Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam eve gittiğimde ilk işim turk-neti arayıp akksız kullanabılıcekmıyım dıye arayıp basvurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Hocam bende keçiörendeyim 60mbit stabilmi düşme inme oluyormu bide pingler nasıl yardımcı olursan sevinirim bende 75-100 ne verirlerse geçmeyi düşünüyorum turk.net bu kampanyayıda zamanında sadece adsl için başlatmıştı 8/16mbit aynı fiyat diye satıyordu sonrada vdsl içinde geldi yakında bu akk kalkma olayı vdsl içinde gelecektir bence.

Hic dusme yok kopma da yok bazen cok naidr oluyor 1, 2 dakikaligina sonra duzeliyor.

Hiz olarak cok memnunum.speedtest yurticinde 60 mbps in altina hic dusmuyor.pingler de yurticinde 7, 8.yurtdidi avrupaya 70, 80.battlefield 1de fifada hic lag olmadan sıkıntısız oyun oynuyorum xbox one'da.ama tabi akkye girene kadar akk sonrasi hersey iskence.3'e degil 2, 5'a dusuyor turknetde hiz akk sonrasi.oyun indirmek tam bir iskence.orjinal aldigimiz parasini verdigimiz ea access oyunlari mesela indirmek icin saatlerce bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İki gun once bende turknet için basvuruda bulunup evrakları göndermiştim bugün aktivasyonum yapıldı hafta içi hat bağlantısı yapılır. Şansıma akk kalkmış oldu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler simdi diger telekomlar karsi cephe alip turknete saldirmasinlar. Yasal basvuru bile yapabilirler. Akn 2019da kalkiyor. Hayirdir sen niye kaldirdin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

adsl vdsl fiber fiyatlarında fark yokken ve haksızlık varken gelmiş birde türknet kendi altyapısını kurduğu bazı adsl bölgelerine akksiz int verecek hangi biriyle uğraşacağız biz adaletsizlik almış başını gidiyor altyapın yok çek cezanı sanki ben yapacağım bu altyapıyı yani kısacası altyapı yok bahaneleri es geçin birer saçmalıktan ibarettir

ben mi yapacağım altyapıyı o zaman yoksa türknet artır altyapısı olamayan adsl kullanıcıların kotasını aşılamayacak seviyeye getir adamla 60 tl vereceğiz ben 5 mgbitle sürüneceğim o kotayı kafasına takmadan istediğini yapacak hemde aynı fiyata adama yağma yok derler

herkesi bu durumu btk ya şikayet etsin böyle saçmalık olmaz madem altyapını her yere getirmemişsin o zaman akkyide kafana göre kaldıramazsın kaldırırsan da altyapın olmadığı yerleri de kotanı artırırsın örn 500 gb gibi ama nerede illaki şikayet etmemiz lazım şikayet edin de akıllansınlar

İlla birinin yapması gerekiyordu, senin mantığına kalsa hiç bir servis sağlayıcısı akk yi kaldırmaz.

• 1 ay daha turk telekom'dayım eğer akk kalkmaz ise turk-net'e geçmeyi planlıyorum taahhüt ücreti falan umurumda değil artık.
  • fiyatı ne kadar bulamadım sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Orijinalden alıntı: harce74

adsl vdsl fiber fiyatlarında fark yokken ve haksızlık varken gelmiş birde türknet kendi altyapısını kurduğu bazı adsl bölgelerine akksiz int verecek hangi biriyle uğraşacağız biz adaletsizlik almış başını gidiyor altyapın yok çek cezanı sanki ben yapacağım bu altyapıyı yani kısacası altyapı yok bahaneleri es geçin birer saçmalıktan ibarettir

ben mi yapacağım altyapıyı o zaman yoksa türknet artır altyapısı olamayan adsl kullanıcıların kotasını aşılamayacak seviyeye getir adamla 60 tl vereceğiz ben 5 mgbitle sürüneceğim o kotayı kafasına takmadan istediğini yapacak hemde aynı fiyata adama yağma yok derler

herkesi bu durumu btk ya şikayet etsin böyle saçmalık olmaz madem altyapını her yere getirmemişsin o zaman akkyide kafana göre kaldıramazsın kaldırırsan da altyapın olmadığı yerleri de kotanı artırırsın örn 500 gb gibi ama nerede illaki şikayet etmemiz lazım şikayet edin de akıllansınlar

Senin gibiler AKK hakediyor kusura bakma..

Adamlar İzmir`de dağın başına dahi bu sistemi getirmişler demekki çalışıyorlar ama siz böyle yaparsınız bu firmalar nasıl ilerliyecek acaba ?

Hem AKK var diye zırlarsınız hemde kaldırılmasına bu kadar yaklaşılmışken saçma sapan sebeplerden dert yanarsınız.

Buyur koştur şikayet et ama 2-3 gün sonra bu paket kaldırılıpta 2,5 megabitle sürünürken gelip buraya ağlama..

kardeşim bir zaman verilmiş ve o zamana uymak zorunda eğer akk yi kaldıracaksa adaletli bir şekilde kaldırsın asıl siz hak ediyorsunuz akk yi ben aynı parayı vereceğim adamın altyapısı var diye kafasına takmadan internette dolanacak yok öyle yağma derler adama bizim suçumuz ne şimdi altyapı yok diye çek cezanı diyorlar resmen birde burada haksız kişileri savunuyorsun ben 2 sene altyapı yok diye 5 mgbitle sürüneyim sen istediğini yap oh ne güzel be
    madem akk yi kaldırıyor altyapı olmayan yerleri de kotayı artırsın o zaman bunu yapması çok mu zor örn 500 gb birileri refah düzeyine erişirken diğerleri neden sürünüyorlar vicdanına sor bakalım el veriyor mu bu durma az insaflı olun

Int32.Parse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 17 Mart 2017; 21:52:44 >

• Oley be Türknetliyim forever Türknet!
  • Süperonline fiber 25mbps akk'siz internet 99 TL.
    Aslında çokta hayal bir şey yapmamışlar, süperonline bunu yıllardır veriyordu. / şansı olanlara

EDİT: Kotayı adsl kullanıcıları için kaldırıyorlarmış. Yanlış bilmiyorsam onlara verilen max hız da zaten 16mbps. Yani 16mbps'ye 60 tl veripte, 25mbps'ye 99 TL vermek zaten aynı hesap.

Ha vdsl için de kaldırsınlar, hızı 50-75-100 olanlar içinde akk kalksın o zaman tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBK_ -- 17 Mart 2017; 21:53:0 >
  • şimdi canli destekle gorustum altyapim desteklemiyormus.sadece yatırım yaptıkları alt yapılara sınırsız vermeye başlamislar.degerli semtlerdeki yerler yani anliyacaginiz.
  • herkes ttnet e sövüyor bu ne ya böyle?
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    1-2 dakika dediğiniz hız düşmesimi internet kopmasını? birde mayısa bişey kalmadı hocam sabredin 75megabit kullananlar 24 megabite düşecek turk.net biraz kesse desek 20 alırsın oda hayli hayli yeter bence hocam birde google.com.tr'ye tracert atabilirmisiniz hangi sunucu üzerinden bağlandığınızı merak ettim.
  • Çekememezlik yapıp yine de bu durumu şikayet eden türk net'liler var. Size 3 mbps hız uygun.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• darısı ttnetin başına
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Alt yapı yok diye fiber kullanamayanlar napsın

Başkası adına bile sevinemiyo millet yua

• quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Alt yapı yok diye fiber kullanamayanlar napsın

Başkası adına bile sevinemiyo millet yua

bende kardeş vdsl fiber yok zaten ondan bu duruma sinirliyim vdsl fiber olanlar akk aşım hızları bu seviyeye düşecek ama 2 mizde adsl kullanıcısı iseyiz o zaman ne fark varda sen akksiz int alabiliyorsun ben alamıyorum bu haksızlıktır üstelik aynı parayı vereceğiz biraz adaletli olun eğer bunu yapamıyorlarsa altyapı olamyan bölgelerde kotayı yükseltirler örn 500 gb gibi ama bunuda yapmadılar bu resmen haksızlıktır
  • İyiki geçmişim ama son bi kazık attı ttnet 78.88 tl ödedik aynı ay turknete ödememize rağmen,bu ne dedim taahüt dediler halbuki bitti diye zır zır arıyolardı,şimdi belge talep ettim ama hala ses yok güya 1 gün içinde döneceklerdi.

Bi daha bulaşılmaz böyle firmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Btkdan sikayet ediyoruz bos durmak yok.

Yok oyle yagma turknet efendi 60 lirayi kolay bulmuyoruz biz her ay sak diye ödedik faturanizi erkenden.

Birileri akksiz kullanacak ben burda 2, 5 mbps ile surunecem yok ya??

adamların altyapısı yoksa yapacak birşey yok.
    sol adsl kullananında fiber yok diye şikayet etmesi lazım o zaman

Ayni sey degil bak ustte ne yazmisim...

Hizmet veriyor mu veriyor ne altyapisi herkes kendi cebinin derdinde.her yerde kablo var bi ton firma var hepiniz hizmet veriyorsunuz iste akkyi niye ayrimcilik yaparak kaldiriyorsun yok oyle bisey.

Adamların altyapısı yoksa yapacak birşey yok. Nereye şikayet ederseniz edin.

Yav hadi ordan hadiii hadiiiii turknet elemani misin nesin kimi savunuyorsun sana internet bile fazla 4 gb akk yeter senin gibilere biatci zihniyet hadi ordan hadi erbakan in da dedigi gibi...

Btkya fatura yuzunden sijayet ettim cat diye yanit geldi hemen döndüler burasi hukuk devleti yok oyle ayrimcilik.

Neyin egosu bu ? Nerden geliyor bu özgüven.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.