Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onkuba , onkuba Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (10 Mobil) - 13 Masaüstü11 Mobil
5 sn
41.598
Cevap
341
Favori
962.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 20762077207820792080
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam söylediklerinizi anladım ama bendeki durum tam da öyle değil aslında. Anormalin üzerinde duraksamaya yakın işlem yapıyor klasör olarak yüklersem. Mesela 110 mb boyutunda bir uygulamamın klasörünü attım o bile 30-40 saniye arası sürdü yüklemesi.

Neyse hocam bunu da geçtim zaten şu sıralar daha önemli bir problemim var günlerdir onunla uğraşıyorum. Zaten o yüzden drive'a yedekleme yapmaya çalışıyorum, ardından temiz bir format atıp problemimi test edeceğim. Maşallah herkes burada derdini söylüyor ben de tekrar dile getireyim :D

Bende testlerde bir problem yokken pratikte hiçbir platformdan ne upload ne download olarak 300-400 mbit üzeri hız alamıyorum. (IDM hariç). Steam olsun Epic olsun tarayıcı olsun mesela şu upload işi olsun... ne olursa olsun; ne indirirken ne yüklerken bir şey sanki beni kısıtlıyor ve 300-400 hızlarını geçemiyorum pratikte. Bariz bir darboğaz var. Sistemim çok eski donanımsal bir sorun da olabilir benden başka eski pc'si olup da böyle interneti olan varsa yazabilir sonucu. Bir süre daha çözemezsem zaten konu açmayı da düşünüyorum forumda.

Modem restart konusunda ben de şunu belirteyim; 2 gündür modem res atınca modem internete bağlanmıyor en az 1-2 kere daha üst üste modeme res atınca yeşil ışık yanıp internete bağlanıyordu. Bugün 2 defa denedim bu sorun düzelmiş.

Ayrıca verdikleri modemde kurulumun uzaktan yapıldığını da yeni öğrendim. Çok saçma.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• Denemek isteyen varsa verdikleri modeme root atma yöntemi paylaşmış birisi (ZTE H3601P v9.0)

Ben şu an bu riski alamam, brick olur falan.

TurkNet Destek Buradatecholay sosyal
    Çoğu modemde çalışan root yöntemi
    https://techolay.net/sosyal/konu/cogu-modemde-calisan-root-yontemi.39884/

TurkNet Destek BuradaEnesyoutube
    Not: Video eğitim amaçlı çekilmiştir, Yaparken sorumluluk size aittir. Düzgün çalışabilmesi için ubuntu 20.04 gereklidir Videodaki github dosya linki: https://github.com/enoymuss/modemrootkit
    https://www.youtube.com/watch?v=BS5W55hCYTA&feature=youtu.be

Ek: Paylaştığım arkadaşın bu forumda da detaylı bir paylaşımı mevcut, attığım konudan teknik detayları okuyabilirsiniz.

TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Buradadonanımhaber forum
    H298A V9 sürümü root hesabı aktif etme | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/h298a-v9-surumu-root-hesabi-aktif-etme--151712446

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 18 Eylül 2025; 15:55:49 >

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Uygulama üzerinden açıyorum da. Video ekleme falan yok. Resim ekleme varmı hatırlamıyorum. Resim eklesem de anlamsız kalır. Ne yapmalıyım? Özellikle neyi belirteyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Size daha iyi bir internet deneyimi sunabilmek için 19.09.2025 tarihinde, 02:00 - 06:00 saatlerinde sistemlerimizde bakım çalışması yapacağız. Bu süre zarfında hizmetinizde kesintiler yaşanabilir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. B001

Bölgesel sanırım. Bana gelen bir mesaj olmadı.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

Bu sms bana da geldi. Umarım akşam saatlerinde olan sorunlar düzeltilir.

Bana da geldi. Bugün bufferbloat testimde de biraz sapmalar vardı umarım düzelir.

• Pazartesi günü bağlanan gigafiberde şu anlık durum.

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototrof -- 19 Eylül 2025; 0:32:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olmayı düşünen var ise diye yazıyorum. Şu ana kadar yaşadığım en kötü tecrübe Turknet ile oldu. 2025 yılında başkentte merkezi bir lokasyondayım ve 3 gündür internet yok. evet 3 gündür sanki dağ başındaymışsınız gibi. Ne bir destek var ne de kimseye ulaşabiliyorsunuz. Ürün satarken formu doldurduğunuz gibi arayan firma, teknik aksaklıkta ortalıkta yok. Bir haftadır interneti kesik olanlar var.

Sebebi ise daha komik modeme reset atmak TurkNet Destek Burada 

Üstte Turknet desteğin yazdığı gibi sürekli otomatik mesajlar geliyor sadece. Başka hiç bir şey yok..

• İyi forumlar nit kaç gün önceden yazdım tekrardan yazayım dedim,Ben İstanbul Bayrampasa Kiptaş Konutlarında oturuyorm.Site yönetimine sordum türknetin çalışması var mı diye gigafiberle ilgili var dediler.Altyapı sorgulamasi yaptığımda da yakında gelecek diyorlar.Sorum su @TurkNetDestek son durum hakkında bilgi alabilir mıyım? Devlet sırrı değil ise şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akşam üstleri ping ve jitter sapıtması yeniden başladı, yaklaşık 1 haftadır sorun mevcut. Geçen seneki kanser döngüye yeniden başlamayalım Allah aşkına. Geçen sene denizyolundaki fiber hatta kopukluk var o onarılana kadar karahattındaki alternatif yolu kullanıyoruz, bu yüzden de akşamları yoğun saatlerde sorun oluyor denilmişti. Sorunun düzeltilmesi belki yarım seneyi bulmuştu. Hatta futbolda ŞL ya da Uefa maçları olduğu akşamlar "bu akşam Avrupa maçı var efendim o yüzden oluyor" diye pişkin pişkin cevap veriyorlardı.

Akşamüstü iki el oyun oynayalım diyoruz ama yok şu rezalete bak !

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 19 Eylül 2025; 21:38:34 >
    "ioz" adlı kullanıcı ile asla alışveriş yapmayın, ne mal satın ne de mal alın. Kendisi eline gelen sağlam ürünlere zarar verip iade istemekte, normal olarak iade kabul etmeyen satıcılara da olumsuz referans verip satıcı profilini zedelemektedir. Kullanıcının profilinden daha önce başka kişiler hk açtığı benzer konulara da ulaşabilirsiniz. Sahibinden ve Sanalpazar üzerinden yüze yakın satışım olmuştur, görüldüğü üzere forum üzerinde yaptığım diğer satışlardan da aldığım referanslar mevcuttur. Alışveriş yaparken aklınızda şüphe kalmasın, iyi forumlar.

• Her aksam wireguard protokolu (udp/51820) bant daralmasi uygulaniyor veya baska teknik bir sorun var. Yurt disi sunucularima erismekte zorluk cekiyorum, google coktugu gunden bu yana boyle surekli arada packet loss, yavaslik vs oluyor aksam saatleri, illallah ettirdi gercekten...

Protokol degilde routing ile alakali bir problem de olabilir, trace route ekliyorum.

TurkNet Destek Burada

İki gün önce; Süper Lig erteleme maçı, FB-Alanya, internet sapıttı.

Bugün Göztepe-BJK, yine anormallik var.

Geçmiş olsun, son kalelerden biri de düştü.

Hani fiber şöyle, simetrik böyle, Ipv6 öyleydi.

Kulodfare doğrulama ? Demek ki bağlantı güvenliğinde sıkıntı var? Ipv6 temiz ip teorimide tırttladı gibi.

TurkNet Destek Burada

sürekli ping gönderdiğimde bazı istekler time out oluyor.

TurkNet Destek Burada

geçeli 2 hafta oldu valla tüm apartmana da övüyordum. gördüğüm herkesi turknetli yapmaya çalışıyordum. valla olmuyor böyle ya harbiden kime güveniyorsak patlıyor arkadaş bu nedir böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Eylül 2025; 23:52:42 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Site yönetimini ikna et herkese öv. Sonuca bak.

Ben 100 megabit superonline da bu gecikmeleri yaşamıyordum.

İşim gereği anydesk, online toplantılara sık katılıyorum. Anydesk üzerinde session düşmesi, toplantılarda anlık sesimin gitmemesi ya da donması sorunları yaşıyorum.

Bölgede gigafiber yeni kuruldu ondan mı diyeceğim de yine de mantıksız geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 19 Eylül 2025; 23:56:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20762077207820792080
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.