Şimdi Ara

94 model Şahin vs 96 model tipo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bende 94 model Şahin var. 5 aydır kullanıyorum. Yaklaşık 3.000 km yol yaptım çok şükür hiç üzmedi beni. Ama yakıt konusunda özellikle şehir içinde 45 kuruşa kadar çıkması insanı maddi açıdan baya rahatsız ediyor. Hsr polis çevirmesinde durdurulmamda işin cabası...

Bir arkadaşta 95 model 1.6 motor slx tipo var. Arabamı satacağım yabancıya gitmesini istemiyorum. Gel sana satayım dedi. Fiyatını henüz konuşmadık. Tipo yuda gece sadece bir defa kullandım kullanırkende hoşuma gitti. Dijital ekran arabaya artı bir hava katıyor.

Bir aklım şahine binecegine tipo ya bin diyor. Ama kararsızım. Şahin den inip tipo ya binmeye değer mi?

3-5 ay sonra kismetse 2000 model bir vectra almayı düşünüyorum. En azından bu 5 aylık süre içerisinde tipo alarak biraz daha sağlam biraz daha az yakan bir araba almayı düşünüyorum. Ama kararsızım. Tipo yu uzun süre kullanmış birisinin yorumunu merak ediyorum.

Tipo daha mi az yakar?
    Gidişi yol tutuşu daha mı iyi?
    Kaporta, Şase aksami daha mı sağlam?
    Ve daha mı konforlu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tipo teknoloji olarak 1988, şahin 1960'ların sonu.
    tabii ki tipo sağlamlık olarak kalite olarak şahin'den bir kaç tık üstündür.
    The quieter you become, The more you are able to hear.
  • Tipo yıllar önce amcamda vardı.Zamanına göre güzel arabadır.Sorduğunuz tüm sorularda tipo daha iyi tartışmasız.Ancak 5 ay sonra vectra alacağım demişsiniz,şahinlerin piyasası malum ederinin çok üstünde.Bence birkaç ay daha sabredin satmayın şahini.Elektroniği bir masraf çıkarmaya başladı mı arkası pek kesilmiyor tipo ve tempralar

If it runs,it's crackable...
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    Hocam tiponun satışı zormu yani? Bir şahin kadar hızlı satılmazmı?

Daha Fazla Göster
  • Tipo'nun satışı daha zor. 3-5 ay daha idare edin vectraya geçin. 3-5 ay için maceraya gerek yok.

vectra için konuşursak sellektör atarsın ama 3e çektiysem sıkıntı
    ama belki bu ikiye çekmiştir uzuyor araba yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 26 Şubat 2017; 19:46:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.