Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
44.536
Cevap
375
Favori
1.114.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
113 oy
Giriş

Hmmm, edindiğim bilgilere göre TurkNet abonelerinin birçoğunda sorun varmış bu son zamanlarda, özellikle bazı sitelerde yavaşlama, görsellerin yüklenmemesi gibi vb. sorunlar. Ancak bende bu sorunlar yoktu neden bilmiyorum. Acaba arka tarafta bir genel problem var mı veya varsa bunu çözmek için uğraşıyorlarmıdır. Ama dediğim gibi, Turknet uygulamasında teknik bilgiler kısmında çevrimdışı gözükmesi garip geldi, yani internet mevcut, hız, ping ve internetteki sitelerde de sorun yok gibi gözüküyor. Acaba destek kaydı açmaya gerek varmı bilemedim.

• İptv de ara ara sorunlar yaşamaya devam etmem nedeniyle daha fazla sabredemedim. Ttnet 500 megabit paketine aylık 800 tl teklif verdiler. Başvuru oluşturdum. Zaten Türknette ttnet in alt yapısını kullanarak maksimum 100 megabit veriyordu. Ps5 üzerinden online oyunlar oynuyorum umarım ping sorunu yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fueb -- 21 Eylül 2025; 13:12:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Facebook'tan banlandı diye Turknet'ten Telekom'a geçen yok mu? Her şey var bir o yok konuda. Belki Telekom'a geçince banınız açılmış olur...

Nokia 2110 &gt; 6110 &gt; Panasonic GD52 &gt; Nokia 7110 &gt; 3310 &gt; 6510 &gt; 3510 &gt; 6610 &gt; 6600 &gt; 6260 &gt; N8-00 &gt; Microsoft 950 XL &gt; Huawei P40 Lite &gt; Poco F7 - WAP &gt; GPRS &gt; 4.5G &gt; ADSL &gt; VDSL &gt; GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • Fueb F kullanıcısına yanıt

Son 1 haftadır IPTV'de ben de sorun yaşıyorum. Ben iptv hizmetinde sorun var sanıyordum ama Telegram kanalındaki duyuruda Türknet'in port yapılanmasından kaynaklanan sorundan takılmalar olduğunu yazmışlar.

Nasıl çözebileceğimi de bilmiyorum. Bugüne kadar Türknet'ten memnundum ama böyle sorun yaşayacaksam başka firmaya geçmek gerekecek demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sansüronline'da bile bu kadar takılmalı, donmalı seyrettirmezdi. 144p ile başlıyor videolar.

tamam, sansüronline'da da videoları 1080p izlemeye çalıştığımda ufak tefek donmalar yapıyordu. turknette 360p üzerine çıktığında yapıyor bu donmaları.

genel olarak vk.com ve vkvideo.ru deneyimi çok kötü turknette.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Ne diyon sen ya amigo. Neyin ithamını yapıyorsun? Burası forum sayfası amigoluk istiyorsan trübüne git. İnsanlar bir sorun yaşıyor ve paylaşıyor seni memnun edecek şeyleri söyle onları konuşalım sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fueb -- 21 Eylül 2025; 17:5:47 >
  • rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Aslında bende dediginiz gibi Türknetten çok memnundum. Ancak çözüm bulamadılar. Daha fazla sabredemedim. Bugün yinede tekrar deneyeceğim düzelme olursa bekletecegim

1 saat önce kayıt açmıştım, şimdi mail ile dönüş yaptılar. Sinyal sorunu tespit edilmiş ve konu TT'ye aktarılmış. Umarım sorunu çözerler. Peşin ödeme yaptığım için hiç başka firmaya geçme, para iadesi peşinde koşma gibi maceralar aramak istemiyorum açıkçası.

TurkNet Destek Burada

Resimler gene yüklenmiyor.

Çünkü prime time ve FB'nin maçı var yarım saat sonra.

Bende de basit Twitter videoları bile yüklenmiyor.

Vdsl'de yaşasam anlarımda, hem fiber hem kendi altyapısı.TurkNet Destek Burada 

ama X'de bir yavaşlama söz konusu bende de. her şey çok geç yükleniyor.

x dışında bir sıkıntı gözlemlemedim şuan.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Yurdışı çıkışlar patlak gibi

Kaç kullanıcısı varda prime time yiyoruz anlamıyorum. Bizm binada muhtemelen tek kullanıcı benim zaten. Superonline da bu olayı bu kadar hissetmiyordum. Twitterda her şey geç yükleniyor. Düzeltmezlerse kendileri bilir. Binamızda 1000mb superonline da geldi. Tekrar oraya geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 21 Eylül 2025; 20:24:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt

Ben de anlamadım, yaklaşık 3 senedir kullanıyorum, şu son iki haftaya kadar sorun olmadı hiç. TT altyapısı fiber.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Laneti birlikte getirdik TurkNet Destek Burada 

Birileri bizim düzgün internet kullanmamızı istemiyor

sorun çok ilginç. her yerde sıkıntı yok. misal iptv üzerinden 4k maç izliyorum sıfır donma ama X de içerikler geç yükleniyor.

ilginç şeyler oluyor.

EDIT: instagram'da da bir yavaşlık var. çok düşük çözünürlükle yükleniyor videolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Eylül 2025; 21:4:5 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.