Şimdi Ara

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
75
Favori
67.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Galaxy store den good lock uygulamasını indirim multistar eklentisiyle dex menüsünden 4k yı açabiliyorsunuz oradan deneyin bir de isterseniz.

• Beyler google tv uygulaması üzerinden satın alınan filmleri youtube filmler kısmından izleyebiliyoruz bildiğiniz üzere.

Dex modu kullanırken youtube filmler kısmına sansür uyguluyor maalesef. Youtube dan indirilen başka bir içerik izlenebilirken satın alınan filmler açılmıyor maalesef. Nasıl çözebiliriz bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

Bölge veya ülke değiştirip denediniz mi? YouTube uygulamasında.

• Geforcenow ultimate paketi deneyen oldu mu 4K monitör ile destek sağlıyor mu ?

• S22 ile usb-c kablosu uzerinden 4k monitore goruntu aktararak 2 yildir dex modunu kullaniyorum. Artik bazi sorunlar canimi sikmaya basladi. Goruntu gidip gelmeleri hatta bazen gelmemesi yuzunden kabloyu cikart tak yapmak zorunda kaliyorum. Klavye ve mouse gidip gelmeleri ve uygulama cokmeleri artmaya basladi. ayrıca telefon ekranı sürekli kendiliğinden uyanıyor ekran klavyesi falan açılıyor monitördeki kontroller telefona geçiyor. çok sinir bozucu bir hal aldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyhow -- 21 Şubat 2025; 8:55:34 >
  • Smart tv ye ekran yansıtma yapamıyor dex.
    S24 ultra telefon
    Axen smart tv 4k

Multistar yükleyip dex yüksek çözünürlük falan da seçtim ama bağlanacak gibi oluyor telefon, hatta TV de ekran kararıyor sonra geri bağlantı ekranı geliyor. Dex hata veriyor bağlantı kurulamadı diye.

Çözüm yolu var mı bunun?

• Merhaba, telefondan projeksiyona dex yansıtmak için type c to hdmi kablo bakıyorum. Önerdiğiniz marka var mı?

Sayfada ara ara ürün tavsiyelerinde bulunuldu; herhangi birini alabilirsiniz ama mutlaka bir güç girişi ve en az bir USB portu olsun. Ugreen ürünleri örneğin fiyatları biraz tuzludur, stokta bulmakta zorlaştı son zamanlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Cevap için geç olmuş olabilir; yinede yazalım.

TV'nizin işletim sistemini yazmamışsınız ama ondan kaynaklı olabilir. Genelde Android TV'deki Chromecast yeni ismi ile Google Cast sorun çıkartıyor. Öyle ise sürüm güncelleme yaparak deneyin.
    WebOS sistemlerde Dex sorunsuz mesela...

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Hocam ps5 için kullandığım monitörde dex için kullandığım şöyle bir adaptör var.

Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar)

Ben projeksiyon ile gezdirebileceğim, çok yer kaplamayacak ve güç kablosu istemeyen direk type c to hdmi kablo arıyorum. Düzgün çalışan bir marka bakıyorum, ugreen baya kablo kullandım zamanında tv box için falan, bakayım bir kablosu var mı

Samsung'un öyle bir kablosu var fakat dex çok hızlı pili tükettiği için şarj problemi yaşarsınız bilginiz olsun. Şarjı fulleyip en fazla yarım saat bir saat kullanabilirsiniz.

• Dex modunda telefonumda ve tek tuşla geçiş yaparak diğer iki cihazımda keyifle kullandığım Logitech Pebble Keys 2 K380s Kablosuz Klavye Amazon indiriminde 1.135 TL fiyatı ile fırsat ürünü olmuştur. Ayrıca Prime'lıysanız veya 100 TL forumdan aldığınız kupon varsa bal-kaymak 🤌🏻... İhtiyacı olanlar kaçırmasın:

amazon
    Logitech Pebble Keys 2 K380s Kablosuz Klavye, Çoklu Cihaz Özellikli, Kişiselleştirilebilir Kısa Yollar, Bluetooth, Taşınabilir, Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS, Easy-Switch, Türkçe Q, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07W6JJ257

• s25 ultra kullanıyorum samsung m7 monitör var dikey şekilde kullanıyorum dex başlatınca yatay mod haricinkullandırmıyor bunu dikey konumda kullanmak için bir ayar varmı baktım bulamadım sadece smart wiew yansıtabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.