Şimdi Ara

DATRON 32' LCD RESİMLİ İNCELEME (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
18.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dakarai

Arkadışıma datronu aldık ilk etapda ekranı açmak zor oluyor bilmediği icin ben tabii baya pişmiş bir datron kullanıcısı olarak ona yol gösterdim neyle karşılaşacağınızı tekrar tekrar yazayım .
    1 )kesinklikle ekran kalibrasyonu yapılmalı . bu şart ve şart ben bunu bilmediğimden aletten ilk başta nefret ettim .
    2 ) 1 1.5 metre çok iyi mesefa en çok zevk aldığım indirdiğim hd clipleri ve filimleri seyretmek . Nette başka bir monitörde dolaşamıyorum bile .
    3 ) 5 gün aletten nefret ediyorsunuz arkadaşımda aynı aşamadan gecti bana bunu nasıl aldırdın dedi şu an ise iyike almışım diyor bana teşekkür ediyor
    4 ) bence 1280:768 de 1:1 denen olay 100/100
    5 )monitörlerle kıyaslarsak
    225 bw bende vardı 2 tane bunu aldığımda bile duruyorlardı 1 tane 19 inch var bir tanede 17 inch samsung 710 var şu an
    Datron o kadar cANLı ki inanılmaz renkler sanki ehranda oynuyor çok ama çok fazla renkli sakın ters anlamayın bu renk açma değil o kadsar güzel renkleri veriyorki ve parlak ekranı ben benq 24 inch çok inceledim satın alıcaktım 22 den enye upgrade ediceğimi bilmiyordum 24 ufak geliyordu ama 30 inch apple lar gerçekten pahalıydı . 24 inch benq ne kadar yerden yere vursam az sakın forumlarda övenlere kanmayın gidin inceleyin inanılmaz soluk çok kötü renkler tam bir takoz hele fiyatı 500 ytl 22 inch 2000 ytl 24 inch hemde daha kötü bir monitör çok komik
    Datron 6.5 ms ve ben genelde counter strike source oynuyorum daha bir kere bile ghosting görmedim alete bayılıyorum daha öncede yazdım ilk 5 gün aleti hic beğenmedim yaşımdan dolayı gelirim iyi yani umurumda değil 1300 e bulduğum aleti 900 e satıcaktım gidip başka bir şey arıyacaktım Yani benim malım diye övmem aman aldım en iyisi demem ama o kadar araştırdımki bunu almadan önce ne bulduysam okudum ve görmeden aldım fakat 5 gün sonra ne kadar haklı olduğumu anladım bana güvenin alın çok mutlu olucaksınız ha hala bir tane 3 gün beliren kırmızı noktam duruyor ekranda ama ben gerçekten çok mutluyum ve yalnızca monitör olarak kullanıyorum arkadaşım hem tv hem monitör olrak aldı o kablo tv de görüntünün çok kötü olduğunu yazmış dvd ise çok iyiymiş ama ben ona bunu monitör olarak tavsiye ettim zaten oda tv olarak kullanmaktan vazgecti salondan bilgisayar odasına alıcak . SOn ise HDTV cliplerimi Pc den iananılmaz bir zevkle izliyorum Benq 24 inch alıp bunu görseydim çok ağlardım . dediğim gigi hele nette gazmak çok ama çok zevkli bence mükemmel bir monitör bu tabii kendinizi bunla sınırlı tutmayın gidin başka lcd tvleride araştırın artık lcd ler bence monitör olarak çok iyi birde 1900x1200 den bahsedeyim bende amd 5600 2 mb ddr2 800 mhz ve 8800 gtx var ben oynıyamazken 1900x1200 siz neyini düşünüyorsunuz ??? hala bilmiyenlere söyleyeyim bugün oyunlarda 1280x768 gerçekten tam bir standart olmuş zaten hd standartı 1280 x 720 ve aa fsa qca ları açınca inanaın bana cözünürlüklerde en ufak bir fark olmuyor eğer lcd tv forumlarını incelerseniz 1900x1200 ve 1280x720 arasındaki farkı anlamak icin 42 inch ve üstü olması gerek hatta 42 inch de bile zor diyorlar ancak 50 inchde analaşılınabiliniyor muş . bunlar kulağınıza küpe olsun daha ps3 ün bile 1900x1200 oyunu yok yani size benim benq 1900 x1200 diyene gülün gecin 24 inchde bir anlamı yok ona senin 42 ve üzeri alman gerek farkı anlaman icin diye cevap verin ve ona kendi parlak ışıl ışıl yanan lcdnizi gösterin ben bir medivieal 2 oyunuyorum ekranı görmelisiniz hele counterda gidin kendinize bir iyilik yapın paranız varsa gercek upgrade yapın 32 inch bir lcd alın datron demiyorum hic bir marka fanatikliğim yok ama datron fiyatına görre inanılmaz iyi fakat bence lcd ler monitörlere bariz bir fark atmış 38 yaşında hayatımın 23 senesini pc monitörü karşısında geçirmiş biri olarak yazdım bunları. yani amatör değil tamamen profosyonel olarak bakın yazdıklarıma .

Alıntıları Göster
    açıkçası sadece monitor olarak kullanılacak bir televizyona bu kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor.
    Tabi herkesin düşüncesine, hayat tarzına, hayat standartlarına saygılıyım...

Ama benim gelirim belli oldugu için durum bu.
    TV'de üstün performans olmalı bir LCD'de benim için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fb100.Yil

açıkçası sadece monitor olarak kullanılacak bir televizyona bu kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor.
    Tabi herkesin düşüncesine, hayat tarzına, hayat standartlarına saygılıyım...

Ama benim gelirim belli oldugu için durum bu.
    TV'de üstün performans olmalı bir LCD'de benim için...

Alıntıları Göster
    Bugün Kipa-Bornova da bu ürünü tekrar gördüm.
    fiyat aynı.
    1299/18

dvd oynadığı için resim kalitesi tam belli olmuyor.

Ayni kipada 8-9 ürün var indirimde.
    Aklımda kalanlar:

SABA 37" LCD 1999 ytl
    SEG Plazma 2249 ytl (5+1 ses sistemi ile beraber)
    Sony 40U serisi LCD ler
    Philips Plazmalar

sanırım hepsi son ürün indiriminde.

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: onbes

Bugün Kipa-Bornova da bu ürünü tekrar gördüm.
    fiyat aynı.
    1299/18

dvd oynadığı için resim kalitesi tam belli olmuyor.

Ayni kipada 8-9 ürün var indirimde.
    Aklımda kalanlar:

SABA 37" LCD 1999 ytl
    SEG Plazma 2249 ytl (5+1 ses sistemi ile beraber)
    Sony 40U serisi LCD ler
    Philips Plazmalar

sanırım hepsi son ürün indiriminde.

selamlar

Alıntıları Göster
    Bu tv yi doğubanktan fln peşin paraya 1000 ytl ye alabilirmiyim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tej90 -- 3 Haziran 2007; 19:08:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tej90

Alıntıları Göster
    1000 ytl' ye vermezler gibime geliyor. 1100 civarı alınabilir belki. En iyisi Doğubank' a gidip sormak.

• quote:

Alıntıları Göster

umarım 1:1 pixel mappingden bahsetmiyorsun..Çünkü üründe bu özellık yok maalesef..

Fazla abartmışın gibi geldı bana bi datron sahıbı olarak (: bende aynı lcdyi kullandım bir süre ancak pc için yeterli değil onu belırteyım tekrardan..

Ancak xbox360,ps3 gibi next gen konsollar ve uydu yayınları için cok başarılı bir cihaz..

tej90

SAnmıyorum o fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: akay635

1000 ytl' ye vermezler gibime geliyor. 1100 civarı alınabilir belki. En iyisi Doğubank' a gidip sormak.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

1100 de olur yaws.Doğubankta Datron markası varmıdır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

umarım 1:1 pixel mappingden bahsetmiyorsun..Çünkü üründe bu özellık yok maalesef..

Fazla abartmışın gibi geldı bana bi datron sahıbı olarak (: bende aynı lcdyi kullandım bir süre ancak pc için yeterli değil onu belırteyım tekrardan..

Ancak xbox360,ps3 gibi next gen konsollar ve uydu yayınları için cok başarılı bir cihaz..

tej90

SAnmıyorum o fiyata

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

tej90

SAnmıyorum o fiyata

Sayın PeGaSuS peki önericeğiniz bir lcd varmı ? bu fiyat aralığında 1:1 yapan ?

• quote:

tej90

SAnmıyorum o fiyata

Alıntıları Göster
    quote:

tej90

SAnmıyorum o fiyata

Dostum 1100 e bulamayızmı Yada 1000 YTL'ye 26" bir LCD TV

• quote:

quote:

tej90

SAnmıyorum o fiyata

Dostum 1100 e bulamayızmı Yada 1000 YTL'ye 26" bir LCD TV

Alıntıları Göster
    dakarai

bu fiyata bu kadar iyi performans veren ürün bilmıyorum şu an..Ancak benım performanstan kastım oyun konsolları ve uydu yayınları üzerıne..Pc monıtoru için gercektende kullanışlı değil 1:1 özelliğinden yoksun olmasından dolayı..

Hem datron32' hemde samsung 32' lcd kullanıyorum evde..Pc baglantısı için datronla samsungda özellıkle windows ve uygulamalar konusunda fark var..

tej90

1000ytl civarına hepsiburadada 26' vesteller var..onlara bakabilrsin istersen..

• quote:

dakarai

bu fiyata bu kadar iyi performans veren ürün bilmıyorum şu an..Ancak benım performanstan kastım oyun konsolları ve uydu yayınları üzerıne..Pc monıtoru için gercektende kullanışlı değil 1:1 özelliğinden yoksun olmasından dolayı..

Hem datron32' hemde samsung 32' lcd kullanıyorum evde..Pc baglantısı için datronla samsungda özellıkle windows ve uygulamalar konusunda fark var..

tej90

Alıntıları Göster
    quote:

tej90

Hocam Vestel deme bana Ben diyorum ki Doğubanktan peşin=nakit=canlı paraya alamazmıyım 1000 ytl civarında 26" düzgün bir şey alamazmıyız ya bugün samsyng gördüm teknosada 1400 ytl o mesela spot fln 1000 ytl ye bağlayamazmıyız.Yada başka bir modeli

• quote:

quote:

tej90

Hocam Vestel deme bana Ben diyorum ki Doğubanktan peşin=nakit=canlı paraya alamazmıyım 1000 ytl civarında 26" düzgün bir şey alamazmıyız ya bugün samsyng gördüm teknosada 1400 ytl o mesela spot fln 1000 ytl ye bağlayamazmıyız.Yada başka bir modeli

Alıntıları Göster
    Eğer elinde nakidin varsa kredı kartı vs araya sokmucaksan yani argo tabirle canlı keş para ile alışveriş yapacaksan bence bulabilrsin o paraya bişeyler..

Mavide premıer war 1200e onu al

• quote:

Eğer elinde nakidin varsa kredı kartı vs araya sokmucaksan yani argo tabirle canlı keş para ile alışveriş yapacaksan bence bulabilrsin o paraya bişeyler..

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam canlı 1000 YTL

Ben diyom hani spot fln güzel birşeyler bulamazmıyız doğubanktan :D Kredi kartı , taksit hiiç sevmem tık para

• quote:

Aletin tek kusuru 1:1 pixel mapping yapamaması sanırım...

Ancak filmlerde yada konsollarda sorun olmuyor..Özellıkle sadece tv izlemeyi düşünenler için şu an için alınası en iyi fiyat performans ürünü kesinlikle..

Alıntıları Göster
    bende de var... hem ps3 hem pc hem de kablo tv süper görüntü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

bende de var... hem ps3 hem pc hem de kablo tv süper görüntü...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu tv den almaya karar verdim.Ben öncelikle Xbox 360 için alıyorum ama bunu almam için 17" Lcd monitörümüde satıcam.Yani PC monitörü olarakta kullancam.PC'de oyun oynamam sadece net ve msn bazende müzik ve video izlerim.Sizce bir sakıncası olurmu yani çok mu kötü monitör olarak.Zaten duvara asıcam 1 metre mesafe ile kullanıcam simgeler çok mu büyük duruyor biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.He bide TV oalarkta kullancam Xbox 360 + PC + TV : Datron 32"

• quote:

quote:

Hocam canlı 1000 YTL

Ben diyom hani spot fln güzel birşeyler bulamazmıyız doğubanktan :D Kredi kartı , taksit hiiç sevmem tık para

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tej90

quote:

Hocam canlı 1000 YTL

valla bi an bu ürünü pegasus satıyor sandım..zorlama çocuğu

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orjinalden alıntı: tej90

quote:

Hocam canlı 1000 YTL

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu tv den almaya karar verdim.Ben öncelikle Xbox 360 için alıyorum ama bunu almam için 17" Lcd monitörümüde satıcam.Yani PC monitörü olarakta kullancam.PC'de oyun oynamam sadece net ve msn bazende müzik ve video izlerim.Sizce bir sakıncası olurmu yani çok mu kötü monitör olarak.Zaten duvara asıcam 1 metre mesafe ile kullanıcam simgeler çok mu büyük duruyor biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.He bide TV oalarkta kullancam Xbox 360 + PC + TV yani :)

Hocam şunu cevabını yazın da

• quote:

Arkadaşlar bende bu tv den almaya karar verdim.Ben öncelikle Xbox 360 için alıyorum ama bunu almam için 17" Lcd monitörümüde satıcam.Yani PC monitörü olarakta kullancam.PC'de oyun oynamam sadece net ve msn bazende müzik ve video izlerim.Sizce bir sakıncası olurmu yani çok mu kötü monitör olarak.Zaten duvara asıcam 1 metre mesafe ile kullanıcam simgeler çok mu büyük duruyor biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.He bide TV oalarkta kullancam Xbox 360 + PC + TV yani :)

Hocam şunu cevabını yazın da

Alıntıları Göster
    SELAM,

BU ÜRÜNÜN ÖZELLİKLE OYUN KONSOLLARINDAKİ PERFORMANSI ÇOK İYİ. BEN ÜRÜNÜ TEKNOKOLİK MAĞASINDAN ALDIM VE MÜKEMMEL BİR FİYAT İLE KARŞILAŞTIM. ÜRÜNÜ PC VE PS2 DE DENEDİM. ÇÖZÜNÜRLÜK OLDUKÇA İYİ. ÜRÜNÜ İSTANBUL' DAN ALACAKSANIZwww.teknokolik.com.tr ADRESİNDEN SİZE EN YAKIN TEKNOKOLİK MAĞAZASINI BULABİLİRSİNİZ. İSTANBUL'DA SANIRIM SADECE 2 YERDE MAĞAZALARI VAR. BAĞDAT CAD. VE HARBİYE MAĞAZASI. BEN ÜRÜNÜ BAĞDAT CAD. DEN ALDIM. ÜRÜNÜ GETİREN FİRMA UFOTEK BİLGİSAYAR VE TEKNOKLİK MAĞAZALARI KENDİLERİNE AİTMİŞ. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLUN. ÇOK İYİ BİR TERCİH....KOLAY GELSİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUNALS

SELAM,

BU ÜRÜNÜN ÖZELLİKLE OYUN KONSOLLARINDAKİ PERFORMANSI ÇOK İYİ. BEN ÜRÜNÜ TEKNOKOLİK MAĞASINDAN ALDIM VE MÜKEMMEL BİR FİYAT İLE KARŞILAŞTIM. ÜRÜNÜ PC VE PS2 DE DENEDİM. ÇÖZÜNÜRLÜK OLDUKÇA İYİ. ÜRÜNÜ İSTANBUL' DAN ALACAKSANIZwww.teknokolik.com.tr ADRESİNDEN SİZE EN YAKIN TEKNOKOLİK MAĞAZASINI BULABİLİRSİNİZ. İSTANBUL'DA SANIRIM SADECE 2 YERDE MAĞAZALARI VAR. BAĞDAT CAD. VE HARBİYE MAĞAZASI. BEN ÜRÜNÜ BAĞDAT CAD. DEN ALDIM. ÜRÜNÜ GETİREN FİRMA UFOTEK BİLGİSAYAR VE TEKNOKLİK MAĞAZALARI KENDİLERİNE AİTMİŞ. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLUN. ÇOK İYİ BİR TERCİH....KOLAY GELSİN.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GUNALS

SELAM,

PC monitörü olarak bir kaç foto koyabilirmisin.Ben de almayı düşünüyorum Xbox 360 için ama PC yide bağlıcam.Sadece internet ve msn için arasıra video ve müzik de yani birkaç foto koyarsan pc 'ye bağlı iken çok sevinirim.Hayırlı olsun güle güle kullan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GUNALS

SELAM,

PC monitörü olarak bir kaç foto koyabilirmisin.Ben de almayı düşünüyorum Xbox 360 için ama PC yide bağlıcam.Sadece internet ve msn için arasıra video ve müzik de yani birkaç foto koyarsan pc 'ye bağlı iken çok sevinirim.Hayırlı olsun güle güle kullan

Alıntıları Göster
    bende bu ürünü bursa kipadan almayı planlıyorum.
    sürekli bilgisayar monitörü olarak kulanmıyacam.
    -reciver
    -oyun konsolu
    -divx player
    bağlayarak kulanıcam genel de.
    monitör olarak da başarılı olduğu yazılmış.

toshibanın 1500ytllik 800:1 kontrastlı modelini düşünüyordum, fakat bu datronla toshibayı kontrast farkı yüzünden karşılaştırmıyorum, datron hem bu özellik bakımında üstün hem daha ucuz.

memnun kalırmıyım ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.