Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.830
Cevap
85
Favori
413.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsallah çözülür ve mağduriyetler de sayende giderilmiş olur...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beymen17

İnsallah çözülür ve mağduriyetler de sayende giderilmiş olur...
    Aynen öyle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam her zaman elimizden geldiği sürece her türlü destek sağlarız.
    İnşallah biran önce çözülür herkes derin bir oh çeker
    Bu serilerden sonra yaşayan yok zaten konuda kapanır

Alıntıları Göster

Burak bey merhaba. Değişimde kullanılan panellerde bir güncelleme varmı acaba çünkü ne kadar dikkat edersek edelim bu sorunu yaşadık acaba yeni panel ne kadar süre dayanır insan ister istemez düşünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Burak bey merhaba. Değişimde kullanılan panellerde bir güncelleme varmı acaba çünkü ne kadar dikkat edersek edelim bu sorunu yaşadık acaba yeni panel ne kadar süre dayanır insan ister istemez düşünüyor

Alıntıları Göster
    Hocam güncel panel gelir ama ne kadar süre dayanacağı hakkında bir şey diyemem kullanıma göre değişir

• Evet arkadaşlar ulaşamadığım 3 kişi kaldı, onlardan cevap bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Evet arkadaşlar ulaşamadığım 3 kişi kaldı, onlardan cevap bekliyorum.

Hocam toplam kaç kişi oldu şuan?
  • İnsallah bir sekilde foruma girerler yakin zamanda, yoksa kendileri icin yazik olacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam toplam kaç kişi oldu şuan?

Alıntıları Göster

Şu an benim ve Abdullah beyin listesindeki kişiler ile beraber 19 kişi oldu.

• quote:

Şu an benim ve Abdullah beyin listesindeki kişiler ile beraber 19 kişi oldu.

Alıntıları Göster
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    Beni de listeye ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scorpman kullanıcısına yanıt
    Hocam pm'den
    İsim soyisim
    Tel no
    Modeli
    Fatura tarihi
    İkamet ettiğiniz şehir i paylaşılmırsınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam pm'den
    İsim soyisim
    Tel no
    Modeli
    Fatura tarihi
    İkamet ettiğiniz şehir i paylaşılmırsınız?
    Pm den Göndermiştim.
    Gelmedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpman

Pm den Göndermiştim.
    Gelmedi mi?

Alıntıları Göster

Hocam ben sizi yeni zannettim, önceden pm attığınız için, eklemişim listeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ben sizi yeni zannettim, önceden pm attığınız için, eklemişim listeye.

Alıntıları Göster

• Şu an toplam 20 kişi oldu arkadaşlar.Pazartesiye kadar beklerim, ondan sonra bu son halini Abdullah bey ile paylaşacağım.

• quote:

Şu an toplam 20 kişi oldu arkadaşlar.Pazartesiye kadar beklerim, ondan sonra bu son halini Abdullah bey ile paylaşacağım.

• quote:

Hocam güncel panel gelir ama ne kadar süre dayanacağı hakkında bir şey diyemem kullanıma göre değişir

Alıntıları Göster
    "ne kadar süre dayanacağı hakkında bir şey diyemem "

Simdi ben 65 lg b9 kullaniyorum. Oled parlakligi 65 olarak. Oyunlarda bile. Paneli cok yormuyorum. Ama bu gibi sorunu garanti sonrası yasarsak arkadaslarin olayi herkes icin ornek musteri hizmetleri hizmeti olmaz mi ? Yani ben bu konuyu hatirlarim ve bu konuya gore lg bana yardimci olmazsa hukuki islem yaptirma hakkim oluyor o zaman degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

"ne kadar süre dayanacağı hakkında bir şey diyemem "

Simdi ben 65 lg b9 kullaniyorum. Oled parlakligi 65 olarak. Oyunlarda bile. Paneli cok yormuyorum. Ama bu gibi sorunu garanti sonrası yasarsak arkadaslarin olayi herkes icin ornek musteri hizmetleri hizmeti olmaz mi ? Yani ben bu konuyu hatirlarim ve bu konuya gore lg bana yardimci olmazsa hukuki islem yaptirma hakkim oluyor o zaman degil mi ?

Alıntıları Göster
    Hocam garanti süresi bitmiş bir ürün için yasal yollar ada başvursanız herhangi bir işlem yaptırmazsınız
    Buradaki değişim olacak paneller inşallah olur biran önce benim yoğun baskım ve Eğitim müdürü Abdullah beyin yoğun cabası sonucu LG özel bütçe ayırarak değişim olacak.

Garanti süresi bitmiş veya +3 yıl garanti uzatması yaptırmamışsanız, 2 yıl veya 5 yıl sonunda yetkili servis tarafından herhangi bir işlem yapılmaz.

İyi forumlar.

• quote:

Hocam garanti süresi bitmiş bir ürün için yasal yollar ada başvursanız herhangi bir işlem yaptırmazsınız
    Buradaki değişim olacak paneller inşallah olur biran önce benim yoğun baskım ve Eğitim müdürü Abdullah beyin yoğun cabası sonucu LG özel bütçe ayırarak değişim olacak.

Garanti süresi bitmiş veya +3 yıl garanti uzatması yaptırmamışsanız, 2 yıl veya 5 yıl sonunda yetkili servis tarafından herhangi bir işlem yapılmaz.

İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Insallah buradaki arkadaslaein sorunu çözülür.

Lakin bilmiyorum ama bilgilendirilirse iyi olur bana. Buradaki arkadaslarin tv si garantili mi suan ? Ee garantili ise o zaman niye lg direk degisim yapmiyor da arkadaslar bu kadar ugrasiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Insallah buradaki arkadaslaein sorunu çözülür.

Lakin bilmiyorum ama bilgilendirilirse iyi olur bana. Buradaki arkadaslarin tv si garantili mi suan ? Ee garantili ise o zaman niye lg direk degisim yapmiyor da arkadaslar bu kadar ugrasiyor ?

Alıntıları Göster
    Hocam buradaki arkadaşların garanti süresi bitmiş LG tarafından değişim olacak inşallah

Hocam b9 serisinden hiç yaşamadık şuana kadar inşallah sizin üründe olmaz

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.