< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 8 Mayıs 2017; 17:51:54 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Kasa kendi başına zaten çok güzel ben de kasanın içine ufak bir mod çektim kendi zevkime göre.Öncelikle şunu söyleyeyim her ne kadar çok ufak da olsa yaptığım modifiye baya zamanımı aldı.Çalıştığım için akşamları eve geldiğimde yaptım tüm işleri 4 ayrı günde 5-6 saat toplamda 20 saatten fazla bir zamanımı aldı.Fakat malzemeleriniz hazır ve boş bir gününüz varsa 1 günde halledebilirsiniz.Tabi yaptığım ilk modifiye olduğu ve acemi olduğumu da göz önüne alırsak normal bir zaman harcadım diyebilirim.Benzer bir mod yapmak isteyenler için bol resimli anlattım.Umarım beğenirsiniz.

.Bu yüzden çıktı ile işi halledeyim dedim ama bu da kolay değildi ölçüleri nasıl ayarlayacağım derken google amca yardıma koştu.A4 kağıdının ölçüleri ile piksel-cm dönüştürücüyü kullanarak ölçüleri paint ile helledip tek bir a4 kağıdına sığdırdım
ardından pijamalarla çıktıyı almak için internet cafenin yolunu tuttum
) son kısım boyama.Bunu da aynı fanları boyadığım gibi 3 aşamada boyadım.Pleksinin arkasını kırmızı önünü de beyaz ile boyadım.Boya tam kurumadan ki kuruduktan sonra etiketleri çıkaramam düşüncesiyle fön makinesi ile ısıttım amacım etiketin yapıştırıcısını yumuşatıp daha kolay çıkmasını sağlamak böylece cımbız yardımıyla daha kolay çıkarttım.Çıkartma işlemi bittikten sonra ekrankartı backplate'i ısıya maruz kalıp boyası bozulup ekran kartına yapışmasın diye alüminyum bant ile kapladım.Buyrun resimler

Hızlı