Sizin saha dolabı fiber değil sanırım. Fiber dolaplar 75 ve 100 mbps hızı destekler. Altyapı desteklemiyor dediklerine göre bakır saha. Bakırda da 35-40'dan fazlası çok zor.. Tarife tercihi yaparken altyapı kontrolü çok önemli.
SNR değerleriniz iyi, bu hızda kopma yaşamazsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (175. sayfa)

-
-
-
Vdsl 92 hiz aliyodum bugun 30a dustu ariza kaydi biraktim neden olur bilen var mı kituya mesafe 13 metre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknette bende de benzer durum oldu. 70 lerde alıyordum 24 lere düştü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugun cozduk olayi assadaki kutuya baska bir abonelik takilirken benim kabloyu cikarip takmis takarkende duzgun takamamis turktelekomdan gelip yeniden monte ettiler duzeldi
-
-
o altyapı kalitenize göre değişir. benim snr 7-8 civarında geziyor. sabah akşam hız stabil. sizin de 8ken ping ve hız sorunu yoksa kurcalamaya gerek yok
-
Arkadaşlar 2 yıldır turknette sıkıntısız 50mbps kullanıyordum. 12 gün önce Pelicell e geçiş yaptım 10 gündür bağlantıda sorun yoktu. 2 gündür sürekli internet kopup 5dk sonra geliyordu sabah aradım arza kaydı oluşturdular eve gelince hızımı 40mbps ye sabitlediklerini gördüm öğleden beri kopma olmadı. Bu değerler ile 50mbps almaz miyim? 2 yıldır turknette sıkıntısız 50mbps kullanıyordum. Yorumlarsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
45-48 arası sabit hatta sürekli değişiklik yapmayın.
-
Sağolun hocam 45 mbps sabitleme yapabilir mi pelicell yoksa 40-50-60 mbps diye mi sabitliyorlar
Belli olmaz hocam danışman lazım.
-
Hocam peki 2 yıldır sıkıntısız Türknette 50mbps alırken ve 10 gündür Pelicell'de sıkıntısız 50mbps alırken ne olmuş olabilirde hat değerlerim zayıflamış olabilir?
-
Port değişikliği olmuş olabilir.
-
-
Tespit edilmesi için Online işlem merkezinden bir destek kaydı açmanızı rica ederim. Kaydınız üzerinden iletişime geçip size destek olabiliriz. -
Kararlılık ayarını 26db yaptığınız için hızınız çok düşmüş. Devre dışı bırakın, devre dışı bıraktığınızda kopma oluyorsa 10db'den başlayarak kopma olmayana kadar arttırın.
-
-
-
modem ışıklarında sönme filan görmedim ama internette donma yavaşlama oluyor yorumlarsanız sevinirim. teknik desteğe göre sıkıntı yok. Ama donma neden oluyor? @iCrush
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oberst17 -- 16 Nisan 2022; 1:29:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X