|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullett -- 9 Ağustos 2017; 11:45:37 > |
|
selam kg arkadaşlar yeni mezun oldum e devletten asal yoklama başvurumu yaptım buraya kadar herşey normaldi fakat :D aile hekimine gittim ümraniye eğitime göz ve dahiliye polikliniklerine sevk etti beni orda sordum soruşturdum işlemlerimi yaptılar sağlık kuruluna randevu verdiler fakat ben gittiğim gibi muayene olmayacakmıydım :D orda bekleyenlerle az buçuk muhabbet ettim genelde muaf olmak isteyenleri sağlık kuruluna randevu vermişler ben anlamadım 2 yıl tecil etmek için çıktıgım yolda 21 gün sonraya sağlık kurulu randevusu verdiler hiç bir şey anlamadım yanlış bir şeyler yapmıyorumdur umarım :D askerlik şubesinede gittim oradaki hanım e devletten işlemler başladığı için mecbur doktor onayı lazım dedi. bana yardım edecek sesimi duyacak var mı :D garip bir korku var içimde ek olarak işlemlerimi yapan arkadaşa sordum yanlış bir şey yapıyormuyum diye tecil için gelmiştim felan o herhangi bir sıkıntı yok 21 gün sonra gel randevuna dedi(başka işle meşgul gibi dedi bunları o yüzden güvenmedim :D ) son olarak ise gününde muayene olanlar varmış ama pandemiden dolayı mı acaba 21 gün sonraya verdiler ? |
|