Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 4 günde bağlandı hattım 77mbit görünüyor aldığım hız maks 47mbit oldu.
    http://www.speedtest.net/result/6178451626.png
    http://www.speedtest.net/result/6178453993.png

steamda 5mb saniye gördüm.

Edit: Binamızda Turk telekom fibernet (fttb) olduğu halde aboneliğim başlamış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 31 Mart 2017; 16:4:5 >

• 76 mbit Down tarifede upload hizi neden 1.8 mbit ? 4096 Kbps tanimlanmis porta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

76 mbit Down tarifede upload hizi neden 1.8 mbit ? 4096 Kbps tanimlanmis porta.

sizdede mi öyle bendedede 2 mbit sanırsam
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Evet uploadi sorunca vdsl'de 2 mbit diyo muster hiz. Ttnet bile 3 mbit yapti 24 mbit paketinde. 50 mbit ustune 4 mbit vermeliler normalde

• JMaharaja kullanıcısına yanıt
    alakası yok arayanlar superonline bayisi numaradan öyle anlaşılıyor. bayi satış yapabilmek adına her türlü asılsız bilgiyi veriyor

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    tarife ve kullanım > paket bilgileri kısmından bak 50mbit yazar

• NetX N kullanıcısına yanıt
    Bence gir webden, mevcut telefon yok diyerek yeni başvurunu yap. TurkNet'in eskiyi taşıyayım diye bir derdi yok. Aktivasyon daha hızlı oluyor öyle yapınca ama onun faydası bize değil müşteriye:) Ayrıca 31 Mart son güne kalan çok oldu, kimse açıkta kalmasın diye 2 Nisan'a uzattık. Ama bence yine de bugün hallet.
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Benimde mayısta doluyor hocam geçen hafta aradılar yenilemek için turknete geçeceğim dedim müşteri hizmetleri direk turkneti kötülemeye başladı teknik bir şeyler söyledi anlamadım ama inanmadım da
  • Online işlem merkezinde ;

quote:

İnternet ve telefon hizmetiniz için aktivasyon işlemleri başarılı bir şekilde tamamlandı.
    Belgeleriniz bize ulaştığında hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

gibi bir ifade yer alıyor. Bugün belgelerim Turknet'e ulaşmasına rağmen internet hizmeti aktif olmadı. Sadece telefon aktif edilmiş. Aceleci davrandığımdan değil , zaten halihazırda Kablonet kullanıyorum yani evde internet hizmeti var. Fakat "Hemen kullanmaya başlayabilirsiniz" diye bir bilgi verilip aradığımda "2 gün içerisinde internet hizmetiniz açılır" denmesi hoş değil.
  • Arkadaşlar modemde internet ışığı sürekli yanıp sönüyor.. Sizdede öylemi acaba?

Birde internet 47yi geçmedi hat download 23.8db
    Demin baktım 30e falanda düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 31 Mart 2017; 19:7:49 >
  • Bugun gecis islemi tamamlandi ancak bilgisayar ip almiyo.Teknik ekiple konusarak 2 defa yeniden kurulum yaptik ama bir turlu olmadi.Bakalim ne kadar surecek.Bu sorunla daha once karsilasan var mi acaba?

• vdsl mi?

• eak101 kullanıcısına yanıt
    Suan hizin nasil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Evet vdsl.Ip aldi ancak 7 8 dakka sonra ancak aliyor.Telefonda sorun yok ancak bilgisayardan sayfalar acilmiyor bir sorun var ama anlamadim neden kaynakalniyor.Telefondan speedtest yapinca 40 mbit gorunuyor hiz onda bir sorun yok.

• hat değerlerini atabilir misiniz buraya?
  • benim de aynı şekilde 5, 6 dk arası sürüyor geç ip alıyor

• Bende yarın evrakları göndericem arkadaslar pingler ne alemde paylasırsanız sevinirim modem olarak ne kullanıyorsuunuz modem alıcam bide,onlinw oyun oynuyorum ping önemli sakaryadayım bu arada,çevremden kullanan arkadaslar varsa paylasırsa sevınırım

• Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu VDSL2

DSL Hızı(Kb/s): 76772 4094
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 85200 43847
    SNR Sınırı (dB): 10.7 32.2
    Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
    Güç (dB): 13.9 1.6

İlk çıktığı günden beri hiç bir zaman ttnet kullanmadım hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar ne fazla fatura ne yavaşlık ne kopma v.s
    dial-up
    e-kolay (dial-up)
    ixir (dial-up)
    superonline adsl
    dsmart internet adsl
    ve son olarak Turknet vdsl
  • quote:

Orijinalden alıntı: iar

Benimde mayısta doluyor hocam geçen hafta aradılar yenilemek için turknete geçeceğim dedim müşteri hizmetleri direk turkneti kötülemeye başladı teknik bir şeyler söyledi anlamadım ama inanmadım da

Kime inanacağımızı şaşırdık yaa.. Nisan'in bilmem kaçında nereye sınırsız internet verebileceğini söyleyebilecekmiş Turknet, o belli olsun ona göre sınırsız olursa bizim eve ona geçerim.

100 - 150gb da olsa kotali olduktan sonra fibere geçmenin benim için mantığı yok ki. He sınırsız fibere 100tl der ozaman apartmandan 2-3 kişi ile birleşirsin olur.

• callofdutyf kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlara hemen cevap yazılıyor.Bu gibi arkadaşların yorumları siliniyor ve ilgilenilmiyor.Bu arkadaşın yerinde bende olabilirdim.Bu yüzden lütfen bu gibi arkadaşların sesini duyurmaya yardımcı olun..
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.