pc üzerinden YouTube sayfasından yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 20 Haziran 2025; 9:31:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diş kliniği, diş deposu, mtv, belediye vergileri, trafik cezası vs. doğru mcc kodu verilmişse taksitlendiriyor. Denendi.

• Özel diş kliniği mevzusunu sonuclandirdim arkadaslar. 6 taksit yaptım. İşin kötüsü aklıma gelmedigi icin öncekini taksitlendirmemistim. Saglik olsun. Hepinize tesekkurler

• Dumura Uğrayamayan Adam kullanıcısına yanıt

Hocam beyanlı trafik cezasını ödeesem taksit yapar mı ? İndirimli ödemek için çabalıyorum taksit olursa enparadan beyanlı kredi kartıyla ödeyeyim olursa

• Pi kullanıcısına yanıt
    Her türlü sağlık işlerine taksit yapıyor.

Yeterki pos sağlık olarak görülsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ekleme yapayım, direkt acente üstünden mail order ile ödediğim konut sigortasına da sonradan 6 taksit yaptı.

• Trafik cezasını beyanla ödesem taksit yapar mı ? Cevap verecek babayiğit var mı

• player2974 kullanıcısına yanıt
    Beyanla vergi dairesinin sitesinden ödeyip sonra yaptırdım uygulamada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene enpara kartım vardı yaptım bir cahillik kapattırdım. Bu sene bana küsmüş olmalı ki 3 kez başvurmama rağmen kredi kartını reddetti. Limitle alakalı bir durum yok niyeyse anlamadım.

Sbmdeki fiyatlardan yapılıyor mu hocam geçmişte çoğu kişi daha fazla prim söylendiğini belirtmiş firmaya gidince

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.