Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın kısıtlama yapıyor en fazla 61 mbs hız veriyor
    ama 59 lira alıyor telefon sabit ücreti yok. taahhüt yok
    1 mayıstan sonra 150 gb akk
    doldursan bile. 24 mbs min hız olucak. türkiyeden bundan hesaplısı sadece kablonet var oda her yerde yok.
  • Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    hiç yaşamadım böyle bir problem belkide sorun yaşayanlar türktelekomun sunucularının kiranlamasından sorun yaşıyorlardır onlar rakiplerini kötülemek için herşeyi yaparlar türktelekom kullanıp fiberde 1mbps ile sürünen adamlarıda çok gördüm tabiki sizin kararınız benim buludungum yerde türknet direk kendi sunucularından hizmet veriyor bu yüzden hiç sıkıntı yaşamadım türk telekom kullanırken 12 mbps alıyordum türknet te 15 mbps alıyorum biraz şanş işi ek : birazdan speedtest yapıp yollayacağım ve türknet için geç 1 ay kullan umduğunu bulamaz isen vaz geç diğer isslere direk 2 yıllık bağlama kendini en sinir olduğum olay bu kotasını fln geçtim ben sırf bu yüzden türknete geçmiştim
    https://hiztesti.co/result/58ceeb894cab3b787347f099

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 19 Mart 2017; 22:36:3 >

• ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    benim anlatmak istediğimi sende cevaplamışsın.sonuçta hepsi birbiriyle bağlantılı bu pc ve internet teknolojisi kadar uğraştıran birşey yok kafa bir milyon oluyor.araba ağrızalansın.neresinde ne var bulursun ama bu teknoloji her birinin görevi ayrı ayrı olduğu için çok uğraştırıyor.bu kadar kötü altyapı varken birde sen git veri paylaşımını türknet gibi superonline gibi başka iss ler ile paylaş gündüz 150 ms olan net akşam 300 gündüz neti kimse kullanmıyor akşam mı kullanıyor.gündüz hiç mi bilgisayar parçaları satan tamir eden yer yok hiç mi mağaza yok.hiç mi telefoncu yok.banka postahane yok.senin demek istediğini anladım.winmr diye bir proğram var.onu kullandım.host öğrenip ping yolladım.bulunduğum iki yerde % 50-80 kayıp vardı.hostun kendi serverında %80 kayıp vardı.sen kendi iss deki kayıpı hallet gerisi bize ait diyorlar.iss niz ile görüşün diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Hangi servis sağlayıcı sizinki nekadar ödüyorsunuz?

Turknet ayda 60lira hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu bina listesi nasıl oluyor açıklayabilecek var mı? Ankara için bazı semt isimleri ve yanında numara var anlamadım ben.

• Yaklaşık 12 yıldır türk telekom kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ilk bağlattığımda hızım 4 mbps idi yaklaşık 3.80 alıyordum modemim kötüydü, sonra 8mbps tarifesine geçtim aldığım 6-7 civarıydı yine modemim kötüydü şimdi airties air5650v2 kullanıyorum 16mbpsye kadar tarifem var 100gbde akn var akn dolmadan yaklaşık 12.80-13.50 civarı alıyorum akn dolduğunda 3mbpsde 2.70-2.80 mbps civarı alıyorum ama upload hızım kötü tabiki. Ping değerleri ise 9ms ile 20ms arası değişiyor hiçbir sorunum yok.

Bugün hattımın ne kadar desteklediğini öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradım, 1-2 sene öncesine kadar hattım en fazla 16 mbpsye kadar destekliyordu o yüzden 16 almıştım ama bugün hattımın 66 mbpsye kadar hipernet vdsl desteklediğini söyledi, yalan atacağını sanmıyorum vodafone sitesinden fiber sorgulamaya bağlı olduğum ev telefonu numaramı girince de 65 mbps yazıyor.

Size verebileceğimiz paketler 24,35,50 mbpsye kadar dedi bende 50 ne kadar diye sordum. 50 mbpsye kadar 200 gb akn, 113 lira ama kampanyalı 82 lira 10 lira da telefon ücreti 92 lira dedi.

Çok sevindim, yani hız kaybım pek yok ve yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum dediğim gibi..

50 mbps tarifesine geçersem 40-45 mbps alsam bile benim için iyidir zaten akn den sonra 16 mbpsye düşeceğimden sorun görmüyorum.

Sizce ping değerleri nasıl olur? Adsl'den iyi olur mu sizce bu tarifeye geçmeli miyim? Bölgemde superonline vdsl veya uydunet yok. Türknete de geçmeyeceğim hız kısıtlaması yapıyorlar bariz. Zaten türk telekomda da 1 yıllık taahütüm var.

• 1 Mayıs'tan sonra hızlar AKN'yi aştıktan sonra 3 mbps'e değil de aşağıya koyacağım listedeki gibi düşecek servis sağlayıcı değiştirmeyi düşünenler taahhüt ödemeden önce düşünsün bence.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Türknet kullananlar speedtest paylasabilir mi?

Buyrun 24 mbit kullanıyorum.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş.

Speedtest ile ne kadar download alabiliyorsunuz.Modeme pc kablo ile mi bağlı?

İyi Akşamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamcetin06

1 Mayıs'tan sonra hızlar AKN'yi aştıktan sonra 3 mbps'e değil de aşağıya koyacağım listedeki gibi düşecek servis sağlayıcı değiştirmeyi düşünenler taahhüt ödemeden önce düşünsün bence.

Hocam 13 gün sonra akkde 16 mı alacağız yani? 25 mbps benim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jhonyfth

quote:

Türk telekom 16 mbpsye kadar adsl kullanıyorum her ay 68 lira ödüyorum 100 gb akk var.
    Az önce müşteri hizmetlerini aradım altyapım 66 mbpsye kadar vdsl destekliyormuş, benim için 50 mbpsye kadar tarife önerdiler toplamda 92 lira buna geçmeyi düşünüyorum.

türk telekom vdsl kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

kesinlikle böyle birsey yapma. eğer sana sundukları tarıfeye gecersen 2 yıllık taahhüt imzalamıs olursun . mayıs ayını beklemelısın . fırmalar kampanya yarısına gırecek bence. hem 92 tl yerıne 59.90 tl ye turknetede gecebılırısn hemde hızı max olarak alırsın

çok güzel diyorsun ama yaklaşık 10 yıldır ttnet kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.
    16 mbpsye kadar kullanıyorum 13 mbps civarında alıyorum, hızım 3 mbpsye düştüğünde de 2.60 mbps civarı alıyorum.

paketimi yükseltmek istiyorum ama ilk defa adsl'den vdsl'e geçeceğim kuşkularım var 50 mbpsye kadar olan pakette ne kadar alabilirim diye.

türknete geçmeyi bende isterim ama güvenemiyorum hız kısıtlaması vs yapıyorlarmış ve ping değerleri yüksek olursa hiç çekilmez sonuçta hepsi türk telekom altyapısını kullanıyor.

Sen doğru söylüyorsun süpernova. Biliyorsun başına gelecekleri. Gördüğüm kadarıyla 10 ile 20 liraya önem veren değilde haksızlığı kaldıramayan bir yapın var o sebebden, kendimi baz alarak vdsl'ye geçtiğimde hiç sıkıntı yaşamadığımı, senin modeminin yansıttığı değerleri bizimle paylaşmanı ve buna dayanarak sana ne kadar hız alcağını kesin dille söylemeye varım. Senin ilk yapman gereken modemin içine girip bize hat değerin olduğu sayfayı burada paylaşman. 50 mbps yi sayfanda görürsek o zaten garanti alacağın anlamına geliyor.

• Bende turknete geçeyim falan diyordumda telekomda taahhüt var. 24 mbit 75 akk 59 lira ödüyorum. Bunun 50mbit 150-200 akk olanı varsa ona geçmek daha mantıklı. Taahhüt bozma işiyle uğraşamayacağım. Bu şekil tarife var mı ve fiyatı ne alemde acaba

• şans yok iki ay önce turknete üye olucaktım son anda yorumları okuyunca ttnete devam ettim

yazık çok üzüldüm şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Bende turknete geçeyim falan diyordumda telekomda taahhüt var. 24 mbit 75 akk 59 lira ödüyorum. Bunun 50mbit 150-200 akk olanı varsa ona geçmek daha mantıklı. Taahhüt bozma işiyle uğraşamayacağım. Bu şekil tarife var mı ve fiyatı ne alemde acaba

89 tl

ama
    1 elindeki modem o hzıı destekliyormu

iki size gelen hat ve santral durumu nedir bunlar önemli
  • Liste dediğiniz şey tam olarak nedir ? Ankara'da TurkNet kullanıyorum yardımcı olabilirim.

edit : şimdi gördüm listesi bakıyorum bilgi vereceğim

Oturduğum semt var listede, geçenlerde mesaj gelmişti turknetten santral çalışması bitti diye. Sanırım o zaman YAPA'yı tamamladılar. Ama bağlı olduğum santrali nasıl öğrenirim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 19 Mart 2017; 23:43:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 mbps kullanıyorum akk aştığı zaman 3 mbps den 8 mbps mi alacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Bende turknete geçeyim falan diyordumda telekomda taahhüt var. 24 mbit 75 akk 59 lira ödüyorum. Bunun 50mbit 150-200 akk olanı varsa ona geçmek daha mantıklı. Taahhüt bozma işiyle uğraşamayacağım. Bu şekil tarife var mı ve fiyatı ne alemde acaba

89 tl

ama
    1 elindeki modem o hzıı destekliyormu

iki size gelen hat ve santral durumu nedir bunlar önemli

144 mbite kadar sorun yok. Modemde destekliyor. Telekoma gidip görüşeyim. 150-200 akk yeter. Sonrasında da 24 mbit. Gayet iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jhonyfth

quote:

Türk telekom 16 mbpsye kadar adsl kullanıyorum her ay 68 lira ödüyorum 100 gb akk var.
    Az önce müşteri hizmetlerini aradım altyapım 66 mbpsye kadar vdsl destekliyormuş, benim için 50 mbpsye kadar tarife önerdiler toplamda 92 lira buna geçmeyi düşünüyorum.

türk telekom vdsl kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

kesinlikle böyle birsey yapma. eğer sana sundukları tarıfeye gecersen 2 yıllık taahhüt imzalamıs olursun . mayıs ayını beklemelısın . fırmalar kampanya yarısına gırecek bence. hem 92 tl yerıne 59.90 tl ye turknetede gecebılırısn hemde hızı max olarak alırsın

çok güzel diyorsun ama yaklaşık 10 yıldır ttnet kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.
    16 mbpsye kadar kullanıyorum 13 mbps civarında alıyorum, hızım 3 mbpsye düştüğünde de 2.60 mbps civarı alıyorum.

paketimi yükseltmek istiyorum ama ilk defa adsl'den vdsl'e geçeceğim kuşkularım var 50 mbpsye kadar olan pakette ne kadar alabilirim diye.

türknete geçmeyi bende isterim ama güvenemiyorum hız kısıtlaması vs yapıyorlarmış ve ping değerleri yüksek olursa hiç çekilmez sonuçta hepsi türk telekom altyapısını kullanıyor.

Sen doğru söylüyorsun süpernova. Biliyorsun başına gelecekleri. Gördüğüm kadarıyla 10 ile 20 liraya önem veren değilde haksızlığı kaldıramayan bir yapın var o sebebden, kendimi baz alarak vdsl'ye geçtiğimde hiç sıkıntı yaşamadığımı, senin modeminin yansıttığı değerleri bizimle paylaşmanı ve buna dayanarak sana ne kadar hız alcağını kesin dille söylemeye varım. Senin ilk yapman gereken modemin içine girip bize hat değerin olduğu sayfayı burada paylaşman. 50 mbps yi sayfanda görürsek o zaten garanti alacağın anlamına geliyor.

Şuan geçmedim tabi ama şuanda 16 mbpsye kadar adsl kullanıyorum 100 gb akn var

değerler aşağı yukarı böyle

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Sonrasında da 24 mbit. Gayet iyi bence.
    demişsiniz

150 akd bilmiyorum ama 200 gb sadece 50 mbittte var oda 89 tl ben abaone oldum biliyorum

35 mbit olanda ya 100 gb akdn var bildiğim kadarıyla 100 gb yetmediği için banada da mecbur 50 mbit üye oldum
  • acaba 50 mbpsye geçiş yaptığımda kopma yaşar mıyım türk telekom
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.