Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
258.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladığım kadarıyla herkesten kalkmamış ,başlığı buna göre düzeltseniz iyi olur :)
    işin acı tarafı alt yapı telekom onda hiçbir gelişme yok ,alt yapıyı kullananlar veriyor da veriyor :)
  • Yeni abonelere vermezler bence.Taahhütüm bitti geçsemmi türknete vermiyorlarsa boşa uğraşmayak port yok buralarda bi kapatırsam daha nah internet alırım.
  • acaba diğer firmalar ne zaman geçecek
  • Superonline fiber taahhütüm bitiyor, varsa alt yapısı geçerim türk nete, baktım işe yaramıyor mu taahüt istemiyor zaten, kapatırım geçerim süper online ilr devam ederim, neyim eksilecek.

Ttnet mi, o neydi yahu en son 2007 de kullanmıştım kesilip dururdu, günümüz itibariyle bizim semtte kullanan kimse yok, süper online ise müstakil evlere kadar girdiler fiber ile.

Ttnet artık bu işi beceremiyor bunu kabullenmeli,
    Sol, kablonet girdiği yerdeki tüm aboneleri direk kendine alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 19 Mart 2017; 1:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell den beklerdim bu hamleyi, Turknete helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

Ttnet iptal ettirmeden türknet aboneliği başlatabilir miyim? İlk 1 ay bedava olduğu için denemek istiyorum hattım 50 mbpsye kadar vdsl destekliyormuş.

Ttnette 16 mbpsye kadar adsl kullanıyorum 13 mbps alıyorum.

Türknette 40-45 alsam bile kafi nasılsa akk dolunca 1 mayıstan sonra 16ya düşecek.

Baslatabilirsiniz sorun olmaz illa gidip ttnete kapatma imzası atmanıza gerek yok tıpkı gsm firması degiştirir gibi oluyor işlemler geçiş saglanınca ttnetle işiniz bitiyor.

Türknetten memnun kalmadığım zaman ne olacak tekrar gidip ttnet bağlatmakla uğraşacağım.

50 mbps vdsl diyorlar ama 40-45 alsam hiç durmadan geçerim ama çok daha az alırım diye geçmekte şüphe yaşıyorum.

Sonucta taahhüt yok istediğiniz an istediğini issye gecebilirsiniz. Ben size gecin yada gecmeyin demedim zaten sormussunuz bende cevap verdim. Cunku bende ttnet kullanıyordum fixnete gectim gecişim sadece iki gun surdu internetim. Geçiş sırasında sadece bir kaç saat kesildi ve telekomda ki hızdan bir farkı yok suan da da

Fixnet nasıl?

Ben 32 mbit kotasız paketini kullanıyorum sırf o yüzden geçtim fiyat olarak bi avantaj sunmuyor maalesef ama zaten onlarda diğerleri gibi al-satçı firma oldukları için Telekom alt yapısı üzerinden hizmet veriyorlar. daha önce telekomda 50 mbitte sorun yasadıgımdan hızımı 35e sabitletmiştim ve o sekilde sorun olmadan kullanmıştım ama kota benim için sıkıntı olodugundan hemen hemen aynı hızlarda olan 32 mbitlik kotasız fixnet tarifesine geçtim herhangi bir kesinti yasamadım 5-6 aydır kullanıyorum.
    Fiyatları da kotalı paketlerde Telekom ile aynı o yüzden fixnet kotalı bir paket sizin işiniz görmez maalesef.

• helal olsun ,sonunda bişeyler oluyor.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Türkcell Süperonline Upload'a kota koyuyor ve AKK başlamasında öncülük eden firmalardan sırf diğer İSS'ler neden AKK koymadı diye dava eden bir firmadan AKK'yi kaldırması en son düşünülecek durumdurç
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Fixnet güzel firmadır genellikle İnternet Cafe sahipleri felan alıyor memnunlar biraz ücretleri yüksek fakat hizmetleri sorunsuzdur

Ben fixnetin müşteri hizmetleri kadar bilgili ve ilgili bir müşteri hizmetleri olan başka bir firma görmedim hayatımda. Adamlar olayı biliyorlar telekomdakiler gibi bir şey sorunca mala bağlayıp error vermiyorlar. Şimdiye kadar ne sorsam geri dönüş hep evet bu adamlar bu işte bilgililer algısı olan cevaplar ile döndüler. Gerçekten bu konuda taktir ediyorum.
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Mevcut hattınızı devir yane taşıyın sıkıntı olmaz.
  • Turk net 16mb sinirsiz adsl abonesi olali 3 gun olmadi bile

Super otesi bir haber

Ustelik babanin ozel durumundan oturu aylik sadece 45tl veriyoruz bir de akn kalkarsa Turkiyede ki gelmis gecmis en iyi internet kampanyasi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Orijinalden alıntı: TurkTelecom

Türk Telekom port vermeseydi.Türkcell Süperonline kullananlar Vdsl kullanamazdı neyse hocam fazla tartışmaya gerek yok Türkcell çalışanları konularda cirit atıyor.

Görende diyecek ki Türkcell Her aboneye Fiber altyapı getirdi.Tamamen reklam algısı Türkiye'de 1 numaraymışmış ben buna gülerim

Hocam merhaba ; türk telekom fiberde fiber kablosu evin içine geliyor mu ? Superonline onlar evin içine kadar çekmiyor dedi doğru mu ?

şimdi o sorduğun arkadaş geliyor der kesin ama olay oyle değil tabii. genel olarak apartamana kadar getirip oradan dairelere cat-6 kablo ile veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antlion

Ping konusunda türknet biraz kötü ama sanırım google dns 62 ms çok fazla superonline'da bu 30-35 ms oluyor

9-10 pingin ustunu gormedim turknet ile.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Tabikide bilgili olacaklar hocam müşteri hizmetlerindeki kişiler Veri Merkezinde çalışıyor olsa gerek çoğu bilgiye sahipler bundan dolayı müşteriyi çekiyorlar tek sıkıntı fiyatı çok yüksek olması biraz daha uygun olsa bireyselde kullanılır.
  • spy_hunter S kullanıcısına yanıt
    hat değerlerini beni etiketleyerek yollarmısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Bende de bu sorun oluyor ama altyapı telekom :D kendi altyapısı olsa adamlar birşey yapabilecek en azından yada ben şikayet ettiğimde uğraşan olur. karşı komşu TT oda bende ilk poplar hariç aynı rokadan çıkıyoruz .onda hız sorunu olmuyor galiba ama pakey kayıbı mevcut. onların ağ noktası daha yoğun :D . izin verseler banana pi yi koyayım muğlaya :D elektrik de tüketmiyor 1 gigabit port da var cihazda ne güzel işte 10 kişiye çok rahat yeter.

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Yurt içi Ping değeri buyrun ;

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Tabikide bilgili olacaklar hocam müşteri hizmetlerindeki kişiler Veri Merkezinde çalışıyor olsa gerek çoğu bilgiye sahipler bundan dolayı müşteriyi çekiyorlar tek sıkıntı fiyatı çok yüksek olması biraz daha uygun olsa bireyselde kullanılır.

Diğer pek cok al-sat yapan firmaya göre maalesef kotalı paketleri uygun değil. sanırsam hedef kitle müşterileri genel olarak internet kafeciler veya kotasıza ihtiyaç duyan işletmeciler. Yani aklıma başka bir sey gelmiyor elin turkneti zırtneti vs vs uygun verebiliyorken fixnette bu konuda tık yok.

Gecenlerde bu 1 mayısta başlanacak kota muhabbetini sormak için aradım bayan bir calısanları var (zaten tek bayan oymuş) 20-25 dk konuşmuşuzdur iş artık akk olayından cıktı genel konuşmaya dondu yemin ederim turk Telekom da veya Superonline da yada turknete calısan bayan veya bay fark etmez müşteri temsilcileri halt etmişler. Kadın yeminle döktürüyor ya olayı yalayıp yutmuş 8-9 yıldır bu işin içindeyim filan dedi telekom da da calıstım iyi bilirim kendilerini dedi.

Birde örnek vereyim konuşma içinde gecen birşeyden. daha Telekom kullandığım dönemde 50 mbitlik paketteyim cunku Telekomdakiler alt yapı destekliyor diyorlar ısrarla (meğer 40 mbit max hız alınabiliyormuş sonradan cıktı ortaya o ayrı) santral ve saha ekibine pek fazla inanmayın dedi. arız kaydı acar abone sözde onlar ölçüm yaptıklarını ve sorun iç tesisattan olduğunu söylerler dedi (bunu bire bir bana da söylediler o olay zamanında) oysaki gelip kontrol filan etmezler arıza kaydını o sekil de yazıp kapatırlar dedi.

hani dedim ya alt yapı 50 destekliyor dediler diye. işte sırf onlar destekliyor dediler ve sonrasında internetin zırt pırt kesilmesine iç tesisatta sorun var diyerek arıza kaydını ben ne zaman açtırsam bu sekil de kapattılar. sonra ben fixneti araştırmaya başladım mh ile konuşurken hattı kontrol etti ve bu hat 50 yi kaldırmaz 35 i sağlıklı alırsınız dedi. bende hızı 35e sabitlettirdim ve o sekil de artık internet kesilmez oldu.

İşte telekomda ki çalışanların durumunu böyleymiş ve bunu hem bana o bayan anlatmıştı ve hem de ben bizzat kendim yasamıstım olayı. yani burada bazı telecom cu arkadaşlar habire sıkmaları ile maalesef olmuyor bişeyler. lafla peynir gemisi yurumuyor.

• Antlion A kullanıcısına yanıt
    Takip sistemim mevcut . Kontrol ettiğimde şuanda 30 ms

https://ahmetozer.org/sistem-kontrol

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ne alaka sen iptal etmiyorsun ki.

Yeni hat çekiyorsun diyelim evde abinin üstüne net kendi üstüne çektir.

Kaldı ki gayet normal

Söyle düşünelim evde abinin üstüne net var ve Wifi yi sana vermiyor inat edip 1 adet daha çekme şansın yok mu var :)

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.