Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay oldum evet, 3mbite dusmustum ek kota alip yenden hizi arttirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkneti arayın telefon numaranızı istiyorlar hattınızı kontrol ediyorlar 32-50 ya da 75 mbps'lik hızlarda paketler için hattınıza uygun olanı söylüyorlar onay verirseniz size gerekli evrakları mail olarak gönderiyorlar doldurup tekrar turknete gönderiyorsunuz geçiş işleminizi turknet hallediyor bu sürede de kullanmakta olduğunuz internetinizi bağlantınız tamamlanana kadar kullanıyorsunuz.
  • Siz bırakın internetini kotasını adam gibi tartışıp konuşmayı öğrenin karşı fikir gördünüzmü çıldırıp kudurmayın şahsiyete vermeyin konuyla ilgili somut cevap verin yada susun ondan sonra geliin kotadan teknolojiden filan bahsedin.
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Evde telefon kullanmıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet kullanıyorum yeni taahhut verdim amam helal olsun turknete.

• Superonline, TTNet, Kablonet haricinde kimsenin kendi alt yapısı yok, super online'nin, fiberi olmadığı yerlerde de kullandığı alt yapı ttnet'in.. Metro filan var uydudan o tipler ayrı.. D-Smart, Turknet, digiturk net vs vs hepsi ttnet'in alt yapısını kullanır. Fiberini de kullanabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 19 Mart 2017; 19:26:54 >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    Ev telefonu hiç kullanmak istemesem olmuyormu

• İşte sonunda güzel haber..
  • Yalın internet kullanırsınız ama çok değişen bir şey yok. Yine aynı paraya yakın alıyorlar.
  • Arkadaşlar turknete gecmek istiyorum VDSL e geçeceğim şu an Superonline ile taathutum var cayma bedelini odeyecegim problem yok ancak aynı zamanda ev telefonu içinde Türk Telekom ile taathut var simdi turknete gecersem ev telefonu içinde cayma bedeli çıkacak mı? Bilgisi olan var midir?

• ledie L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu adamlar artık kota lafı duymaktan bıktı. 2010 yılından beri resmen eziyet çektiriliyoruz 3 mbitle

2010 dan beri 7 yıl geçti altyapısını yapanın şu ana kadar zaten yapıp bitirmesi lazımdı. Fakat bunlar gelen karlarına hissedarlarına yedirmeyi daha uygun gördü. AKN saçmalığıyla 100 kişilik altyapıya 200 kişi abone yapıldı. 2017 yılında kotanın k'sini bile konuşmak saçmalığın daniskasından başka birşey değil.

Sen aynı fiyatı başka ülkede versen şu an 1 gbit (1000 mbps) tamamen limitsiz bağlantı sağlıyorlar artık. Üstelik sınırsız konuşma ve tv kanalı herşey dahil içinde şeklinde ödüyorsun.

Artık şu kafa yapınızı değiştirin suçu sürekli kullanan kullanıcılarda değil , 7 yıldır altyapı yapmayan iss'lerde bulun.
  • Ev telefonu her turlu tahsis ediliyor. Baglanir siz kullanmazsiniz o ayri. Her turlu 60 tl ama.

• Selam arkadaşlar.

Bu kampanya sadece fiber için mi geçerli? "AKN" olmaması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Superonline, TTNet, Kablonet haricinde kimsenin kendi alt yapısı yok, super online'nin, fiberi olmadığı yerlerde de kullandığı alt yapı ttnet'in.. Metro filan var uydudan o tipler ayrı.. D-Smart, Turknet, digiturk net vs vs hepsi ttnet'in alt yapısını kullanır. Fiberini de kullanabilirler.

SuperOnline'da altyapısını kullandırtıyor hocam. Örneğin D-Smart'lıyım ve internetim SuperOnline.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 nisanda VodafoneNet bitiyor turknet e başvuruyorum. süper haber
  • Yalın da olur arayıp görüşün yinede
  • Tam 24 saat internetim kesikti

Santral bozulmus. Ttnet dusmedi yakamdan.

• ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    İyide mayıstan sonraki olayla bu çok farklı burda akk tamamen kalkıyor orda akk devam ediyor vdsl olupta akk kalkan var mı turknette

• Antlion A kullanıcısına yanıt
    Rekabet ne kadar güzel birşey
  • juckle kullanıcısına yanıt
    Ben vdsl kullanıyorum vdsl lerde akk kalkmadı ben görmedim en aZından varsa heberim olsun bende başvuram :)

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.