Şimdi Ara

kingston 1,2 GB DATA TRAVEL dehset ucuz ladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rabitelli

carrefour'da 2GB 29.90 YTL. dün aldım

Alıntıları Göster
    dün karfur'da ben de gördüm. sanki çukulata satar gibi koymuşlar yolun ortasına satıyorlardı. çin mucizesi sanırım.

Orijinalden alıntı: omega3

dün karfur'da ben de gördüm. sanki çukulata satar gibi koymuşlar yolun ortasına satıyorlardı. çin mucizesi sanırım.

Alıntıları Göster
    KİNGSTON DT1 USB 2.0 BELLEK 2 GB

29.90 YTL

carrefour da fiyat buhttp://www.carrefour.com.tr/urunler.asp?Page=3&Cat=37&SubCat= buradan bakabilirsiniz mükemmel hemen almam lazım tükenmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrates94

KİNGSTON DT1 USB 2.0 BELLEK 2 GB

29.90 YTL

carrefour da fiyat buhttp://www.carrefour.com.tr/urunler.asp?Page=3&Cat=37&SubCat= buradan bakabilirsiniz mükemmel hemen almam lazım tükenmeden

Alıntıları Göster
    Dün akşam ben Armada Carrefour'a baktım, arkadaşım da İstanbul Yolu Carrefour baktı ve ikisinde de kalmamıştı. İyiki de kalmamış.

Ben de bugun mavibilgisayardan 2gb Bigboy aldım 35.70YTLye, üzerinde yazma 5.5MB/s, okuma 22MB/s yazıyor. Hemen test ettim, yazma 6MB/s, okuma ise 11MB/s çıktı. Bi kac farklı türde ve boyutta denemeler yaptım, hız değişmedi, yani yazdığım hızlar güvenilir. Nette çoğu yerde okudum, alıp kullananlar kingston için yazma: 1.5MB/s okuma:3-4MB/s olarak yazmışlar yorumlarında. Bu nedenle de iyi ki de yokmuş diyorum.

Ayrıca şu an piyasadaki bigboylar yeni bir parti. Yazın peynir ekmek gibi satılanların hızı yazma 13MB/s, okuma 17MB/s idi, hatta kutusu değişmediği için eski değerlerin üstüne yeni değerleri etiketle yapıştırmışlar. Ama olsun biraz daha yavaş belki ama yazın 33-34ytlye 1gb satılırken o fiyata şimdi 2gb aldık biz de...

The signature you have looked for cannot be reached at the moment. Please try again later.

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

bu aletlerin fiyatları baya ucuz ladı neden oldu anlamış değilim inamayacaksınız ama amerika da da 4 dolara satıyolar olucak iş değil

carff. 2 gb olan modeli 30 ytl şu an
    ayrıca alırken de dikkat edin piyasada çok fazla sahte kingston var, hatta pclabs ın bu yönde bir incelemesi mevcuttu sitelerinde,
    özellikle g.old dan sakın almayın sattığı kingstonların %90 ı sahteymiş

birde nerden nasıl alıcam diyorsanız
    üstünde ASNET etiketi varsa %100 orjinal dır

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

quote:

bu aletlerin fiyatları baya ucuz ladı neden oldu anlamış değilim inamayacaksınız ama amerika da da 4 dolara satıyolar olucak iş değil

carff. 2 gb olan modeli 30 ytl şu an
    ayrıca alırken de dikkat edin piyasada çok fazla sahte kingston var, hatta pclabs ın bu yönde bir incelemesi mevcuttu sitelerinde,
    özellikle g.old dan sakın almayın sattığı kingstonların %90 ı sahteymiş

birde nerden nasıl alıcam diyorsanız
    üstünde ASNET etiketi varsa %100 orjinal dır
    şu beyaz renkli kingstonlarsa bahsettiğiniz bende de var ama inanılmaz yavaş bir alet. Hatta daha sonra 17 liraya aldığım 1gb twinmosun yarısı hızında okuyor 1/4 1/5 hızında da yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pacman

şu beyaz renkli kingstonlarsa bahsettiğiniz bende de var ama inanılmaz yavaş bir alet. Hatta daha sonra 17 liraya aldığım 1gb twinmosun yarısı hızında okuyor 1/4 1/5 hızında da yazıyor.

Alıntıları Göster
    READYBOOST yani vista destekli ve yuksek yazma okuma oranina sahip olanlar hala cok pahali , bunlarin ucuz olmasi normal hem READYBOOST yani vista destegi yok hemde yazma okuma oranlari cok dusuk.

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Çinston veya Chinaston olmasın bunnar sakın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Alıntıları Göster
    bende aldım bugun 2gblık olanını 29 ytl ye

yazma hızının kotu oldugunu niye solemediniz daha once

neyse alet bana yetiyo saglık olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

READYBOOST yani vista destekli ve yuksek yazma okuma oranina sahip olanlar hala cok pahali , bunlarin ucuz olmasi normal hem READYBOOST yani vista destegi yok hemde yazma okuma oranlari cok dusuk.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Vistada elbette çalışacak bunlar,sadece çok hızlı yazmaz ancak kimse at koşturmuyor burada sorun yok

• quote:

4 $ olan sitenin adresini verebilecekmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana16

quote:

tabi READYBOOST destekli bir model tercih etmekte fayda var

Orijinalden alıntı: EdaisY

tabi READYBOOST destekli bir model tercih etmekte fayda var

Alıntıları Göster
    neden mi ucuz. Çünkü piyasada onlar kadar yavaş başka bir flash bellek daha görmedim.

Alacaksın Samsug 2GB 20MB/sn okuma 17mb/sn yazma

Vallaha ne yalan söyliim isterlerse 10 milyona versinler 2 GB lığı almam. Neden mi 2GB veriyi ona atmak büyük sabır ister

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

neden mi ucuz. Çünkü piyasada onlar kadar yavaş başka bir flash bellek daha görmedim.

Alacaksın Samsug 2GB 20MB/sn okuma 17mb/sn yazma

Vallaha ne yalan söyliim isterlerse 10 milyona versinler 2 GB lığı almam. Neden mi 2GB veriyi ona atmak büyük sabır ister

Alıntıları Göster
    bence anahtarlık olarak 1 gb 16 alınır arkadaşlar
    normal anahtarlıklar da zaten 4-5 ytl değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana16

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nirvana16

quote:

gerçi Alfredo Pacino sormuşsunda ben cevap verim
    http://www.buy.com/retail/product.asp?loc=2009&sku=202743549&adid=17662 1 gb usb 4,95$

hangi kartta readboost desteği var hangisinde yok anlamak için buraya bakabilirsiniz
    http://www.grantgibson.co.uk/misc/readyboost/?status=all

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 15 Mart 2007; 0:57:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karmaşık

quote:

Orjinalden alıntı: nirvana16

quote:

gerçi Alfredo Pacino sormuşsunda ben cevap verim
    http://www.buy.com/retail/product.asp?loc=2009&sku=202743549&adid=17662 1 gb usb 4,95$

hangi kartta readboost desteği var hangisinde yok anlamak için buraya bakabilirsiniz
    http://www.grantgibson.co.uk/misc/readyboost/?status=all

Alıntıları Göster
    ben muhasebeci de çalıstım bunların alış fiyatları acayip ucuz bir cep telefonu bayiinin faturalarını giriyordum 256mb SD kartların tanesi 1-2ytl den geliyor neredeyse..flash belleklerde öyledir sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpixel

ben muhasebeci de çalıstım bunların alış fiyatları acayip ucuz bir cep telefonu bayiinin faturalarını giriyordum 256mb SD kartların tanesi 1-2ytl den geliyor neredeyse..flash belleklerde öyledir sanırım..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar geçen sene alanlar üzülmesin carrefour a gelenler çin malı ve çok yavaş o paraya normal ama veri transferi için alınır 16ytl hiç bi şey deil hızlı olanları hala pahalı ama mesela en hızlısı bigboy 2gb hala fiyatı 96 ytl ye satılıyo

Orijinalden alıntı: freezzer

arkadaşlar geçen sene alanlar üzülmesin carrefour a gelenler çin malı ve çok yavaş o paraya normal ama veri transferi için alınır 16ytl hiç bi şey deil hızlı olanları hala pahalı ama mesela en hızlısı bigboy 2gb hala fiyatı 96 ytl ye satılıyo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: freezzer

ben 90 ytl ye almıştım6 ay önce. samsung lar süper yaa (yani bigboy )

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: freezzer

ben 90 ytl ye almıştım6 ay önce. samsung lar süper yaa (yani bigboy )

Alıntıları Göster
    evt öle bigboyla carrefourdaki usb yi test yaptık 2 gün önce 500mb lık dosyayı bigboy 32sn de kingstone 150sn de aldı içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezzer -- 15 Mart 2007; 14:27:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

evt öle bigboyla carrefourdaki usb yi test yaptık 2 gün önce 500mb lık dosyayı bigboy 32sn de kingstone 150sn de aldı içine

Alıntıları Göster
    dehşetm ucuzlamış ben 2 gb tını 40 ytl ye aldım

Orijinalden alıntı: E_N_E_S_32_32

dehşetm ucuzlamış ben 2 gb tını 40 ytl ye aldım

Alıntıları Göster
    Yeni sistem destekleri, kapasite genişlemesi, yeni teknolojiler (u3 gibi) ve vista ready (usb bellek bu desteği varsa ram gibi çalışıyor vistada) olmayan versiyonları ucuzlattılar ki elde patlamasın :)
    AMD athlon 64 X2 4800+ X2 MSI K9A2 PLATINUM anakart 2 gb kingston hyperx 066 mhz dual ddII ram (160+160+250) GB +1 TB Samsung sata II hdd Sapphire X2600XT GDDR4 pci-e X2 ekran kartı nec dvd-writer nec dwd-ram writer
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.